september 2012

Bilder fra Photoshoot og England-London
Var på photoshoot på tirsdag, her er bildene om dere er interesserte. Fotograf: Remi ZoDz
På mandag reiser jeg til England-London, skal først på en øy uttafor London også er jeg i London på onsdag-fredag og tidlig på fredag reiser jeg hjem. Gleder meg så utrolig masse, skal shoppe som en gærning. Har egentlig flere ting jeg skulle blogget om, kjøpte meg verdens fineste jakke på tirsdag også. Den skal jeg se om jeg rekker og blogge om ikveld eller så blir det imorgen.
♥Vero 

Lana Del Rey


Lana Del Rey må være den beste dama jeg vet om, hun er min største inspirasjonskilde på alle mulig måter. Utseendet hennes er fantastisk spessielt og unikt, sangene, stemmen, sangtakstene og rett og slett alt. Jeg har heller aldri likt så mange sanger av en artist, jeg liker så og si alle sangene hennes. Kan høre på henne i flere timer, om det så er en sang kan jeg høre på den gang på gang, går rett og slett ikke lei. Når jeg så henne live på Hove festivalen var det som en stor drøm som gikk i oppfyllelse, satt der med tårer i øyenen og gåsehud fordi hu sang så fantastiskt fint live. Dere som sier hu suger live, dere er det virkelig noe rart med, hun synger jo helt likt.
Min største girlcrush, Lana Del Rey♥
♥Vero

Photoshoot 2
Her er bildene fra photshooten, selv er jeg utrolig fornøyd med bildene, spessielt det med murveggen som bakgrunn.
Jeg får også snart nytt design på bloggen, vet ikke helt når enda, men gled dere til det !!
Hva synes dere om bildene?
♥Vero

I just wanted you to know, that baby you're the best!

Igår kom Thomas på besøk til meg. Så tok vi masse bilder, tror ikke jeg har ledd så mye noen gang når jeg har tatt bilder. Gud, for et mongo kjærestepar jeg og Thomas er, så mye stygge bilder haha.
Men plukket ut de fineste bildenene som jeg da har lagt ut. Så søt bby er med snus smil ♥
Så kom endelig den ene delen av bursdagsgaven til Thomas, han fikk tank top der det står "zombies" den synes dessverre ikke så godt på bildet, men den er drit fet og passa han perfekt. Så da venter jeg bare på den andre delen av gaven hans, han hadde jo bursdag for over 1 mnd siden, snakk om å være treig med å fikse gave da, ehe..
Jeg var på photoshoot idag, så skal legge ut bildene på bloggen når jeg får de, gled dere ;)
♥Vero

PhotoshootFotograf: Remi ZoDz
Her er noen av bildene fra photoshooten som var på onsdag. Jeg er veldig fornøyd med de få bildene jeg har fått hittil. Legger ut resten på bloggen når jeg får de.
Hva synes dere?
Vero♥

hits