september 2010

Hadebra Norge + piercing

Jeg gleder meg så syyykt til fredag, nå lurer dere sikkert på hvorfor og ja det gjøre dere såklart, ehe. Jeg skal til Mallorca med min kjære. Det skal bli sykt deilig, har ikke ord en gang for hvor masse jeg gleder meg. Endelig få litt farge på kroppen igjen, for nå er jeg jo så bleik som et spøkelse. Så jeg skal bli brun og komme meg bort fra kalde Norge, seriøst det er så kaldt her at jeg dør litt. Vi skal være borte i 5 dager, så kommer hjem igjen på tirsdag og det er super digg å tenke på at det fortsatt er ferie når jeg kommer hjem.

Jeg må bare spørre dere siden Børre hadde lyst på enda en piercing kom jeg med et forslag at han kunne ta medusa, tror det hadde passa han veldig bra, med tanke på at han har super pene lepper og ring nede. Ring nede og kule oppe er sykt nice synes hvertfall jeg. Det var alt jeg hadde å dele med dere, så piss out!!

Hva synes du ja/nei?
♥Vero

Børre<3Intervju med Birger og Børre, de er så søte hihi. Spol frem ti 06:30.
Også er det forresten Birger vs Børre, stem frem din favoritt. Børre blir veldig glad for stemmer, han er jo digg digg digg<3 trykk HER

Hvordan traff jeg og Børre hverandre?

Siden det er ganske mange som lurer på hvordan jeg og Børre traff hverandre, tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om det nå. Det er vel egentlig litt av mamma sin fortjeneste. Flere av dere har vel sett Bergen melk og nøtt reklamen? Hvertfall mamma hadde sett reklamen, hu spurte meg om jeg hadde sett den, for hu mente det var en gutt med i den reklamen som jeg hadde likt. Jeg brydde meg egentlig ikke så veldig når mamma dreiv å babla om den reklamen, for flere ganger hu har sagt til meg Veronika han er kjekk han er vel noe for deg. Da har jeg egentlig bare blitt sjokkert, for de har som regel ikke vært min type i det hele tatt. Jo hvertfall da, så kom den reklamen på tv jeg satt med headset, mamma roper og skriker "nå kommer den reklamen med han gutten i", jeg bare tenkte oh jez. Når jeg så Børre da, ble jeg helt gaaaah, seriøst er han der norsk fy faen så fin, blablablabla jeg tok rett og slett helt av. Etter jeg så den reklamen satt jeg å tenkte på "han digge i reklamen" hele tiden.Så etter jeg så reklamen satt jeg bare å venta til neste gang den kom på tv, allerede da kan jeg inrømme at jeg var betatt haha.


Jeg var egentlig sånn tom samtidig for jeg var sikker på at jeg aldri kom til å finne ut hvem digg digg digg var, trodde det bare kom til å være en jeg beundra på reklamen, that's it. Jeg begynte faktisk å bli litt små gal, det endte opp med at jeg tok bilde fra tven la ut på nettby. Hadde jo ingen ting å tape på det, så jeg gjore det uansett hvor dumt og desperat det virket. Det endte faktisk opp med at Dimitris viste hvem han var, så jeg fikk face'n hans. Akkuratt når jeg så det klarte jeg ikke tenke helt klart, jeg var så oppspilt var helt sykt. Faktisk så var jeg i tvil på om jeg tørte å adde han eller ikke, jeg var redd for at han skulle tro jeg var helt gal. Men jeg la han jo til skreiv en melding til han og akkuratt i det jeg sendte meldingen angra jeg sånn halveis men tenkte meg nøye om, sa til meg selv jaja da har jeg hvertfall prøvd, har man ikke prøvd så har man hvertfall ikke sjangs. Dagen etter så skreiv han til meg på chatten, vi begynte å snakke ganske masse. Jeg sprute om alt mulig rart husker jeg for å holde sammtalen i gang. Det endte opp med at han kom 2 timer forsent til en fest eller hva han skulle på, han fikk nr mitt så det ble til at vi sendte meld med hverandre hele kvelden istedet. Husker han spurte om jeg ikke hadde tenkt meg en tur til byn til uka. Jeg ble så glad, jeg hoppa rundt i huset og var helt i drømmeland, haha.

