september 2011

Høstferie


Imorgen er siste dagen før høstferie, det skal bli så utrolig deilig med fri. Har som sagt naturfags prøve til imorgen, så resten av kvelden går til øving. Imorgen skal jeg og Børre shoppe, jeg har funnet to bukser jeg har super lyst på. De er så stramme og fine, gleder meg til og vise dere de og ikke minst kjøpe de. Jeg har vært super forkjøla i over 1 uke, kjennes ut som jeg skal hoste opp lungene mine og at hjernen min renner ut.♥Vero

Fin dag idag


Idag etter skolen, møtte jeg Børre og vi gikk rundt i byn. Tittet i butikker og bare satt ute og koste oss. Og det var så koslig idag, siden det var  folk på gata som ga meg komplimenter idag. Det kom bort en super søt dame(narkoman) hu kommenterte håret mitt og sa at det var så nydelig og at jeg var en utrolig nydelig jente, så sa hu til Børre, husk og ta godt vare på den nydelige jenta. Blir så utrolig glad når folk på gata faktisk, tør og komme bort å gi kompliment. Synes alle skulle vært sånn, folk fortjener komplimenter. Ofte når jeg ser folk som ser bra ut, f.eks fint hår, tenker jeg det i hodet mitt, men har ikke guts nok til å gå bort og si noe. Men vettu hva, fra nå av skal jeg drite i og være så pysete. Kanskje jeg faktisk kan gjøre en person glad, ved og gå bort å si det jeg mener! Tilbake til damen som ga meg kompliment, skulle så utrolig ønske jeg hadde 50kr så jeg kunne kjøpe =Oslo av henne. Om jeg ser henne i nermeste fremtid og har penger, skal jeg kjøpe det av hun da.
Var også innom Carlings, hu svenske jenta som jobba der, snakka til meg med en gang jeg kom inn. Hu bare " fy fan vad cool stil, jätte snygg är du" Som jeg sa over her, blir så glad av sånt her!Da skal jeg øve til naturfags prøve, så sove, natta;*
♥Vero

Hårvideo-lugg


Endelig har jeg fått rævva i gir og fiksa video til dere. Sorry for den utrolig dårlige kvaliteten, den var grei først også ble den plutselig bare super skurrete. Det er jo filma med cam, så kunne jo ikke regne med den beste kvaliteten akkuratt. Unnskylder meg også for at det ikke er musikk i videoen, men regner med at det går bra siden den er så kort. Grunnen til null musikk, er fordi jeg ikke har en eneste sang på macen. Jeg skal fikse flere hårvideoer til dere, om dere er interesserte? Tenkte og lage en der jeg viser hvordan jeg får volum i håret, hvordan jeg lager frisyrer og hvordan jeg får stor tuppert lugg, flere som har lurt på det også. Håper dere er fornøyde, selvom det ikke er den beste videoen. Hadde vært fint med tilbakemeldinger, om det er noe spessielt dere vil at jeg skal gjøre bedre i neste video. Bortsett fra det jeg har nevnt selv. Om dere vil at jeg f.eks skal snakke og forklare, ikke at det var så mye å forklare i denne videoen, men når det kommer frisyre video kan det hende at jeg må forklare litt kanskje? ikke vet jeg, derfor dere må si hva dere vil ha :D *Håper faktisk videoen funker da, at det ikke bare er sånn at den funker hos meg*
♥Vero 

Inspiration; outfits #2


Jeg har en del lekser og gjøre, så vet ikke om jeg rekker å fikse hårvideoen idag. Hvis ikke jeg rekker det skal dere få den imorgen. Det var veldig dårlig kvalitet på den også, så dette blir bare en midlertidig en, lager en ny og bedre senere. Her kommer hvertfall et lite inspirasjons innlegg;)
♥Vero

Hårvideoen kommer på søndag!


Jeg laget nettopp en hårvideo, men jeg rekker dessverre ikke å redigere den å sånn nå. Skal nemmelig til Børre og vi skal en tur på Storo senteret. Men forhåpentligvis så får jeg lagt den ut på søndag, håper jeg får til å redigere den da haha. Siden jeg skal til børre blir det ikke no blogging før til søndag. Dere får ha god helg søte lesere. 
♥Vero

Outfit


Da ble det et outfitbilde i grunn, her ser dere hvertfall den nye fine bluse/skjorta på. Overse det ufiksa håret mitt og trøtt ansikt, men hadde nettopp kommet hjem fra skole, huhu. Nå skal jeg gjøre et tonn med lekser, så dere andre får kose dere.
♥Vero

