juni 2011

Ren og pen


Chica hadde rulla seg i bæsj istad når vi var ute på tur, så når vi kom inn måtte hu bade, grisehund altså. Nå er hu hvertfall ren og pen, lukter god shampoo istede. Nå begynner endelig elveblesten min å roe seg ned også, så nå føler jeg meg litt bedre. Idag er jeg veldig ensom, alle mine venner er på hove og har det kjempe gøy, Børre er på konsert og jeg sitter bare hjemme å sturer. Børre reiser jo til Volda på søndag , kommer til å dø av savn...
♥Vero

Kjøpe vesker?


Som dere vet driver jeg jo og pusser opp rommet mitt. Under oppussingen måtte jeg jo rydde rommet mitt, og da fant jeg to gamle vesker som jeg ikke har brukt på lenge. Tenkte kanskje noen av dere var interesserte i kjøpe de?
Chanel vesken er jo såklart fake, men husker jeg betalte ganske mye for den fordet. Den er veldig pent brukt og til at den er hvit har jeg klart og ta sykt godt vare på den. Alle dimantene og steiene er der fremdeles, ingen som har ramlet av. Så tenkte å ta 150 kr for den.
Militær veska; SOLGT!
Om du er interessert i veskene, ikke ta kontakt om du ikke har penger. Om det er noe mer dere lurer på angående veskene er det bare og spørre.
♥Vero

New in

Dette er da fra shoppingen på torsdag. Ikke det beste bildet akkuratt, vet det er masse svart oppå hverandre.
Idag kom forresten tapeten til rommet mitt, ble superglaaad!! så skal fikse den etterpå, den nye senga mi kommer forhåpentlivis imorra, det kunne ta lenger tid. Det blir også en liten tur til Ikea iløpet av uka, for når vi var der på fredag glemte jeg og kjøpe en sånn hyllesak som jeg skal ha. Går det ann å være så dum haha.
♥Vero

Frk.Uheldig

Tusen takk til dere som linka til billigere versjoner av drømmeskoene mine, skal kjøpe de om ikke lenge! Tenkte jeg skulle oppdatere dere om noen få ting. Grunnen til veldig dårlig blogging de siste dagene er fordi jeg har vært hos Børre,som sagt han  har ikke nett. Og på torsdag var jeg med bestemoren min og shoppa, fikk kjempe masse fint, skal legge ut bilde av alt kanskje ikveld/natt.. Btw or ca en uke siden begynte jeg og klø helt sykt på brystet, dagene gikk og det kødde bare mer og mer intenst. På tirsdag begynte jeg og få blemmer på brystet og det var veldig rød flammete. Det klødde altså så mye at det forstyrret søvnen min, jeg fikk ikke sove om nettene lå bare og klødde. Det begynte å spre seg uttover magen, ryggen og armene mine. Så på fredags kveld var det så ille,  jeg hadde bare lyst til å rive av meg huden og grine til jeg drukna i mine egene tårer, rett og slett. Så jeg og Børre dro ned til legevakta litt over 1 på natta, satt i nesten 5 timer og venta før jeg kom inn. Måtte ta en blodprøve, vi fikk svar med en gang jeg hadde tatt den. Det viste seg at jeg har fått ELVEBLEST!! Så nå går jeg på noen allergi piller, antiklø piller og noen slags sove piller. Jeg føler meg helt grusom, så kommer nok til å bli lenge til neste gang jeg tar bilder av meg selv. For det har begynt og spre seg i ansiktet mitt, har på nesa, haka, panna og tinningen. Ser helt oppløklødd og jævlig ut. Men ja det jeg skulle si var at, jeg er helt utslitt av kløingen og pillene gjør meg veldig slapp. Så jeg har bare lyst til å sovesovesove. Igår holdt jeg på å sovne stående midt i byn, da sier det seg kanskje selv hvor trøtt jeg er.. Så om det ikke blir noe blogging fremover vet dere grunnen. Men skal prøve å komme tilbake så fort som mulig. 


Var forresten også på Ikea på fredag, kjøpte masse saker til rommet mitt. Har blitt litt forsinket med rommet mitt, pga at tapeten jeg har bestilt er spesialbestilt fra England. Får den forhåpentligvis på mandag eller tirsdag og da er jeg ferdig med hele rommet. Kommer til å legge ut før og etter bilde av rommet mitt.  Så gled dere, det blir drit nice!!
Legger ut litt inspirasjonsbilder.