Det ble til at vi møttes for første gang i slutten av Mai en gang. Jeg tenkte bare "JEG SKAL MØTE DIGG DIGG DIGG", når jeg så han kom gående ble jeg helt sdfgffffgff, for han var altså så digg og jeg husker jeg tenkte fy søren for noen tynne deilig bein eller hele fyren så DIGG! Vi dro hjem til han, så på en del filmer som hvertfall ikke jeg fikk med meg så mye av, for vi bare snakka hele tiden, ganske spennende ja. Tror egentlig aldri jeg har vært så svett i henda før som jeg var da, altså det kom nesten en liten innsjø fra henda mine, hahaha. Noe jeg faktisk ikke husker men som Børre fortalte meg var vist at jeg hadde sendt han en melding når jeg dro derfra som var no sånn her " synd jeg ikke fikk et kyss da" haha, vet faktisk ikke om jeg gjore det eller om det var noe Børre sa for at jeg skulle bli flau. Det endte opp med at vi møttes igjen to dager etterpå, da fikk jeg det kysset som det var synd jeg ikke fikk første gang, hihi. Så ble det bare til at vi møttes oftere og oftere, fant ut at vi hadde egentlig ganske masse til felles og det finner vi ut enda. Jeg og Børre er ganske like på mange områder, tror aldri jeg har hatt det så bra som jeg har det nå eller likt noen så godt. Jeg gleder meg like mye hver gang til og være med Børre, liker han bare bedre og bedre, savner han med en gang jeg ikke er med han. Så takk Nidar for at dere fant ut at dere skulle spørre det norske folk hva de syntes om bergene nøtt og melk.

Sorry for alle skrivefeil osv, orker ikke rette.
♥Vero

Bedre bilde på håret.


Sånn, her er det bedre bilde på det nye håret mitt. En del av dere har vel allerede sett bilde på nettby eller face, men for dere som ikke har gjort det, her ser dere.Som jeg sa i forje innlegg, jeg er sykt fornøyd med håret. Jeg fikk også akkuratt den rødfargen jeg ville ha, så jeg er gladgladglad. Når jeg får tid skal jeg endre litt på designet også, har jo hatt det en stund + at jeg synes rødt kjærer seg med rosa, så kommer nok til å få et mørkere design, grått, svart og rødt, noe rundt der hvertfall. Må prøve frem litt å sånn.
♥Vero

Mitt nye hår!


Sånn her er da mitt nye hår; det ble rødt og svart. Jeg ble sykt fornøyd.
Det er ganske dårlig bilder da, cam bilder fra skolen haha,skal fikse bedre bilder etterpå.
Her får dere ihvertfall et innblikk av hvordan det ser ut.
Hva synes dere?
♥Vero

Frisørtime

Jeg har frisørtime halv 4, nå lurer dere vel på hva jeg skal gjøre hva ;)?
Dere får nok bare vente å se, håper bare det blir bra haha.
♥Vero

Random bilder


Hadde ikke noe å gjøre, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder på bloggen som dere sikkert ikke har sett før. Og siden jeg er så trøtt så legger jeg meg snart, kjenner at jeg faktisk gleder meg til å sove, den følelsen har jeg ikke ofte. Synd det er en skoledag imorra, skulle gjerne hatt helg litt til, det hadde vært sykt digg.
♥Vero