New


Dette kjøpte jeg meg etter skolen idag. Fikk penger av mamma igår hihi, tusen takk mamma. Jeg er super fornøyd, mangler bare nye sko nå. Skal legge ut bilde av meg med den vinrøde skjorta etterpå, tenkte dere skulle få se hvor fin den er på nemmelig. Nå skal jeg gå å legge meg til å sove litt, er så sliten. Hold dere oppdaterte for det kommer et innlegg til etterpå som sagt.
♥Vero

Wants

Siden det har regna så mye i det siste og jeg har mangel på penger, skulle jeg ønske at det regna penger!!! 
Har så lyst på dette, trenger jobb.
♥Vero 

breakdown
♥Vero

Sliten


Bussen brukte1time hjem, fordi det var helt sykt med kø ut av byen. Så tenkte jeg skulle legge meg til å sove litt, er så trøtt. Også har jeg en del lekser idag, så kvelden blir vel leksesitting. Også skal jeg prøve å få fiksa bildene fra Therese sin bursdag, tok veldig lite bilder. Så håper det er noen andre som har tatt bilder som jeg kan stjele.


Gah, jeg har helt kebabhekta, kunne spist kebab hver eneste dag!!!!
♥Vero

Too Faced


Yesda, for noen dager siden kjøpte jeg dette vidunder pudderet. Jeg er så fornøyd, angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte det. Jeg fikk hvertfall en utrolig jevn og fin brunfarge. Vil anbefale alle som sliter med å finne det rette pudderet, å prøve dette. Og det jeg er veldig glad for at det ikke er noe glitter i det, hater solpudder med glitter.
Nå tenkte jeg at jeg skulle svare på kommentarene deres. Var i bursdagen til Therese igår, så legger ut bilder fra bursdagen kanskje senere ikveld om jeg rekker det. Hvis ikke kommer det imorgen.
♥Vero

Skooole


Skal snart ha fermføring i bilder vi har tatt. Men siden jeg la inn alt i powerpint igår, har jeg ingenting og gjøre nå. Så da sitter jeg å bærter meg og hører på Deathstars. Slutter tidlig på skolen idag også, slutter kl 2. Så etter skolen skal jeg møte Børre, vi skal shoppe og kjøpe gave til Therese. 
♥Vero

Photoshop og frisør


Har photoshop på skolen nå. Vi skal lage film cover. Jeg sliter så sykt med å finne ut hvilken bakgrunn jeg skal ha og vi skal være ferdig med det til neste onsdagD: Har også håret i hestehale idag fordi jeg skal til frisøren etter skolen, wii gleder meg. Skal bare klippe tuppene og luggen, så blir ikke store forandringen. 
♥Vero

New in


Kjøpte litt småting idag. Siden jeg ikke fant den genseren jeg hadde så lyst på, kjøpte jeg denne toppen som har litt samme utgangspunkt. Den blir superfin med en oversize cardigan. Jeg og Børre har vært rundt og titta overalt idag. Jeg trenger virkelig noen nye sko, men jeg sliter så sykt med å finne noe jeg liker. Børre fant seg den fine parakasen, han kledde den så godt! Heldigvis skal han kjøpe den imorra.
♥Vero

Too Faced


Jeg har så utrolig lyst på dette sjokolade pudderet fra Too Faced, veldig lyst til å prøve det hvertfall. Åja, du leste riktig, sjokolade pudder, det er laget av kakao. Det sies også at det skal tilpasse seg alle sin hudtype, det er et matt solpudder, noe som jeg synes er helt supert. Hater solpudder med masse glitter, liker ikke å se ut som et vandrende juletre. Det skal også dekke røde ujevne partier i ansiktet, jeg er jo smålig rosa i kinnene noe som jeg liker og skjule. Jeg har prøvd utrolig mange solpuddere, blir aldri fornøyd, derfor blir jeg til å teste nye hver gang jeg er tom. Men jeg skulle virkelig ønske jeg fant meg en favoritt, en jeg var helt fornøyd med. Ikke tenkte "shit, pudderet mitt er snart tomt, hvilket pudder skal jeg kjøpe denne gangen?" Hadde vært utrolig kult om noen av dere lesere har testet ut dette pudderet. Om dere har hva synes dere?

