august 2010

Klaging, kanskje?

Ok, jeg er litt sur, fordi jeg har fått en vond kvise under øyet!!det ser jævlig stygt ut og i tillegg gjør det vondt, fml.
Også er jeg trøtt, så må snart legge meg skal opp kl 6, elsker virkelig å stå opp tidlig det er det beste jeg vet!
Joo, jeg savner Børre. Han bare forlater meg så jeg blir ensom, han er i Volda og koser seg med alle saudene,haha.
Han kommer heldigvis hjem på lørdag, da blir jeg lykkelig igjen, så kan det ikke bare bli lørdag nå, takk!?
Dette ble da det mest positive blogginnlegget på hundre år.

digg digg digg<3 hihi
♥Vero

Bilder fra idag:3

Dagen idag i bilder:3
Dro til byn og møtte Børre også møtte vi på Dimitris og Stian litt senere. Det var superkos, Børre var jo så glad siden han hadde fått ny sykkel og tattoo så yeah. Stian som er fotografen som vanlig^-^


♥Vero

Første skoledag.Siden alle skriver om første skoledag, føler jeg nesten en trang til å gjøre det samme. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si. Klassen kunne seriøst vært så mye bedre, tror ikke jeg har så mye til felles med de jeg kom i klasse med. Men men første dagen, det kan jo såklart slå feil og vise seg at det blir veldig bra. Om det slår andre veien og klassen faktisk viser seg og være en mongoklasse, så skal jeg lett bytte klasse. Orker ikke gå i klasse med lamme folk som jeg ikke har en dritt til felles med. Det var kort slækk dag idag, starta kl 9 og slutta kl 11 og jeg er helt utlsitt. Men det har sikkert noe med den veldig bra døgnrytmen min å gjøre, ehe. Så nå er det bare å glede seg til imorgen, enda en ny dag på skolen, ååå som jeg gleder meg, eller bare ikke. 2 mnder med sommerferie til takk! For dere som lurer så går jeg design & håndtverk.
 
Kjenner jeg nesten savner u skolen litt, var ganske fornøyd med klasse jeg hadde der. Det vakre bildet av meg er tatt av Kamilla når vi var på skolen i vinter en gang, hihi.
Hvordan var din første skoledag?
Ble du fornøyd med klassen din?
♥Vero

Oh, noes.
Seriøst tiden går så utrolig fort, skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av jo. Nå er det allerede skole igjen på onsdag, jeg gruer meg ganske masse, begynne på vg*dør* ehe. Kunne godt hatt 2 mnder til med sommerferie, det hadde virkelig ikke gjort meg noe. Så nå er det bare å glede seg til neste sommerferie igjen, haha. Imorgen kommer Kamilla til meg, hu har nettopp vært i egypt så hu har blitt neger, heldiggrisen. All brunfargen min har dratt sin vei, så nå er jeg bleik som en fisk igjen. Får ty til solarium tror jeg, selvom ikke det er så sunt.
Jeg burde egentlig lagt meg tidlig idag også, siden døgnrytmen min er snudd helt på hue, jeg kommer til å være helt dævv første skoledag. Eller etter jeg har vært på skolen, kommer sikkert til å sove helt til kvelden igjen når jeg kommer hjem fra skolen. *ikke bra Veronika*


Forresten på lørdag så var jeg med den finefine kjæresten min, og vi dro til Göteborg for å dra til Liseberg. Eller, jeg var med mamma, tanta til mamma og tanta mi også da. Det var super gøy, elsker karuseller. Jeg tar det mest, jeg fikk en ny favoritt også, den heter Uppswinget. Så alle som skal til Liseberg må ta den, den var digg! mine to andre favoritter er Spinrock og Balder♥


Så utrolig søt min pus er i den reklamen :3 alt jeg har å si digg digg digg! haha.
Har du ikke sett reklamen må du se, http://bergenemelk.no/reklame se bergene melk 1 og bergene nøtt 1.
Om du har vært på Liseberg før, hvem er dine favoritter?
♥Vero

Øyanatt @ Subscene.