Svar på spørsmålsrunden#4

Hvordan går det egentelig med deg? Det går bra med meg, har det veldig fint for tiden.Hva er det største som har hent deg nå i tjueti? At jeg traff Børre.Har du lyst og komme en helg? Såklart har jeg det, du får si ifra en gang du kan Martine!Savner du ikke ridningen? Ja noen ganger gjør jeg det, er så koslig å være sammen med dyra.Hvem er yndlingsbloggen din? Om du har en? Har faktisk ikke en favoritt blogg.hvorfor kallte du bloggen får liposuction som betyr fettsuging ? Synes det var litt ironisk siden det er så mange som klager på at jeg er så tynn osv, tror det egentlig var derfor. Så et provoserende navn slo ikke feil.syntes du kjæresten din er den fineste i verden ? Det finnes mange fine folk, men må si at kjæresten min er noe av det fineste jeg har sett så svaret må nok bli ja.Hvordan møttes dere? Skal lage et innlegg om det ganske snart.Går du ofte med høye heler? Ja, hvertfall på sommeren.Har du lyst til å gjøre noe drastisk og annerledes med håret ditt noen ganger? Såklart har jeg det,men er veldig redd for håret mitt så har alltid bare latt det være "kjedelig". Men tenke jeg skulle gjøre noe med håret mitt ganske snart, trenger virkelig en forandring nå.Tar det langt tid før håret ditt tørker etter du har dusja? Det gjør det ja, siden jeg har så mye hår og det er ganske tjukkt i tillegg.Har du lyst på tattoveringer, hvis ja hvordan ? Stjerner ved buksekanten hoftebeina eller hvordan jeg skal forklare det.hvorfor er du s¨syyyyykt pen? Jeg er da ikke det*-* hvor gammel er Børre? 21.Hva er ditt EGENLTLIGE navn(fornavn&etternavn)?? Altså det har dere ingen behov for å vite, liker ikke etternavnet mitt, haha. Så heter bare Veronika.Har du en hobby/fritidsaktivitet? Nei faktisk ikke, være med venner og sitte på datan blir det vel.Hvordan sminker du deg daglig og hva slags sminke bruker du? Det er veldig forskjellig fra dag til dag, men kan lage et innlegg om hvordan sminke jeg bruker og hvordan jeg sminker meg. Om du va med i musikkvideon til Getting over you av David guetta og fergie? Nei det var jeg ikke, haha ånei jeg synes ikke hu ligna på meg i det hele tatt:oHvilken skole/linje går du på ? Går i Vestby, design og håndtverk. hva bruker du til å vaska håret ditt? Bruker redken shampoo, balsam og hårkur. Bruker all soft, extreme og real control bytter på med de tre. Hva er yndlingsband og yndlingssang? We came as romans og favoritt sang bytter jeg ganske ofte, har ingen favoritt atm.
Hvor ofte møter du Børre? Hverdag, annenhver dag, veldig ofte hvertfall.Har du regulering? Nei det har jeg ikke, men har hatt. Hvorfor tok du ikke med mine spørsmål? Har jeg ikke gjort det:o da får du unskylde, skriv spm på nytt så skal jeg svare.kunne du tatt et bilde av deg uten piercing, sminke eller fixa hår :- ) ? Oii, ehe nei det tror jeg faktisk ikke, hater meg helt naturlig så tror ikke det blir noe av.Kan du legge ut bilder hvordan du så ut da du var yngre? Vet ikke hvilken alder du tenker på. Men slenger ut bilder.

12-13

13-14

14-15

sånn og bilder fra nåtid har dere jo sett masse av så;) her er hvertfall en del gamle bilder av meg, er ikke helt sikker på om alderen stemmer på noen av de, men tror det stemmer ganske bra.
Da var forresten alle spørsmålene besvart, håper dere er fornøyd med svarene^-^
♥Vero

Svar på spørsmålsrunden#3

Hva syns du om min blogg? Fin, fine bilder! Er kikky eldre enn deg?Ja det er hu, hu er 19 og jeg er 16.Liker du melk?Nei faktisk ikke.hvordan vil du beskrive deg selv? Perfeksjonist, sjenert og snill.Hva er favoritt maten din? Taco og kebab.liker du best hunder eller katter? Vanskelig å velge, liker begge deler veldig godt.hvilken farge ville du hatt håret ditt vis du kunne velge? Platinablondt/hvitt eller rødt med svart under.er du å kikky forsatt venner? Ja det er vi.hva er din favoritt ting i verden? Kommer ikke på noe.hvor vil du helst bo? Et sted det er sommer hele året, usa eller spania.hvordan fikser du det nydelig håret ditt? Aww, enten så retter jeg det eller så beholder jeg krøllene/bølgene mine også bare tupperer jeg det utrolig masse. Bruker dust it fra osis.spiser du ofte sjokolade? Tja, jeg gjør vel kanskje det.hva liker du best med børre og hva liker du ikke med børre? Jeg liker alt med Børre, han er så utrolig morsom, søt, digg og alt. Hmm, det er ikke noe med han som jeg ikke liker eller kanskje når han stjeler dyna på natta, hahaha.hvem var du forelsket i før børre? Ingen, har vel aldri vært forelska før nå. Har bare vært veldig betatt.hvor ofte er du ute og shopper? Aner ikke, det varierer veldig det kan være alt fra3 ganger i mnden til å ikke shoppe en eneste gang i mnden.hvor mange penger tror du at du bruker på ett år? Har faktisk ikke peiling, men tror nok det er en del ja.kan du legge ut masse bilder av hva du har på deg og hva du har kjøpt? Ja, det kan jeg gjøre. kan du legge ut flere tips? Ja det kan jeg, må bare finne noen "bra" tips jeg kan dele med dere.kan du legge ut flere videor av deg? Det kan jeg prøve på, filmer veldig sjeldent, men skal prøve.