♥Vero

DreamShoesAlexander Mcqueen har designet disse skoene, kanskje mest kjent som han som har designet alle de crazy skoene til Lady Gaga. Herregud, jeg er virkelig helt forelsket, dette er mine drømmeskooo.. Men hvorfor må de være så dyre, jeg har da aldri penger til å kjøpe meg sko til 5000??? Dette er kanskje litt tjaa vet ikke hva jeg skal si, dårlig gjort ovenfor designeren. Meeeen er det noen som vet om noen som selger kopier av disse skoene, eller noen som ligner veldig, som ikke koster 5000? Takk på forhånd, åh btw om det er noen som vil kjøpe de orginale til meg, så er det bare og spørre om addresse osv hahaha. Kanskje det dummeste jeg har sagt på lenge, spør man ikke skjer det hvertfall ikke,så jeg spurte hoho..
♥Vero

Mmm, digg!!

Seee hva jeg lagde idag, tenkte jeg skulle fete meg opp litt høhø. Neida men jeg hadde så utrolig lyst på pannekaker og alt søtt, så da ble det pannekaker, nutella og jordbær♥
Jeg skulle jo egentlig være med Børre til Jevnaker idag, siden han skulle se på hund,men de var ikke leveringsklare enda.
♥Vero

Katten


På lørdag dro jeg og Børre på Katten, møtte masse koslig folk og hadde det super gøy! Grilla pølser og hadde masse morsome drikke leker, senere på kvelden dro vi hjem til Børre, folk dro vel ikke før 3 på natta, tror jeg..
Orker ikke skrive så masse, men her er hvertfall en del bilder fra dagen. Åja, for dere som tror dere så meg på VG lista, det er fult mulig fordi jeg var der ;)
♥Vero

Starbucks frappuccino


Idag fikk jeg denne av Børre, har hatt lyst til å smake den utrolig lenge huhu!! Og den var super god, kommer til å kjøpe den en go del fremover, det eneste som er dritt med den er at den er svindyr. Hvorfor må alltid sånne digge ting være så dyrt.. Har ingen ting å blogge om så, jeg er en dårlig blogger :3 Åhh btw, har begynt og male rommet mitt nå er det ikke lenge til jeg er ferdig, må bare vente til tapeten min kommer, den er bestilt fra England og kommer ikke før neste uke..
♥Vero

1årSiden jeg har vært hos Børre har jeg ikke fått blogget, på søndag hadde jeg og Børre vært sammen i 1år♥

Første bildet som ble tatt av oss, vi begge har forandra oss en del på et år. Men mange fine minner, var utrolig koslig den dagen der husker jeg, hhihih. Orker ikke legge inn flere bilder eller skrive sånn super lang tekst. Elsker hvertfall Burremin!!
♥Vero

New in; Bikini&undies


Idag fikk jeg ny bikini og nytt undertøy av mamma. Vi har også vært å sett på seng og masse stæsj til det nye rommet mitt. Vi begynner jo å pusse det opp litt idag, skal begynne og fikse taket så blir det maling av rommet på søndag ellerno sånt. Gleder meg så syyykt til  bli ferdig med rommet, det kommer til å bli drit fint.. Skal bleke luggen mer etterpå, håper den blir nærmere hvit.
♥Vero

Nye håret mitt


Tenkte dere kunne få se bilde av det nye håret mitt, husk det er ikke ferdig! Skal bleke det mer imorgen, det i luggen skal bli helt hvitt også har jeg blondt hår i lengden av håret også, er ganske fornøyd! Skal også ta en glansvaskaktig ting på håret så rødfargen  blir litt mer fresh.. Planene fremover for håret mitt er og ha det sånn som dette en liten stund også skal jeg farge det lysebrunt, stripe det flere ganger og kanskje bleke det en gang i slutten av sommer så jeg nesten er blond, naturlig blond;)
Hva synes dere om håret?
♥Vero

Shopping


For ca en uke siden var jeg på shopping med Therese. Har bare ikke orket å ta bilde av det og legge ut på bloggen. Tok meg hvertfall tid til det nå, så bedre sent enn aldri..
Idag våknet jeg faktisk til av at Børre stod uttafor huset mitt, utrolig søtt! Han var vel her halv 12 eller no sånt, så vi dro ned til det lille ferskvannet som ligger ved meg. Det er super koslig der, vi bada og det var drit deilig også lå vi på brygga og koste oss i sola til kl 5. Foretrekker i grunn ferskvann fremfor saltvann, det finnes så utrolig mye ekle dyr i saltvann og saltvann er alltid så utrolig kaldt, klarer ikke bade i det nesten. Dagen idag har bare vært helt perfekt. Jeg har jo også begynt med et prosjekt til håret mitt nå, vet ikke helt om det kanskje var så lurt, men men.. Håper det blir bedre etterhvert. Dere får vite senere hva jeg har gjort med det, trolig på fredag så er bare og følge med..
Har du bada iår?
♥Vero

Nytt hår, hva tror du?