På tirsdag så var jeg på sånn øyanatt konsert @ subscene, det var veldig koslig. Møtte masse folk og så på alle banda som spilte. Ingen av banda var helt min smak, men stemninga som teller. Også på onsdag var jeg på øyafestivalen med Børrepus i det nydelige været. Nei serr, det var dritt vær så det holder etter, det regna helt jævlig så det ble slik at vi bare søkte ly i bodene med masse shit i. Børre ville helst låse seg inne på en do, siden det var varmt og tørt der, han gjore ikke det da, ihii. Så etter det stakk vi hjem til han i varmen, la oss på soffaen under dyna, så film og spiste digg popcorn.
Nå diskuterer jeg med han om at håret hans er som tyggis, man han mener det er som makaroni!?? wtf, tyggis jaa.. ehe. Bildene er tatt av Becca og Stian, så creds til de.
♥Vero

Bilder fra igår

Nå skal dere få se nydelige bilder fra igår.

Sånn da håper jeg dere er fornøyd, siden det er flere av dere som har hatt lyst til å se bilder fra hverdagen min:3
♥Vero

Cooler than me!
Jeg er hos kusina mi akkuratt nå, noe som er veldig koslig. Vi var i Tønsberg idag, det ble egentlig en bomtur, for grunnen til at vi skulle dit var for at Isabell skulle pierce seg. Men hu dama som pierca hadde vist tatt seg ferie jædda. Imorgen stikker vi til byn(Oslo) og da får jeg endelig møtt Børre igjen for han kommer hjem fra Volda yey. *gladglad* Skal overnatte hos han og vi skal se film, skal se Unrest den er super ekkel. Så dere som liker litt ekle filmer anbefaler jeg den til dere, husker jeg så den for en god stund siden men har glemt en del så skal se den igjen.
Jeg elsker skumle/ekle filmer så vis du har noen bra å anbefale til meg blir jeg glad, for jeg finner aldri noen bra når jeg leter. Ender alltid opp med at jeg ser en sugen drittfilm, haha.

Forresten, takk for alle kommentarene og det. Var veldig koslig hihi♥
Også skal dere få et bilde av meg som jeg tok på sentret med det utrolig bra mobil kameraet, hell yeah! Aldri feil med sånn super kvalitet nei. Hadde jo egentlig tenkt til å ta bilder idag, men jeg var jo så flink å glemte speilrefleks kameraet mitt hjemme, så da blir det fine mobilbilder.

♥Vero

Tilbake:3

Hei alle søte små♥
Utrolig lenge siden jeg har orket å blogge nå, har ikke følt no lyst for å blogge i det hele tatt.
Èn av grunnene til at jeg også skal gidde å blogge er at dere kommenterer, for det er serr ingen som gidder å kommenterer lenger og da gidder heller ikke jeg blogge. Så kommer enda en av grunnene, for jeg orker ikke ta bilder lenger, lat som jeg er. Synes bloggen blir ganske kjedelig uten bilder og det tror jeg dere er enig i, ikke sant?
Men joda, jeg har hatt en super ferie hittil kan virkelig ikke klage, håper dere har hatt det fint også.
Jeg har jo hatt trønderbesøk, fikk besøk av Kikky først også kom Sara. Utrolig kos, savner de begge. Så har jeg vært utrolig masse med kusina mi, drar til henne imorgen faktisk noe jeg tror blir super kult. Har ikke vært der på en stund så skal bli gøy og komme seg litt bort herfra å oppleve noe litt annet, huhu. Jadda så har min kjære pus dratt til Volda, han har vært borte i snart 6 dager. Savner han så mye at jeg blir litt smågal, kan ikke få sagt hvor glad jeg blir når han kommer hjem igjen. Også har jeg jo hatt bursdag for dere som ikke viste det, hadde bursdag 25. Juli, ble hele 16 år, gammel og grå håhå. Så har du ikke sagt grattis til meg, får du faen meg si det nå selvom det blir på etterskudd, hihi.

Åååå, så jævla fin kjæresten min er!♥ hihihihi
♥Vero
hits