legge ut bildet av hvordan sminke du liker best å bruke? Yeah det kan jeg gjøre nå veldig snart.hva liker du ikke med kroppen din? Hmm, alt i grunn.hvordan får man sån kropp som deg? Det har jeg ingen fasit på, jeg verken trener eller spiser spessielt sunt. Spiser vel ganske usunt men det er vel bra forbrenning og gode gener jeg har fått.spiser du ofte eller lite? Det varierer veldig, enkelte dager kan jeg spise som en hest andre dager kan det hende at jeg ikke spiser i det hele tatt. Det kommer også veldig anpå hvordan døgnrytmen min er.hvorfor er du ikke med fredrik mer? Jeg vet faktisk ikke, det skar seg plutselig.Hva synes du om designer klær/sko/vesker?Jeg synes det kan være sykt mye fine designer ting, men velger å bruke pengene mine på billigere alternativ. Sånn at jeg får mer for penge og jeg er en sånn type person som går veldig fort lei av klæra mine så jeg kunne gjerne skifta ut garderoben min en gang i uka.Noe designer ting du har tenkt til/lyst til å kjøpe i høst? Ikke noe jeg kommer på nå.Går du på Skedsmo vgs? Jeg gjør det å jeg syns jeg så deg der :D. Ihvertfall en som ligna sykt. o-o Nei jeg går ikke på Skedsmo, jeg går i Vestby:3Første gang du farget håret? 3 år siden, men stripa det når jeg gikk i barnehagen om det tells.Hvor handler du klær mest? Gina tricot tror jeg.Hva vil du jobbe som? Make-up artist, webdesigner noe innefor det der.Hva er snittet ditt på skolen ? Aner ikke, aldri følt behov for å regne det ut.

hva er det du blir mest inspirert av? Bra bilder, andre bloggere osv.hvordan møttes du og Kristine? Hu skreiv til meg på nettby for 3 år siden tror jeg det er. Også lurte hu på hvor jeg hadde kjøpt den ene hettejakka mi, så begynte vi bare å snakke masse sammen så fant vi ut at vi hadde masse til felles.hvis du kunne dratt et sted i hele verden, hvor ville det hvert? Australia, helt klart.kan du anbefale en god film? Kommer helt anpå hvordan film du vil se, vil du se morsome filmer anbefaler jeg scary movie filmene. Vil du se ekle filmer anbefaler jeg Unrest og Orphan.har du noen gang brukt extentions? Ikke for å få lenger eller tjukkere hår, bare de blonde i lengen på håret også hadde jeg 2 rosa og 2 blonde striper i håret på den tiden jeg var "emo" eller hva jeg skal kalle det, haha.hvis du kunne hatt en tattovering, hvordan ville den sett ut? Stjerner ved buksekanten eller rundt hoftene.en ting du ikke kan gå uten? Sminke, kanskje.noen gang vurdert å komme til Bergen?Nei, men aldri vært der så hadde sikkert vært gøy å reist dit en gang.kan du, snille, legge ut sminke/hår/eller bare en random video av deg? Sminkevideo tror jeg ikke det blir noe av, har prøvd tusen ganger å failer hver gang. Hårvideo kan jeg nok fikse og randomvideo's skal nok ikke bli så komplisert å fikse;)kan du svare på spørsmålene på videoblogg?Sorry, men det orker jeg ikke. Eller det jeg ikke orker er å redigere filmen etterpå.