Ja da har jeg kjøpt blekemiddel! Endelig skal jeg gjøre en forandring med håret mitt..
Hva tror du jeg skal gjøre med håret ;)?
♥Vero

Min lille Chica bebis


Her var lille Chica bare valp, aner ikke hvor mange uker. Men på bildet til høyre er hu ikke så veldig gammel, det er tatt ikke så lenge etter at jeg fikk hun og da var hu 8 uker gammel. Tiden har gått så utrolig fort, nå har Chica bodd hos oss i 1/5 år, hu er vel 1 år og 8 mnder om jeg ikke tar feil. Jeg angrer hvertfall ikke et sekund på at valgte henne. Jeg, mamma og pappa reiste jo helt til Linköping i Sverige for og hente bebisen min, altså 6 timer med bil hver vei.

Dette bildet tok jeg idag, så sånn ser Chica ut nå! Utrolig skjønn. Hu har en veldig sær og rar personlighet, det som er så gøy med dyr er at alle av de har så forskjellige personligheter. Jeg som alltid har vært kattemennekse var redd for at jeg kom til og savne katter altfort mye når jeg fikk hund. Men Chica føler jeg er en blanding av katt og hund. Så da har jeg så og si begge deler. For dere som ikke ser hvilken rase det er så er det en Chihuahua!
Er faktisk mange som har spurt om jeg kan blogge om Chica osv, nå gjør jeg det! Er sikkert masse jeg har glemt, men om det er noe spessielt dere lurer på, bare spør? Tenkte også jeg skulle lage et innlegg om henne en dag,vise masse forskjellige bilder jeg har tatt av Chica.

For dere som driver å kler ut hundene deres, ikke snilt. Det er ikke dokker, det er en hund. På vinteren når det er kaldt ta på dem no varmt slik at de ikke fryser eller om det regner, ta på de regndress. Men kle på en kjole osv bare fordi det ser fancy ut, er ikke snilt! Dyra blir rett og slett flaue å føler det ukomfertabelt. Chihuahua har i grunn fått det rykte på seg at de er veskehunder og skal bæres konstant. Men det er så feil, de er hunder de er like glad i å gå tur som andre hunder. Chica f.eks vil ikke være i veske i det hele tatt, men såklart blir de sliten en gang iblandt vis du har de med på shopping i byn osv. Da går det helt fint og løfte de opp og holde de på armen en liten stund. Det er jo faktisk ikke bra for beina dems og bare ligge i en trang veske, de trenger å røre på beina og bruke musklene.
♥Vero

Parfymer


Har ofte fått spørsmål om hvilken parfyme jeg bruker, jeg har jo min største favoritt som er Miss Dior Cherie. Den har jeg brukt i 6år. Men bruker og bytte på litt iblandt, da bruker jeg  en parfyme fra Paco Rabanne Lady Million og parfyme fra Ed Hardy, aner faktisk ikke hva den heter. Jeg liker i grunn veldig søte lukter, men ikke altfor søte det kan fort bli kvalmende. Så blir vel søte lukter men som lukter veldig rent. Alle disse parfymene er veldig sommerlige etter min mening, men bruker de året rundt huhu.
Hvilken parfyme er din favoritt?
♥Vero

Fler parkbilderSorry for at ikke fikk blogget igår, men jeg var super sliten når jeg kom hjem. Kom ikke hjem før litt over 1 på natta, så tenkte at det ikke var noe vits at jeg blogget så sent. Hadde det utrolig koslig med Emilie igår, var veldig gøy å ri igjen også, selvom jeg var den største pysa haha. Er støl som bare det idag, klarer nesten ikke gå også har jeg blodutredelser på begge leggene, super vondt i rumpa, høres ut som den gamle kjærringa hahah dør.Også var jeg så uheldig og få et tuneflue stikk ved tinningen, det har hovna super mye opp så ser ut som hjernen min er på vei ut av hodet, ehe neida kanskje ikke så ille, men ganske ille er alergisk så. Her er da resten av parkbildene, var utrolig koslig, elsker sommer! Imorgen kommer Therese til meg og vi skal sole oss, denne sommeren skal jeg virkelig bli brun, det har jeg bestemt meg for er allerede godt på vei;)

Forresten liker dere slike innlegg som dette? Synes dere jeg skal ha mer av det?
♥Vero

Parken


Grunnen til dårlig blogging er fordi jeg har vært sammen med Børre og Therese. På torsdag var vi i parken nesten hele dagen og Birger kom jo etterhvert også. Jeg har ganske dårlig tid nå fordi jeg skal til tanta mi å ri, så det blir mer blogging ikveld, da skal jeg legge ut masse bilder! Også skal jeg svarer på kommenterene deres. Rakk hvertfall å legge ut noen bilder nå som dere kan kose dere med, ehe;) jeje men nå skal jeg gå, dere får nyte det fine sommerværet som er ute, det skal hvertfall jeg.
♥Vero

hits