juli 2011

Lille Monki


Her er da lille skjønne Monki, er han ikke bare til å spise opp?
Jeg skal ta noen flere bedre bilder å legge ut på bloggen. Han var super trøtt etter bilturen på vei hjem, så han sovna med en gang vi kom hjem nesten. Så skal ta litt bilder av han når han er våken. Forresten en annen litt morsom hendelse som skjedde når vi var på vei hjem, når vi var på Nittedal så vi plutselig en lommebok som fløy ut av en bil på motorveien. Vi bestemte oss for å snu litt lenger opp i veien og hente den. Børre løp ut i veien og henta den,  vi ringte opplysninga osv. slik at vi kunne få nummeret hans. Vi fikk tak i han til slutt, han var kjempe glad for at vi hadde fått tak i den. Han hadde lagt den oppå taket på bilen og bare kjørt,hahaha døde litt. Så fikk vi 500kr i finnelønn, lønner seg og være snill;)
Nå skal jeg ut og fortsette på brunfargen min. Blir ikke noe mer blogging idag eller i helga, for jeg reiser til Børre og han har som sagt ikke nett. Men blir blogging så fort jeg kommer hjem, da skal jeg legge ut bilde av det jeg fikk til bursdagen min.
♥Vero

Egon


Først av alt, tusen takk for alle gratulasjoner!♥
På tirsdag var jeg, Børre, Isabell og kjæresten hennes på Egon og spiste. Det var super koslig og maten smakte digg! Er jo veldig sjeldent ute og spiser, hvertfall med venner. Børre har jo fått hund også, vi henta den på onsdag altså igår. Den er så nydelig, lille Monki. Tok jo litt bilder av Monki, så legger ut på bloggen etterpå eller imorgen tidlig.
♥Vero

Grattis til meg


Idag er det min tur til å være bursdagsbarn, blir hele 17år gammel. Ja faktisk så begynner jeg å føle meg gammel. Gleder meg utrolig masse til gjestene kommer, spise masse god mat og ha det hyggelig. Også lurer jeg på hva slags spennende gaver jeg får iår ;) hihi..
Så si grattis til meg, da blir jeg gladgladglad :D:D
♥Vero

Harry Potter

Igår kom Børre til meg og vi dro på kino, for å se del to av Harry Potter. Den var dritbra, synes det er en av de beste Harry Potter filmene, om vi regner med de siste som har kommet ut. For de første filmene er jo best! Utrolig trist at dette var den siste filmen, men en gang måtte det jo ta slutt. Har ikke blitt noe særlig bedre heller, er fortsatt syk. Hoster som en gris og har feber. Håper som sagt formen er mye bedre til imorgen, for da kommer det mange gjester, siden jeg har bursdag. Føler at jeg begynner å dra på åra, tiden går så utrolig fort. Synes ikke det er lenge sia jeg var 13år, eller gikk i barnehagen for den del.


Hva synes du om den siste Harry Potter filmen?
♥Vero

Rommet mitt


Sånn her er da det nye rommet mitt, er super fornøyd. Mangler bare noen smådetaljer. Har jo lovet og legge ut før og etter bilde, men tenkte jeg kunne gjøre det litt senere, siden det var flere som var spent på det nye rommet.
Sånn her ser det hvertfall ut, døra mi skal males hvit senere.
Hva synes du?
♥Vero

Syk

Akkuratt nå ligger jeg på soffaen, det enste som frister er en kopp te og suppe. Igår var jeg hos tanta mi, kjente at jeg begynte og bli ganske uvell på kvelde. Begynte med at halsen min var pottetett og ikke minst utrolig sår, senere gikk det over til koking og kaldsvetting. Når jeg skulle legge meg lå jeg med både pledd og stor dyne. Og når jeg tok på meg selv kjente jeg at jeg var kokvarm, men hadde gåsehud og kjentes aldri ut som jeg fikk varme. Har ikke sovet en dritt i hele natt nesten, for har bare ligget og vridd meg og kjentes ut som jeg skulle kaste opp.. Heldigvis var mamma så snill og hentet meg kl9 på morningen. Det er aldri godt og være syk, men er alltid værre og være syk når man er på besøk. Så for jeg er oppegående igjen, ikke soffa/sengeliggende skal jeg ta bilde av rommet mitt, men jeg orker ikke det akkuratt nå, det skjønner dere vel kanskje.

