hits

oktober 2010

Minishopping og negler.

Sånn da har jeg endelig tatt meg tid til å ta bilder av det jeg kjøpte + fikse bildene. Tok sin tid, men bedre sent enn aldri. Også kommer Mallorca bildene snart, vet det er en stund siden, men som sagt datan min har vært syk og nå er den sånn halveis frisk igjen så nå kan jeg få fiksa bilder. Er de ankelboots skoene jeg kjøpte igår eller nå blir det vel kanskje her om dageneller hva man sier. Det er de jeg lette etter så lenge.De andre skoene fikk jeg av mamma, hu overraska meg med de for ikke så lenge siden, tusen takk mamma de var så fine.Når jeg ser sånne sko får jeg bare enda mer lyst på sommer,blir trist med tanke på at vi bare nærmer oss enda mer kulde, ca 7 mnder til man begynner å merke at det blir sommer i været igjen, lenge ja?


Istad fikk jeg plutselig et sånt kick om at jeg skulle fikse neglene mine. Ble faktisk litt fornøyd med tanke på at negellakken var helt innrtørka og klumpete til tusen, men fikk det til så gladgladglad. Er ganske lenge siden jeg har fiksa ngelene mine nå, så det var gøy og gjøre igjen jeg må bli som før fikse neglene mine hele tiden. Men i det siste har jeg ikke hatt tid til det, skolen tar jo all min tid i grunn. Til informasjon så har jeg fått helt hekta på Kesha, har hørt på hu hele tiden i flere dager nå, er enda ikke lei helt utrolig. Digger musikken hennes ass, har jeg alltid gjort fra første gang jeg hørte noe fra hu.


Hva synes du om neglene jeg testa ut?
♥Vero

@ Børre's place

Akkuratt nå sitter jeg hos Børre og han lager mat til meg, er han ikke søt? jo det er han. Er ikke så lenge til jeg skal hjem, for Børre skal på bandøving så får ikke vært med han før imorgen. Da skal vi se film, lage gele og sikkert finne på noe annet. Når jeg kommer hjem skal jeg og mamma lage mat og se film faktisk, er lenge siden jeg har vært hjemme en fredagskveld så skal bli litt koslig å se film med mamma igjen.


Sånn da skal jeg spise, skal legge ut bilder av minishoppingen og skoene når jeg kommer hjem, så hold dere oppdadert hihi.
♥Vero

Skojakt!

Grunnen til lite blogging er fordi jeg har vært og er syk, har ikke krefter igjen i kroppen. Verking og ryggsmerter så det holder etter. Jo hvertfall jeg har ønska meg noen sko drit lenge, så jeg måtte bare dra inn til byen idag for å få tak i de før de ble utsolg, de var jo allerede på god vei. Jeg og Børre var overalt for å prøve å få tak i de skoa, vi dro tilbake til den ene skobuttikken i karl johan for å høre om de kunne ringe til Storo og høre om de hadde de der. I det hu skulle ringe fant hu dama i buttikken ut av at noen hadde vært å levert tilbake skoene i 36, så jeg fikk de og jeg er så glad. Herregud, begynte å tvile et sekund om jeg kom til å få tak i de, men når det gjelder sånn bruker jeg alltid å ha flaks, får alltid tak i det jeg vil alikevell. Legger ut bilde av skoene imorgen, for jeg orker ikke ta bilde av de nå. Kjøpte også noen andre greier som dere skal få se ihii.


Åja, som sikkert veldig mange av dere har fått med dere så skal jo nettby legges ned, selv synes jeg det blir litt trist. Er så utrolig masse minner derfra. Er liksom alltid koslig og bla igjennom å lese noen av kommentarene man har fått for sånn drit lenge siden, det synes hvertfall jeg. Men nå med den siste tiden har jeg ikke vært så aktiv på nettby, det ble liksom kjedelig og alle vennene mine sletta seg derfra. Så det meste som er igjen på nettby nå er ekle gamle pedogriser som vil ha deg som slaven sin eller små 13 år gamle jenter som faker scene jenter. Det har jo også kommet en ny side som tilsvarer nettby? veldig lik var den hvertfall, skybyen.no heter hvertfall den. Såklart måtte jeg nesten bli medlem der, ehe holder liksom ikke bare med face, mye mer gøy med et åpent sted også får der kan alle mulig random folk skrive og det er ikke så lett for det på face siden alt skal være så privat osv. Jaja, heter billlover @ skybyen, så add meg. Nå har jeg nettopp spist, har jo ikke spist et ordentlig måltid på noen dager siden jeg ikke har hatt matlyst, men nå fikk jeg trua i meg litt mat og godt var det. Sitter her og venter på at Børre skal komme seg på msn men han kommer jo aldri så tror nesten jeg får ta å ringe han, jeje.


Hva synes du om at nettby skal legges ned?
Har du prøvd ut skybyen?
Hva synes du om skybyen?
♥Vero

 

Sursursur.

Jeg har hatt en super hærlig helg, på fredag dro jeg til byn overrasket min kjære. Stod uttafor døra hans ganske tidlig, ringte og sa at han måtte lukke opp døra og der står jeg ihih. Hvor søt er ikke jeg da? Vært en ganske avslappende helg med tanke på at ryggen min er helt død, gjør veldig vondt og bøye seg osv, skal til legen imorra da. Så fikk jeg møtt søte Silje igjen, selvom det var kort var det veldig koslig. Har jo ikke sett på hu ganske lenge.

