august 2011

Snørr

Jeg er helt død, er så trøtt eller utslitt vil jeg si. Er full av snørr i hals og nese, går å brekker meg fordi det går verken ned, eller ut det fra halsen. Snyter meg hvert 5minutt..Drittleii... Vi har heller ikke fått MAC'en våres, det tar tid må jeg si. Håper på at den kommer imorgen. Blablabla..

Nå begynte det og sprutregne, tordne og lyne! digg, elsker Norge....eehh
♥Vero

Twin Peaks

Nå er både jeg og Børre utrolig triste, vi har sett ferdig Twin Peaks. Det er ingen flere sesonger og slutten er jo som en uløst gåte, what to do? Får heller se på bilder som minner over hvor bra og syk serien er. Om du ikke har sett serien, så anbefaler jeg dere virkelig til å se.

Har du sett Twin Peaks?
Om du har, hva synes du?
♥Vero

UtslittIdag var vi på sognsvann med skolen, irsj så kaldt og vått. Supert at det skulle være sånt vær, nå som jeg begynner å bli forkjøla. Har drit vondt i halsen, så har levd på kako og te siden igår. Jeg er helt utslitt, så idag kommer jeg til å legge meg tidlig. Kan ikke huske sist jeg var så trøtt og sliten. Heldigvis så slutter jeg kl 14:00 imorgen, så blir en kort dag.


Jeg har så utrolig lyst på tatovering!!!
♥Vero

Parkas


For shortsen jeg byttet kjøpte jeg denne parkasen. Den har sånn teddyfor inni, supergod. Blir fin som en sein høstjakke og vinterjakke. Jeg hadde et sånt kort som man får 50% på hva du vil på Bik Bok, derfor betalte jeg bare 400kr for parkasen, istede for 800.  Byttet også den hvite genseren til den grå. Kjøpte jo noen små nødvendigheter også. Da skal jeg snart ta kvelden, er supertrøtt må opp tidlig imorgen. Så skal jeg forresten sove hos Børre imorgen, så det blir ikke noe blogging da sannsynligvis.
♥Vero

SkolestartNå har jeg nesten nettopp kommet hjem, fra en dag som har virket super lang. Det var jo første skoledag for meg idag, det gikk over alle forventinger. Tror virkelig dette er noe for meg, virker som jeg har fått mange greie folk i klassen. Det var ikke super lang dag idag, vi starta kl 09:00 og sluttet 11:30. Vi fikk bare en hel haug med informasjon og alt virka veldig bra så er fornøyd! På onsdag reiser vi til songsvann for å bli bedre kjent med hverandre. Ja har jo fått en del spørsmål om hvilken skole jeg går på, jeg går på Noroff i Oslo. Jeg og mamma har vært på senteret og handla inn alt mulig nødvendig som jeg trenger nå til skolen. jeg bytta jo shortsen og toppen jeg fikk av mamma på lørdag, bytta til en jakke, genseren byttet jeg til grå. Tar bilde av det etterpå å legger ut, så hold dere oppdatert.

Har du begynt på skolen enda?
Hvordan var din første skoledag?
Vero

Outfit/sminke


Jeg har jo sagt at jeg skal bli flinkere med outfit bilder, her kommer dagens outfit og sminkning. Håper dere blir glade nå, men sorry for litt dårlige bilder. Hadde bare utrolig teit lys på rommet mitt idag, så det ble veldig mørkt og ja. Nå reiser jeg snart inn til Børre, han er jo syk stakkars. Men han skal følge meg på første skoledag imorgen.
Ha en fin dag videre søtinger!
♥Vero

Dream shorts


Jeg har så utrolig lyst på den shortsen her, den er så fin, dørlitt. Jeg og mamma skal reise til en butikk i Oslo som fører Jofama, denne er jo designet av Kenza (toppblogger i sverige). Så skal jeg prøve den, for den koster tross alt 1000kr. Er da litt kjipt å bestille den på nettet, få feil strls osv. Åja,1000 spenn for en skinn shorts er en del penger, men det er  ekte skinn. Det vil jo si veldig god kvalitet, er jeg forsiktig med den kan jeg jo ha den i mange år.
Imorgen begynner jeg jo på skolen igjen. Det blir utrolig trist å komme tilbake til rutiner og hverdag. Jeg kunne godt hatt ferie i 2 mnder til. Men jeg har jo hatt fri en stund da, med tanke på at jeg droppa ut etter jul. Design & håndtverk var virkelig ikke noe for meg. Blir litt spennende og se hva media har å by på, med tanke på at jeg liker alt sånt, så håper jeg virkelig at dette blir bra for meg.
♥Vero

Verdens beste mami


Mamma kom hjem med en overraskelse til meg idag, eller egentlig igår blir det vel. Jeg ble kjempe glad. Det triste er at jeg må bytte shortsen fordi den er altfor stor, den er til og med i den minste strlsen. Også tror jeg kanskje at jeg skal bytte den hvite genseren til en i grå istede, men er ikke helt sikker. Det var hvertfall kjempe snilt av mamma!♥ Den grå strikka genseren kommer jeg til og bruke mye iløpet av høsten og vinteren, den var utrolig god å ha på seg også veldig fin. Skal bytte shortsen på mandag, kanskje genseren også.
Åhh btw, ser ikke ut som alle har fått med seg at jeg har Tumblr. Men jeg har faktisk hatt Tumblren min i nesten 2år. Her er hvertfall link til den. Min tumblr
♥Vero

Blogg tips?