Det kommer til å bli en del#4 også, det var vist en del spørsmål og for at det ikke skal bli altfor lange innlegg velger jeg heller å dele det opp i flere deler. Håper det går greit for dere. Her er hvertfall del 3.

♥Vero

Piercing i tunga:3

Endelig har jeg fått piercing i tunga. Jeg har ønska meg det i sykt mange år, bare aldri turt å ta som sagt, men Børre "tvang" meg og se der, endelig. Så takk Burreepus. For dere som lurer så var det ikke vondt å ta det synes jeg, det var bare en veldig rar følelse ikke vond men ekkel eller spessiell. Men jeg kan dessverre ikke svare for deg hvordan du vil føle det, så du må nesten ta piercing i tunga selv for å kjenne hvordan det føles. Alle har forskjellig smerteterskel, alle får forskjellig hevelse på tunga, noen hovner så vidt mens andre hovner veldig. Tunga mi har nesten ikke hovna opp, den er bare litt øm. Åja, jeg sliter litt med å spise, på morningen idag var det knappt så jeg fikk i meg en yoghurt. Men den er bedre nå, klarte å spise pastaskruer istad, gjore litt vondt og tok ganske lang tid, men jeg fikk det ned. Jeg sliter ikke med å snakke, klarer helt fint å si bokstavene som "R" og "S", eller andre setninger for den saks skyld uten å lespe. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok det, det er verdt all slitingen med å få i seg mat, eller være litt øm på tunga. Så om du vil ha men er redd for ditt og datt, seriøst drit i alt det du er redd for, kjør på ta det!


 

 

 

 

 

Mmm, tok lørdagen idag jeg, ehe. Neida men det var det eneste lettspisende eller hva jeg skal si vi hadde i kjøleskapet. Og brus drikker jeg hele tiden, noe jeg virkelig burde slutte med, vil ikke ødelegge tenne mine. Har jo klart å slutte å spise godis i hverdagen, det er jo nå et år siden*hurrahurra* jeg er veldig flink. Men akkuratt brus, serr det er jo helt umulig å klare å slutte å drikke, gaaah. Uff, også skjønner jeg ikke hvorfor jeg alltid ser så uskyldig ut på bilder ->
Er da ikke så uskyldig, så ja bilder lyver virkelig, haha.

Hva synes du om piercing i tunga?

♥Vero

Glad tjej og litt sminke.

Nå har jeg og Børre vært sammen i 3 mnder, eller på søndag faktisk. Lykkelig jeg er ihii, han er super duper skjønn. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste, hell yeah og vi ser så utrolig bra ut sammen det må jeg bare inrømme. Jeg har fått en del spørsmål på spørsmålsrunden og brev på nettby, om hvordan jeg og Børre traff hverandre eller ble kjent. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det ganske snart. Veldig søt historie altså, haha. Så nå skal alle si grattis til oss♥ Nå må jeg nesten sove skal tidlig opp imorgen, jeg skal forresten kanskje ta piercing i tunga imorgen så ønsk meg lykke til, gruer meg som bare faen, helt sjukt. Har jo ønska meg det i sykt mange år bare aldri fått somla meg til å ta det eller rettere sagt jeg har feiga ut hver gang. Børre tok piercing i tunga på fredag, det så ikke vondt ut, altså selve stikket og han sa det ikke gjore vondt. Men han hadde sykt vondt etterpå, gud gruer meg. Kommer sikkert til å dødødødød. RIP VERONIKA!!! ehe neida, bare nesten.


Oioi, veldig nærbilde på meg. Men tenkte dere skulle se sminka. Sånn sminker jeg meg til hverdag, elsker sånne farger på høsten det er så utrolig fint. Må virkelig si at fisketruten min matcha godt inn, haha.
♥Vero