Jeg fikk dessverre ikke tak i den genseren jeg hadde så lyst på, var veldig mange som lurte på hvor den er fra. Den er fra Monki. Skal ta meg en tur på Storo senteret imorgen og se om de kanskje har den der, hvis ikke skal jeg høre om de kanskje kan ringe til noen av butikkene i Sverige og kanskje få sendt den over!
♥Vero

Denne har jeg begynt å bruke


På høsten og vinteren blir håret mitt så utrolig lett brusete. Det er jo litt brusete uansett med tanke på at jeg har krøller. Jeg har ikke brukt den så lenge, har kun prøvd den èn gang. Håret mitt ble silkemykt, så hittil er jeg veldig fornøyd. Jeg kombinerer denne med all soft balsamen. Vanligvis har jeg pleid og bytte på med all soft shampoo/balsam og real control. Når jeg kurer håret mitt har jeg brukt kuren fra extreme serien. Jeg elsker alle redken produktene, har brukt redken så lenge jeg kan huske. Selvom jeg bare har prøvd denne shampooen en gang, vil jeg virkelig anbefale den til dere som sliter med brusete hår. Denne skal vist hjelpe til med å slette ut krøllene litt også.
♥Vero

I would give it all to not be sleeping alone.


♥Vero

Må ha denne


Jeg har så utrolig lyst på den genseren hu har på seg. Skal få tak i den imorgen! 
Sorry for ekstremt dårlig blogging, men jeg har virkelig mista helt motivasjon og det har skjedd en del ting i det siste. Jeg skal hvertfall prøve å få lagt hårvideo til uka. Har egentlig tenkt til å lage flere forskjellige hårvideoer. Det er utrolig mange som lurer på hvordan jeg får til å fikse luggen min, det er også en del som lurer på hvordan jeg får så mye volum. Så dette skal jeg da vise dere, så følg med.
♥Vero

Sirkus


Byr på et vakkert bilde av meg selv;)))grrr...
Imorgen skal jeg og Børre på sirkus, gleder meg som en liten unge. All fantasien min er borte, så sorry for et kjedelig innlegg. Men skolen tar all min fantasi. Nå skal jeg dusje også legge meg, er jo helt død for tiden.
Åjaa, for så utrolig mye spørsmål om håret mitt hele tiden. Så tenkte jeg skulle lage et innlegg om det. Så følg med i nermeste fremtid.

♥Vero

Kort eller lang lugg?


Klarer virkelig ikke bestemme meg, så hva synes dere, lang eller kort lugg?
Iblandt så merker jeg at jeg har veldig lyst på kort lugg igjen, synes liksom jeg får håret i helhet til å se mye finere ut. Ulempen med kort lugg er at den er umulig og ha bakover(nesten), eller tuppere den stor og fin. Nå som jeg har lang lugg går jeg stortsett med den bakover eller så har jeg den sånn som på bildet til høyere. Men jeg må faktisk klippe en del av luggen min, den er ganske slitt etter blekinga. Bleket den jo fra svart til blond, så sier seg jo selv.
Kort eller lang???
♥Vero

Lørdagen's antrekk


Sorry for surt tryne og skeiv septum. Dette var hvertfall min lørdags outfit. Føler jeg har blitt flink med å ta bilder nå altså. Var jo en periode jeg ikke tok bilde av meg selv i det hele tatt, grunnen var at jeg bare ble sur. Fordi jeg følte at jeg aldri fikk fine bilder eller lignet på meg selv på bildene. Føler i grunn ikke at jeg blir så fin på bilder nå heller. Men jeg driter i det og legger ut bilder fordet, nemmelig for å glede dere lesere. Nå skal jeg legge meg, er supertrøtt. Skal til Børre imorgen, han kommer jo hjem fra Bergen. Vi skal se film og kose oss med godis.
♥Vero

Litt shopping


Her om dagen shoppa jeg meg noen nye ting. Har jo fått flere 50% kuponger på skolen, så tenkte jeg skulle bruke noen av de. Og det resulterte jo i dette. Børre reiste jo til Bergen inatt, savner han allerede kjempe masse. Trist og våkne opp alene i sin egen seng. Helgene bruker jo og være høydepunktet, for da sover jeg med verdens beste kjæreste! Siden han er reist bort, må jeg finne på andre ting. Så jeg reiser til bestemoren min etterpå, hun hadde bursdag for noen dager siden,  føler at jeg må ta meg en tur. Tror det kommer til og bli veldig koslig i grunn.
Så nå må jeg nesten gjøre meg klar, blir kanskje et blogg inglegg når jeg kommer hjem ikveld.
Ha en god helg alle fine lesere!
♥Vero

hits