juni 2012

Hove
Yeah, superfine iphone bilder!
Jeg hadde det superkult på Hove, det var dritbra. Var der bare fra onsdag og litt utover dagen på torsdag, merka det var mer enn nok for meg. Var helt utslitt og det var utrolig deilig og komme hjem til senga si å få ro. Tenker på alle dere andre som allerede hadde vært der i noen dager, hvordan holder dere ut. Jeg gledet meg vilt til å se Lana del rey, alle har jo bablet om at hu synger så drøyt dårlig live, så jeg hadde i grunn ganske lave forventninger. Når selveste Lana del rey kom ut på scenen og begynte å synge, reiste hårene på armene seg. Hu sang jo sick bra live, jeg satt der med gåsehud og tårevåte øyne. Var utrolig mange som stoppet meg og ga meg komplimenter hvor enn jeg gikk, så søte mennesker, blir så glad. Var også en stor jentegjeng jeg møtte som visste hvem jeg var og sa at jeg hadde den kuleste stilen av alle på hele festivalen, utrolig kult! Var også en full idiot som kom bort til meg, Therese og Marit og begynte å slenge mye dritt, at vi var emoer og hørtes ut som vi gikk på heroin og masse mer bullshit. Ikke nok med det han stjelte også min kjære high five caps, utrolig nedtur, jeg var så glad i den capsen! Han løp så utrolig raskt så var umulig og ta han igjen..Men håper jeg kan få tak i en ny high five caps.  Har egentlig ikke så utrolig mye mer og si enn det, synes synd på dere andre som ikke var på Hove.
♥Vero

Want
Skal til Stochokholm i juli en gang, da håper jeg virkelig og komme hjem med noen av disse godsakene +++ mye annet fint!
♥Vero

Barbersaker og kremerHar noen barbersaker og kremer som jeg tenkte jeg skulle tipse dere om.
Disse barbersakene er utrolige gode, barberhøvelen har ekstra beskyttelse så du unngår kutt. Jeg er utrolig flink til å kutte meg når jeg barberer meg, noe som er veldig ubehagelig. Har enda ikke kuttet meg en eneste gang med denne høvelen. Barberskummet som fulgte med er rosa og lukter veldig godt. Når det er sånne småting som det, synes jeg nesten det gjør barberingen litt mer morsom. Så om du er lei av dine barbersaker, kunne tenkt deg og prøvd ut no nytt anbefaler jeg dette settet, du unngår kutt også noe som er veldig positivt. Det er vel flere som har opplevd at det nesten kjennes ut som du skal rive av huden når du barberer deg eller ender opp med en haug av småkutt som blør og svir. Har ikke opplevd noe av det etter jeg begynte med dette barbersettet.
Du kan bestille det her.

Dette er en krem og en salve som jeg bruker, begge er fra apoteket.
De fungerer hvertfall utrolig godt på huden min, salven er veldig feit så den bruker jeg kun hvis jeg er veldig tørr i huden, den brude du brukes før du legger deg. For det er virkelig ikke deilig og skal dra på seg en bukse eller genser etter du har tatt på salven. Når du da har sovet med den iløpet av nattet er huden helt silkemyk når du våkner. Den ander er bare en vanlig krem jeg bruker etter jeg har dusja eller er smålig tørr i huden. De er tilsatt uten parfyme, så veldig fint for dere som ikke tåler parfymerte kremer. Er du en person som liker pyntekremer som lukter godteri kan du heller smøre på dette etter kremen/salven har tørket inn. Bruker og gjøre det iblant, er en stor fan av godteri kremer med shimmer. Ulempen med det er at de ikke gir så mye fuktighet. Derfor bruker jeg sånne "pyntekremer" over disse.
♥Vero

Tusen takk for at dere finnesFøler det har vært veldig mye depping på bloggen min i det siste. Vet det ikke er noe positivt for dere lesere og komme inn på en blogg med negative innlegg gang på gang. Men helt ærlig så er dette min blogg og jeg føler at jeg vil ikke skjule noe fordi det ikke passer seg. Det er en grunn til at jeg faktisk har denne bloggen. Det hjelper ofte og få skrivd ned det jeg føler. Og i det siste føler jeg at det har kommet så mye negativt på en gang. Føles nesten ikke som om jeg skal ha det bra. Jeg prøver så godt jeg kan å tenke postivt og tenke på små postive ting som skjer i fremtiden. Det beste med det er at jeg får så utrolig mye støtte og positive kommentarer, jeg er så utrolig glad for at dere viser at dere bryr dere! Både på bloggen og facebook er det lange tekster med fine ord, jeg blir så glad av dere, tusen takk for at dere finnes når jeg trenger dere som mest. Og kjenne at folk som ikke en gang kjenner meg, legger ned så mye tid på og skrive og snakke med meg gjør meg lykkelig!♥
♥Vero