Svar på spørsmålsrunden#2

hvordan kamera har du? Jeg har Canon 450d. hvordan får du huden din til å holde seg så nydelig? Aww, jeg bruker renseprodukter og kremer fra decleor, sover veldig sjeldent med sminke.legge ut flere bilder av deg? Det kan jeg sikkert gjøre,hihi. liker du å ta bilder?Ja, det er gøy men blir alltid sur siden jeg ikke får fine bilder så er sjeldent jeg gidder å ta frem kameraet å ta bilder av ting eller meg selv.liker du godis? Såklart jeg gjør, tror jeg er en av de største godtemumsene som finnes, haha.hvordan fikser du håret? og vise det en gang? Det varierer veldig, enten så retter jeg det eller så beholder jeg mine krøller, tupperer det en god del eller bare setter på meg caps. Er helt avhengi av dust it pulveret fra osis. Ja jeg kan sikkert få til å lage hårvideo.hvordan får du til øyebrynene dine? Jeg bare farger de inn med en øyenbrynspenn fra H&M. har du en blogg favoritt? Nei faktisk ikke.Når bynte du å tupere håret? Hva sa de andre til det ? Oi, det er veldig veldig mange år siden, husker jeg gikk på barneskolen. Hadde ikke oppklippt hår bare tupperte og det så ut som digre floker også bare spraya jeg over med masse hårspray fra proffs. De sa ikke noe spessielt, de gjore jo akkuratt det samme selv.Går du på noe idrett? Nei det gjør jeg ikke. Hva er yndlings idretten din? Har ingen yndlingsidrett. Hvordan får du "profil bildet" ditt her på blogg.no til og bli så stort og pent? Nthååw! jeg bruker den koden som ligger på bloggen http://benedictehh.blogg.no/1237305484_html_koder.html, den heter større profilbildet tror jeg. Hvordan data har du? Toshiba etterlannet.er du skole lys? Nei, hahahha. er alt håre ditt ekte? Alt er ekte, bortsett fra det blonde i lengden på håret, det er extensions fra Sara's. hvor henter du bilder fra? weheartit, tumblr og andre blogger.Hvordan møtte du Børre? Siden jeg har fått en del spørsmål om det både på bloggen å brev på nettby, tenkte jeg at jeg skulle lage et eget innlegg om det og det kommer snart:).Favoritt sangen din? We came as romans - Dreams, tror jeg nesten det må bli. Hva bruker du til bilderedigerings program? (er det photoshop?) Ja jeg bruker photoshop cs4. Du har jo krøller og for det meste ser jeg deg med rett hår.. retter du det ut hver dag? og hvis du gjør.. blir det ikke slitt? Nei jeg retter ikke håret mitt hver dag, jeg går faktisk veldig ofte med krøller/bølger, også pleier jeg å gå med flette. Retter håret mitt ganske sjeldent faktisk. Ånei håret mitt er ikke spessielt slitt.Når er bursdagen din :3? 25.Juli.Bestevenn(er)? Kikky, Isabell og Sara. Liker du Tokio Hotel som før eller ...? Nei det gjør jeg ikke, har ikke hørt på de på drit lenge, synes bare Bill ser veldig bra ut.Hva synes du om sangen Spacebound av Eminem? Har ikke hørt den, så aner ikke.Hva kaller du stilen din? Jeg kaller den ikke noe, det er min stil. Tar på meg alt det jeg synes er fint, sminker meg sånn jeg synes er fint og fikser håret sånn jeg synes er fint. Så det får vel bli Veronika's stil.Hvor kjøper du vanligvis klær osv? Gina tricot, bik bok, carlings og H&M.hvor kjøper du extentionet ditt? De extensionsene jeg har er fra Sara's.kan du legge ut et bilde der du ikke har i extention? Jeg har lagt ut bilde før uten extensions jeg, altså alt det brune håret og litt av det blonde i luggen er mitt ekte hår, det er bare det blonde i lengden på håret som er extensions.hva er din naturlige hårfarge? Brun, altså den jeg har nå.hvor mye veier du? Det varierer mellom 38-39.Tror du noen ikke tørr snakke til deg forde de tror du er overlegen? Ja, jeg vet faktsik om veldig mange som ikke tør og faktisk har inrømt det i ettertid når de har blitt kjent med meg. Jeg er jo ikke skummel eller overlegen så ikke vær redd for å snakk til meg.Er du fornøyd med utseendet ditt? Nei det er jeg ikke, er så mye jeg skulle ønske jeg kunne endret på.Hva liker du best med deg selv? Personligheten min, om det går ann å si det. Om du kunne forandret en ting med deg hva ville det vært?Bare èn ting, hmmm. Det ville nok vært silikon boobs<3.Koffår tok ikke du og Kikky nye bilder sammen da hun var med deg? Fordi jeg hater å være med på bilder eller generelt ta bilder av meg selv. Så det ble ikke noe av.

