juli 2012

Shopping

Shoppet no smågreier for en uke siden ca, veldig fornøyd. På onsdag har jeg bursdag, da blir jeg gammel dame, høhø. Også reiser jeg til Stockholm på fredag med Therese og mamma, det blir superkos, da skal jeg på storshopping, så det blir bra. Jeg har hatt besøk av søte Sara i en uke nå hu er fra Steinkjer, hu reiser hjem imorgen og det blir trist. Så imorgen må vi finne på noe bra sammen før hu reiser hjem igjen!

Fotograf: Tom Bråten
Redigering: Tom Bråten
♥Vero

Hell is empty, all the devils are here


Fotograf: Tom Bråten
Redigering: Tom Bråten

Glad jente, som har fått fine bilder!
Det var koselig og ha besøk av Tom og i tillegg at han var så snill og gadd å ta bilder av meg, jeg er jo litt håpløs, ehe.
Flere bilder kommer i et annet innlegg, må dele det opp litt vett. Kan ikke gi dere alle godbitene på en gang, eller hva?
Og nå tror jeg nesten at jeg er på vei til og bli syk, hei Norge for en fin sommer, elsker at det bare er fint vær, kniiiz.
Forresten, god helg søtiser!
♥Vero

Photoshoot igjen imorgen
Fotograf: Tom Bråten

Æh, han er så flink til og ta bilder. Synd jeg ødelegger alle bildene med mine tullete ansiktsutrykk og annet tull, ehe.
Må også si mesteparten av håret mitt ligger på ryggen, slik at dere ikke tror at jeg har mista alt håret mitt eller brått fått tynt hår.
Håret mitt var kranglete igår også, det ville ikke fikse seg sånn som jeg ville ha det. Løping til bussen gjorde ikke saken noe bedre.
Imorgen får jeg faktisk besøk av Tom han som tok bildene, og da skal vi fikse kul photoshoot også skal vi se på film! Det blir superkos, gleder meg.
♥Vero

Modell for Bodymap
Fotograf: Kathrine Viddal bloggen hennes finner dere her.
Redigering: meg

Her er bildene fra photoshooten, alt er fra Bodymap bortsett fra strømpene og skoene.
Løp og kjøp, de har masse kule klær og andre dingser der.
♥Vero

Gult er kult
Imorgen skal jeg på photoshoot for Bodymap, jeg gleder meg, woho!!
♥Vero

hits