♥Vero

Svar på spørsmål

En del som faktisk har lurt på dette, derfor tar jeg det i et innlegg.
Lurer forresten på om du har noen problemer med at rødfargen går i det blonde, så du får en slags rosaaktig farge? altså, det ser ikke sånn ut, men lurer på om det har skjedd en eller annen gang? :)
-
Rødfargen min hadde falmet veldig da jeg bleket luggen, rødfargen farget ikke av på håndklet lenger heller. Så nei har ikke hatt noen problmer med det. Men om håret mitt hadde vært nyfarga, så hadde det kanskje vært noe annet. Vil nok tro at det hadde blanda seg inn i det blonde da.

Btw, tenkte at jeg skulle ta bilde av rommet mitt imorgen så dere får se hvor fint det har blitt!
♥
Vero

Some new shit


Enda mer nytt som skal ta plass i klesskapet. Trenchcoat er ikke helt meg, men har alltid misunnet alle andre som har gått med det, men Børre sa at jeg måtte kjøpe den. Jeg så vist ut som en ung dame, ehe. Jeg som føler meg så gammel. Blir et år eldre på mandag, tiden flyr. Synes da ikke det var lenge siden at jeg fylt 16 og nå blir jeg snart 17? Men imorgen skal jeg til tanta mi Emilie(bloggen hennes finner dere her.) skal overnatte og ri, blir superkoslig!
♥Vero

Bilder fra båtturen i Sverige.

Her er da bilder fra båtturen. Jeg kom hjem igår, så ble mye lenger enn planlagt. Har blitt ganske brun, noe som var målet mitt, regner med at den brunfargen forsvinner ganske fort med tanke på det været som er her hjemme i Norge. Det regner jo hele tiden, hærlig sommer må jeg si.
♥Vero

Sweden here I come!

Skal på båttur til Strömstad imorgen, med Isabell kusina mi. Vet ikke hvor lenge vi blir, ifølge Isabell ble vi vel borte 1 eller 2 dager. Tenkte jeg bare skulle informere dere om det, blir jo ingen blogging da hvertfall. Men skal ta med kameraet mitt og ta masse bilder og legge ut på bloggen når jeg kommer hjem. Så reiser jeg til volda iløpet av denne uka om alt går som det går.  Har dessverre ikke noe spennende og blogge om som vanlig, dere for nøye dere med dette lille update innlegget. Vet ikke om det er blogg eller hva som er problemet, men får ikke lasta opp bilder. Så blir et ganske kjedelig innlegg, men men. Blir bra med oppdatering og bilder når jeg kommer hjem fra Båttur ;)
♥Vero

Want


♥Vero

Oslo


Dro til Oslo for å møte Nina, møtte hu for første gang på VGlista faktisk, men har snakka med hu utrolig lenge. Det var super koslig og være med Nina wiii! Vi satt for det meste bare å slappet av og snakket om alt mulig, vi må møtes oftere. Skal jo kanskje til hu en dag for å ri. Også fikk jeg kjøpt lysekrone til rommet mitt, gaaah det ble super fint, er helt forelsket i rommet mitt nå. Skal snart få tatt bilde av det, det er bare noen små detaljer som mangler før jeg vil ta bilde. Mange som spør hele tiden, JA jeg skal legge ut før og etter bilde av rommet mitt.
♥Vero

Blablaaah

Seriøst, jeg har egentlig ingen ting og blogge om. Men det er flere av dere som har bedt meg om å blogge..
Børre har jo reist til Volda, føler meg bare ensom. Han skal være borte i 2 uker, kan hende at jeg tar med en tur ned. Da blir det ikke like lenge å vente, får bare håpe på billige flybilletter. Om jeg ikke finner billige flybilletter, nei da må jeg vente i 2 uker da, snufs.

Var noen av dere som lurte på om den mascaraen jeg kjøpte for en stund siden var bra. Jeg synes den var veldig bra, litt sånn grisete å påføre, men ble et veldig fint resultat.

Spennende innlegg må jeg si, legger ut litt inspirasjonsbilder og fine biler, så blir det litt mer spennende kanskje?? hmm...

♥Vero

hits