Er du og Kikky like gode venner som dere alltid har vert? Vi er vel det, bare at vi snakker mindre sammen.Hvem er forbildet ditt/ hvem henter du inspirasjon fra? Forbildet mitt er  Megan Fox og Sandra(en fra Sverige). Får inspirasjon fra blogger og såklart de personene som er forbildet mitt.Hvor lange er tåneglene dine? Hahaaha, har ikke akkuratt målt, men de er ikke så lange nei.Hvilke stillinger har du og børre brukt i senga (om dere har hatt heftig sex da)? Hahahha, din jævla gris Sara.Hva heter de mest aesome hardxcore besterawrvennene dine???? Gunnhild og Gunnar...HVORFOR HETER DU XVEROGORE ;SS;S;;S;S;S? Fordi jeg er kul lsm. Hvor mye veier du i tonn??? Jeg vil bli like tynn som deg skjønner du, siden jeg er så feit
Hvordan er det å være Billlover på nettby? Jeg veier 38 tonn baby;* det er helt fantastisk å være billlover på nettby.Liker du burre? Yeeeaah, ofc my horse!Hvor ofte driter du i uken? du får regne selv, driter 45 ganger om dagen.HVORDAN ER DET Å HA SARAPÅNNI SOM DIN BESTEVENN, HUN ER BEST JA???? Heeeelt fantastisk asss, ja hu er bedre enn best hest<333Er håret ditt så langt eller bruker du ex?Det er så langt.Hvilke blogger leser du? Leser ingen spessielle blogger, jeg ser som regel bare på bilder. De bloggene jeg stort sett sjekker hver dag er.
-http://comfortableprison.tumblr.com
-http://kenzas.se/
-http://rikauteliggare.devote.se/
-http://rahlenfeldt.blogg.se/
-http://www.kissies.se/

Vet ikke hvor mage deler det kommer til å bli, men det kommer hvertfall en del 3 imorgen. Dere kan fortsatt stille spørsmål om det er noe dere lurer på :3
♥Vero

Svar på spørsmålsrunden#1

Kan du lage hår-/sminkevideo?Jeg har prøvd å lage sminkevideo tusen ganger, det går rett vest alle gangene. Det funker bare ikke. Men jeg kan sikkert lage sånn step for step greie i bilder om jeg får til det. Hårvideo kan jeg sikkert få til en gang. Er du glad i meg ? <3 Jada, søti!Møtes snart ? *gladfjes* Yes, det skal vi nok få ti!:)Hvor høy er du ? 1.65-1.66, så vil vel heller si lav.Hva syntes du om at du er såkalt 'nettby kjendis'? Vet ikke hva jeg skal si, for jeg vil ikke akkuratt kalle meg det. Men vis noen ser på meg som det, så gøy da hihi.Og hva syntes du om folka som bare snakker med deg fordi du er pen eller de liker håret ditt? Det er jo litt spessielt eller hva jeg skal si, ehh. Jeg vil jo at folk skal like meg for personligheten ikke for håret eller fordi jeg er "pen".Hvofor er du så pen!!!?? Har ingen fasit, but thanks cutie;*Hvordan får du huden til å holde seg så pen? Jeg er veldig flink til å rense huden min, bruker dyre rensekremer og kremer. Sover veldig sjeldent med sminke, fjærner den hver dag hender i helgene at jeg blir litt sløv. Bruker kremer osv fra decleor.Har du slitt hår? Nei jeg har ikke spessielt slitt hår, jeg er veldig redd for håret mitt og tar godt vare på det!Hvor lang tid har det tatt å få så langt hår?? Jeg vet faktisk ikke helt, gikk egentlig aldri inn for å spare til langt hår, det ble bare langt. Klippte håret mitt til skuldrene for 5 eller 6 år siden,det vokste helt ut igjen på 1/5 år.Hva slags mascara bruker du? Hva er favoritten? Det varierer bruker mascara fra Max factor og Mac. De jeg liker best er faktisk Max factor false lash effect og Lash extension effect fra Max factor.Hva slags musikk hører du på?? Jeg hører faktisk på det meste, så lenge det fenger mine ører. Det kan være alt fra techno til screamo.Hvor bor du? (by) Jeg bor på Vinterbro, det er ingen by men et lite tettsted som ikke ligger så langt unna Oslo, heldigvis.har du gode karakterer? Fra 10. klasse hadde jeg ikke så veldig bra karakterer men 8-9 hadde jeg gjennomsnittskarakterer. Når jeg virkelig går inn for å jobbe for jeg bra karakterer.

