august 2012

Runwaydreamz

Igår var jeg så økonomisk og invisterte i en Runwaydreamz shorts, ble 1.200kr fattigere. Men helt klart verdt det. For den kommer jeg til og bruke myemyemye fremover. Allerede en favoritt, jeg kjøpte modellen som heter Voldemort, elsker den. Var også på photoshoot igår med Ina og Therese, var veldig morsomt. Legger såklart ut bildene med en gang jeg får de, så gled dere!! Stjelte noen bilder som Ina og Therese tok av meg mens jeg ble fotografert, så ja en liten sniktitt får dere.
♥Vero

Weekday eventForrige uke var jeg og Therese på Weekday event eller hva man kaller det. Vi fikk weekday "posen" med et skjerf i inngangen når vi kom. Så delte de ut øl,vin,champagne og cider, så man kunne ta så mye drikke man ville. Det var en del folk der, faktisk noen kjendiser også, så blant annet Charlotte thorstvedt og de noen av de fra torsdagskveld fra nydalen + noen toppbloggere. Også klarte jeg og glemme igjen den fine hodeskalle ringen min på vasken på do etter jeg hadde vaska henda. Ser jeg en stygg hipster fitte et sted med ringen skal jeg brekke fingren hennes, ehehe... Det var jo favoritt ringen min :(((

Har også vært en del sammen med verdens fineste og beste kjæreste!<3
Jeg og Thomas var på Tusenfryd sammen på søndag, var utrolig koselig. Men herregud og dårlig Tusenfryd er, nesten bare karuseller for småbarn jo. Er ikke rart jeg bruker og reise til Liseberg, det er så mye bedre på alle mulig måter.
Imorgen skal jeg rundt og levere jobbsøknader, nå må jeg få meg en jobb. Trenger penger og kan virkelig ikke gå hjemme uten og ha en dritt å gjøre. Skal også på photoshoot imorra med Therese og Ina, det blir nicenice! Har også superlyst til og shoppe, så om jeg får tid skal jeg shoppe litt imorra. Har faktisk en del penger og svi av så ;)
♥Vero

SwagFotograf og redigering: Danarki

Her er da noen av bildene fra photoshooten igår, kommer til og legge ut noen fler bilder her på bloggen. Jeg er utrolig fornøyd med shooten. Fikk så mange bra bilder at jeg har nesten problem med og plukke ut hvilke bilder jeg vil bruke.
Nå må jeg egentlig kjappe meg litt,  komme meg i dusjen og begynne å fikse meg. Skal nemmelig en tur på senteret og levere jobb søknader. Dette er noe jeg skulle gjort for lengst, så nå kan jeg ikke drøye det lenger. Har egentlig super lyst til og være med Thomas, men han er jo opptatt stort sett hele tiden, noe som er utrolig trist. Så håper hvertfall at jeg får vært med han snart.

♥Vero

Friends are like potatoes, if you eat them, they die!
Var med fine Therese igår, så da tok vi såklart noen bilder. Mest for at jeg skulle øve litt på posering og sånn, siden jeg var nemmlig på ordentlig photoshoot idag i Gamlebyn i Oslo. Bildene så ut til å bli utrolig bra, så gleder meg veldig til å få de. Da skal jeg såklart legge ut på bloggen så dere får se.
♥Vero

Today I thought of you, and not much else

♥Vero

Egobilder og negelfiksingIdag har jeg virkelig ikke gjort noenting, bortsett fra og stå timesvis på badet,fikse neglene mine og ta bilder av meg selv. Så ok, har jo gjort noe, men jeg burde vel egentlig rydda rommet og lagt klær til vask. Jeg utsetter alltid sånne ting, vil heller ligge på soffan og spise godis.


Sånn ble neglene, ble faktisk ganske fornøyd!
♥Vero

Bilder fra Photoshoot
Fotograf: Tom Bråten
Her er noen av bildene fra photoshooten jeg hadde på fredag.
Om det skulle dukke opp noen spørsmål, nei jeg røyker ikke, røyken var kun for bildet:)

123


Da reiser jeg til Thomas, det blir koselig!
♥Vero

Bare velstandIgår var jeg på photoshoot, var veldig gøy, håper jeg får noen bra bilder. Legger ut på bloggen med en gang jeg får bildene. Også møtte jeg kjære Helene igår, hun har akkurat kommet hjem fra Arizona, så var hu så snill og kjøpte med fine ting fra Victoria's Secret til meg pluss masse kool-aid, er super fornøyd. Alt satt perfekt og bikini trusa var smashing, hater bikini trusene til h&m, gina osv. De er så lange i rumpa så ser ut som om man har rumpa langt oppover etter ryggen. Den her bikini trusa var veldig lav i livet og satt perfekt i rumpa. Fikk også sånn katalog med nyhetene fra VS, gud så mye fint. Skal bestille den leopard bhen jeg tok bilde av og noen fine truser +++ fler bher.Slik så sminken min ut igår!Var også en liten tur ut på byn igår, møtte mange herlige mennesker jeg ikke har sett på en stund. Hadde hvertfall en veldig koselig kveld!
♥Vero

Liten oppsumering


På tirsdag var jeg med mange fine mennesker, for en fantastisk dag!
Også på onsdag kom søte Thomas på spontan besøk til meg om man kan kalle det det, var hvertfall utrolig koselig. Så da sov han over, var så godt og sove med han igjen!, lykkelig♥
Føler egentlig at jeg bare skriver masse unyttig bullshit som interesserer dere midt i rævva. Men dette interesserer meg, så jeg bare skriver til jeg føler jeg ikke har mer å skrive.
Kom jo hjem fra Stockholm på mandag, vet ikke om  noen er interessert i å se hva jeg shoppa? shoppa overraskende lite egentlig, til at jeg hadde fått nesten 8000 i bursdagspenger. Men jeg fant rett og slett veldig lite som var i min smak. Og gidder ikke kjøpe en haug med dritt som jeg ikke bruker. Så da får jeg heller spare pengene til det dukker opp noe jeg har super lyst på. Skal hvertfall innom MAC i Oslo og hamstre inn litt ny sminke, da forsvinner det jo en del penger. Imorgen eller idag altså fredag, om det blir fint vær skal jeg på phtoshoot. Det blir nice, elsker og få fine bilder! Vet at jeg har vært utrolig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, men føler at blogg har dødd litt? Jeg sitter jo for det meste bare på Tumblr for å finne inspirasjonsbilder, har jo aldri vært så fan av å lese meter lange tekster. Derfor jeg som regel skriver veldig lite selv, siden jeg ikke interesserer meg for å lese følrer jeg at ingen andre gjør det heller. Derfor skal jeg hvertfall prøve og få litt bedre bilder og oppdatere dere med, iphone bilder kan bli litt tamt i lengden. Siden jeg har blogget minimalt i sommer, vil jeg hvertfall si at jeg har opplevd masse fint til tross for det dårlig sommerværet. Håper dere har kost dere og nytet det lille solværet vi har hatt her i lille Norge. (Orker ikke rette på skrivefeil, komma feil osv, det får dere bare leve med, ehe)
♥Vero

hits