Broken, just want you


Det var fint så lenge det varte!
Aner ikke om Thomas kommer til å lese dette, men jeg håper virkelig en gang i fremtiden når han har fått tenkt igjennom saker og ting, at han kanskje vil prøve på nytt. Jeg er hvertfall villig til det. Og jeg er utrolig glad i han, kjennes ut som en del av meg har dødd.
♥Vero

Shopping og Hove


Var på litt shopping igår da, så kom hjem med dette.
Ikveld skal jeg og Katinka se på Hovebilletter, skal forhåpentligvis på Hove!
♥Vero

Summer sadnessTakk for mange fine og støttende kommentarer i forrige innlegg. Det føles virkelig godt at så mange viser at de bryr seg. I tillegg er det mange av dere som også nevnte at dere følte det slik, da er det utrolig godt av vi har hverandre og støtte oss på. Hjelper litt og se at man ikke er den eneste, jeg føler meg ofte så ensom og rar. Det er jo veldig sjeldent at mennesker plapler rundt om depprisjoner og psykiske problemer. Er ikke noe jeg selv heller bruker å gjøre, men når jeg virkelig er nede, hjelper det også og få skrivd ned hvordan jeg føler saker og ting.


Over til noe annet, imorgen skal jeg til frisøren og stripe håret mitt. Gleder meg ganske masse til det, eller er mer spent. Håper jeg blir veldig blond i håret og at mye av det røde i håret går bort. Om dere ser på bildene over så har jeg mye mer røde pigmenter i håret på venstre side. På høyre side er jeg allerede ganske lys. Blir bra å få bort etterveksten og få det lyse mot ansiktet igjen. Akkurat nå har jo etterveksten tatt over helt og det føles som jeg har supermørkt hår på grunn av den. Reiser også til Thomas imorgen, det blir utrolig koselig! Jeg trenger en stor klem av han, en så stor klem at jeg nesten ikke får puste. Skal få tatt bilder imorgen og legge ut på bloggen så dere får se hvordan håret blir, håper dere er like spent som meg.
♥Vero 

Feelings shit

Jeg vet virkelig ikke hva som har skjedd med meg, føles ut som jeg har mistet alt som heter livsgnist. Jeg har virkelig ikke lyst til noenting lenger, jeg har verken ork eller lyst til noe. Det eneste jeg føler er at jeg ikke får til noe og ikke er bra nok. Er så utrolig lei av å føle det sånn her, men virker som om det aldri blir bedre. Før var det mer som en bergodalbane, noen dager føler jeg at alt er fantastisk, men i det siste har jeg ikke følt noe som helst form for at "livet er herlig". Jeg er utrolig skuffet over meg selv også, jeg har ikke vært på skolen på en uke. Jeg føler at jeg ikke får til å gjennomføre noe av det siste som er igjen. Jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre, vil bare bytte liv med noen. Føler at alt jeg har gjort hittil er gjort forgjeves. Føler ikke at noen setter pris på meg og det jeg gjør heller, kanskje mye av grunnen til at jeg har gitt opp. Føler jeg har gitt så mye av meg selv til mange og gjort ting jeg ville satt pris på om andre gjore til meg, men får ingen form for glede eller taknemmelighet tilbake. Vet ikke hva jeg skal gjøre, vil bare få lysten og gleden tilbake, føle at folk setter pris på meg for den jeg er og det jeg gjør.

♥Vero

Sminke og fine kjærestenTestet ut en ny sminkelook, den er ikke helt lik på bildet som i virkeligheten. Den var litt blåere innerst og mye mer glittrete.


Fineste kjæresten og Chica, de beste som finnes ♥

Thomas sov hos meg fra lørdag til søndag, savner han allerede jeg!
Jeg er så heldig som har Thomas, han er virkelig verdens beste♥
På lørdag skal jeg stripe håret mitt igjen, gleder meg. Da blir jeg forhåpentligvis mye lysere, målet mitt var jo egentlig at jeg skulle være super blond til sommeren. Er fortsatt en del igjen til jeg er der, har flere mørke partier i håret, forhåpentligvis går mye av det bort denne gangen når jeg skal stripe det. Også virker håret mitt mye mørkere nå på grunn av den lange etterveksten.
♥Vero

Want to be good enough for you


♥Vero

Word

♥Vero

hits