hvor ofte dusjer du håret?
Det varierer fra annhverdag til hver 3 dag, kommer anpå hvor mye stæsj og sånn jeg har brukt i håret. favoritt butikk? Tror nesten det må være Gina Tricot, siden de har alt og får inn nye ting hele tiden. Hvor lenge har du å børre vært sammen? Til søndagen som kommer nå har vi vært sammen i 3 mnder<3.Har dere hatt sex? Det har dere ingen nytte av å vite, sry.liker du sukkerspinn? Det er helt greit.
hva syntes foreldrene dine om piercingene dine? De synes det er grusomt stygt, men det er min kropp/trynet så jeg gjør hva jeg vil med det. Og det går alltids ann å ta de ut, så null stress.Når kommer sminke videon du skulle lage for lenge siden? Som jeg sa over her, har prøvd å lage tusen ganger blir bare helt jævlig hver gang, men skal prøve sånn bilde greier selvom ikke det kanskje er like spennende.Hva er din favoritt farge? Rosa, helt klart!Hva liker du best med sommeren og hva liker du best med vinteren? Det jeg liker best med sommeren er at det er varmt og man kan bli bruuun. Det jeg liker best med vinteren, er at det alltid går så mye koslig filmer på tv.kan du legge ut flere videor av deg og andre? Yeah, det kan jeg prøve å få til vettu.legge ut bilder av hva du kjøper? Ja om dere lesere er interesserte i det så kan jeg gjøre det.hvor får du insperasjon fra? Fra andre bloggere, blader, tv osv.hvordan holder du deg så tynn? Sitter for det meste bare på rævva og med datan i fanget, dytter i meg masse godis og mat. Det er sånn jeg holder meg tynn, høy forbrenning tror jeg vi kaller det. Trener aldri ellernoe så.har du tenkt til å klippe deg kort en gang? Ikke med det første nei, er altfor glad i lengden på håret mitt.liker du sushi? Har aldri smakt så vet ikke, men tviler på at jeg liker det siden jeg brekker meg eller spyr vis jeg spiser sjømat.

Sånn håper det var greit besvart. Om det ble roteteom besvart, så skal jeg gjøre det annerledes i de andre delene av spørsmålsrunden. De kommer nok imorgen, dere kan fortsette å spørre om ting om det er noe dere lurer på!^-^
♥Vero

Savn på sommeren/spør om det du lurer på.

Herregud tiden går så utrolig fort, for bare 1 mndn siden var det super fint vær man kunne gå i undertøy uten å fryse. Man satt opp vinduet fordi det var kokvarmt, hadde vifte, var avhengi av is eller kaldt drikke. Men nå er det helt omvendt, hvertfall for meg. Nå fryser jeg nesten ihjel og med tanke på at det skal bli enda kaldere vet jeg nesten ikke hvordan jeg skal overleve vinteren. Men det gjør jeg nok, har jo overlevd alle de andre 15 vintrene i mitt liv. Jeg sliter enda mer med å finne ut hva jeg skal ha på meg om dagene, men en ting som sansyneligvis kommer til å være på hver dag fremover er nok skjerf. Jeg savner sommeren altfor masse merker jeg, den er så utrolig kort mens vinteren er så lang vi har jo vinter nesten et helt år synes jeg. Eller ihvertfall kulde og dårlig vær, vi har ikke en gang 2 mnder med ordentlig sommer. Så jeg kommer nok en gang i fremtiden til å flytte fra Norge, vil komme til et land med varme året rundt. Over til noe annet enn kulde og drit.

Jeg får støtt å stadig spørsmål, så jeg tenkte at jeg skulle ha spørsmålsrunde igjen. Så nå kan dere stille alle spm dere lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan^-^
Vero♥
hits