Jeg trenger virkelig noen blogger å lese. Anbefal meg noen bra blogger?:D
Vil helst ha moteblogger og sminkeblogger. Som dere også vet liker jeg bedre og se på bilder enn å lese. Så blogger som legger ut inspirerende bilder osv hadde vært bra.
♥Vero

Fra shoppingen


Dette shoppet jeg, er utrolig fornøyd med trenchcoaten. Dere kommer nok til å få se bilder av den på i fremtiden, den sitter så utrolig fint på.
♥Vero

Inspiration; outfits #1


♥Vero

Tusen takk!


Tusen takk for mange koslige kommentarer i forige innlegg♥
Fint at dere kom med forslag, føler at det kan gjøre bloggen min litt mer interessant for dere lesere. Jeg er jo ikke så utrolig glad i å skrive, så min blogg er vel i grunn en mer bilde og inspirasjonsblogg. Men iblandt kan jeg være veldig ivrig og vil dele ting med dere. Så litt skriving kan skje iblandt. Jeg har vært hos Børre i hele helgen, vi har hatt det super koslig. Vi har begynt å se på Twin Peaks. Kjøpte hele serie boksen i julegave til han. En episode varer jo ganske lenge, så rakk bare å se pilot episoden og to andre episoder. Var jo på shopping på fredag også, kjøpte meg en super fin kort trench coat, topp, sminke og undertøy. Med på kjøpet av undertøyet fikk jeg et gavekort på 50kr, altså på H&M. Vet ikke om man får det fordi man handler for så så mye, eller om alle som handler får det. Uansett 50kr kommer godt med, H&M har jo alltid noe man har lyst på. Jeg tenke at jeg skulle bli flink til å ta outfit bilder, er jo flere etterspørsler etter det. Også når jeg begynner på skolen får jeg egen MAC pc, tenkte jeg kunne prøve å fikse en hårvideo/sminkevideo og videblogg!:) Begynner på skolen den 22.
Har du sett Twin Peaks?
♥Vero

Bloggpause?


Jeg har mista litt lysten på å blogge, har null fantasi. Ingen som gidder og kommentere, det fører også til mindre motivasjon. Om dere blir flinkere til å kommentere, komme med ideer om hva dere vil lese om, skal jeg også bli flinkere til å blogge! Intil videre, tror jeg at jeg tar en liten bloggpause.
♥Vero

Bilder fra Tr.heim


Litt bilder fra tr.heim, tok nesten ingen bilder. Eller jo, men bildene består nesten bare av duer, haha. Duene var jo helt gale, værre enn de i Oslo, disse spiste jo rett fra hånda. Hadde det hvertfall super koslig var bare synd det sprutregna, hadde vært så koslig med fint sommervær. Og nå blir det jo heller ingen London tur på meg, for dere har vel fått med dere alt det som har skjedd i London nå? Utrolig synd, håper alt ordner seg fort så jeg kanskje får tatt en helgetur dit når skolen har starta ellerno. På fredag skal jeg til Oslo og shoppe med Børre, har funnet en del ting jeg har lyst på.
♥Vero

Dette fikk jeg


Dette settet fra GHD fikk jeg av Børre i bursdagsgave. Hadde jo ønsket meg rettetang fra GHD drit lenge, så jeg ble så glad. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste!!♥ Jeg fikk mer også, en glemte ta bilde av det, fikk strømper, rose til og ha i håret og et armbånd. Børre er verdens beste altså, elsker han av hele mitt hjerte!

Fikk Tv og bok av mamma og pappa. Elsker den nye tven, blir super deilig og kunne se på film mens jeg ligger i senga. Også fikk jeg jo penger og en navelpiercing. Disse pengene kommer godt med når jeg og Børre skal reise til London om ikke så altfor lenge ;)
Som jeg sa i forige innlegg så reiser jeg jo til tr.heim/steinkjer imorra, blir borte i nesten en uke, vet ikke hvor mye blogging det kommer til å bli. Skal prøve å blogge om dagene og legge ut bilder, så ikke slutt å les bloggen selvom jeg reiser bort. Nå skal jeg pakke ferdig siste rest og fikse neglene mine, så er jeg klar til å reise imorra tidlig.
♥Vero

Outfit


Istad rota mamma i klesskapet sitt, og hu viste at jeg har ønska meg sånn her skjorte/bluse super lenge! Så jeg fikk den, den er jo så fin og sommerlig, synd at sommeren nesten er over. Men kommer nok til å bruke den masse fremover altså. Imorgen reiser jeg til Tr.heim/steinkjer, skal være hos Sara i nesten en uke, gleder meg utrolig masse. Om du vil møte meg ellerno får du si ifra. Må stå opp halv sju for å rekke flyet, så jeg må jo snart legge meg i grunn. Tror kanskje det blir et lite blogginglegg til ikveld/natt..
Hva synes du om skjorta/blusa?
Hva synes du om outfiten generelt?
♥Vero

hits