Seerrr jeg er så sykt irritert, klikker på den nye msnen. Har noen link til den gamle msnen som faktisk var fin og funka bra? for jeg takler ikke den nye... Er så sur, hater alt som heter oppdateringer.
♥Vero

Masse bilder fra helgen

Tenkte jeg skulle skrive og legge ut litt bilder fra helgen. På fredag dro jeg inn til byn for å møte Børre såklart, var vel ikke no sjokk for noen av dere, eller? ehe. Vi dro på kino, faktisk vår første kino sammen. Så fritt vilt 3 greia, den var bra men litt skuffende, trodde man skulle få vite litt mer fra han morder mannen sin synsvinkel, men var ikke akkuratt stort vi fikk vite. Bodde hos Børre hele helgen, på lørdagen stod vi opp ganske sent, vi hadde ikke lyst til å røre oss uttafor døra i det hele tatt. Måtte nesten det da, siden vi var invitert i Marie sin 18 år's bursdagsfest. Det var sykt koslig, koste meg masse. Drama ble det jo såklart, noe som det alltid blir i sånne sammenkomster. Utenom det var det veldig bra, håper alle andre koste seg like mye som meg og at Marie hadde det bra selvom det var masse styr for hu.


Bildet er tatt fra Marie, dette er da meg og Marie bursdagsbarnet♥


Verdens beste og fineste kjæreste, elsker deg♥Børre skjønte ikke hvorfor det ikke kom no drikke ut av flaska, det viste seg nemmelig at korken var på. Dimitris brøyt sammen i latter, det var nesten umulig å ikke le med og ikke for å glemme det utrolig dumme utrykket til Børre når han fant ut at korken var på, haha utrolig nusselig!Shireen, søtii♥Jaddaa...

Vi satt ute i nesten 3 timer å venta på bussen, det var iskladt...Trodde jeg skulle dø.

Her var vi alle ganske drittlei av å vente på bussen ja..


Meg og Marit søtaa♥

Det utrolig søte kjæresteparet!♥

Da avslutter jeg med dette bildet, hvor alle ser glade ut:D orker ikke legge ut flere bilder fra lørdagen, men håper dette var greit nok, var jo masse bilder.
♥Vero

Shopping fra Mallorca

 

Det her er det jeg kjøpte i Mallorca, som jeg sa så shoppa jeg ikke så masse. Kjøpe også favoritt parfymen min fra Dior, som såklart er miss chèrie. Imorgen får jeg penger av mamma, så da kan jeg endelig kjøpe meg en del nye klær som jeg har hatt lyst på en stund, skal jo inn til byn imorra for å møte Børre. Imorgen har vi vært sammen i 4 mnder, tiden går så utrolig fort. Beste 4 mndene i mitt liv. Forresten har problemer med å laste opp bilder på blogg, er det noen andre som har det samme problemet? Jeg måtte nå laste opp bilde via html kode. Vis det bare er hos meg kan det nok ha noe med at datan min er helt mongo, skal jo sende den på rep snart. For tiden har jeg sittet på den utrolig dårlige skolepcen min, skjærmoppløsningen er sykt dårlig, så er ikke alle sider som vises som de skal en gang. Flere blogger jeg leser funker ikke å lese osv, for det bare er halve siden som kommer opp. Så gleder meg til datan min blir helt frisk igjen, så jeg kan begynne å bruke den som før og legge ut bilder på bloggen når jeg har bilder å legge ut.
Vero♥

Mallorca og begravelse

Jeg har vært lat eller nei egentlig ikke, jeg kom hjem fra Mallorca på tirsdag. Vi var i Magaluf, det var sykt fint der hotellet vårt lå rett ved vannet så var ganske heldig med det. Vannet var sykt fint, var jo helt gjennomsiktig, kaldt var det da, men ble bedre etterhvert som man ble vandt til temperaturen. Vi nattbada også, har hatt lyst til å prøve det ganske lenge og endelig fikk jeg det. Det var sykt koslig, sanda var helt varm og vannet var varmere enn det var på dagen faktisk. Også var det stjernehimmel, mhm koslig ikke sant Børre? Må le litt da, den senga vi fikk på hotellet var hard som en planke. Tror aldri jeg har vært borti en så vond seng før i hele mitt liv, altså å ligge på gulvet er til og med bedre enn den senga der. Hoftebeinet mitt fikk så vondt når jeg lå på siden altså det var helt utrolig at en seng kan være så vond. Så det endte faktisk opp med at vi lå på sovesoffaen som var deilig å sove på. Masse puter og pledd, hærlig. Siste dagen vi hadde igjen dro vi på et stort kjøpesenter og shoppa en del, eller hva skal jeg si Børre shoppa for den store gullmedaljen. Han fant jo sykt masse kult, jeg derimot fant ikke så mye men det lille jeg fant er jeg veldig fornøyd med. De hadde så mye kjærringklær der og sånne ja hva skal jeg si gamle dame klær, ikke min stil hvertfall. Ble ikke akkuratt så brun heller, for vi var jo bare borte i 4 dager og den ene dagen hadde vi dårlig vær. Så ble ikke neger som var planen min, jeg ble jo litt brun såklart eller ble litt mer gyllen. Skal forsette med å ta sol, så brunfargen min holder seg oppe, ihih. Datan min har klikka totalt mongo,så nå for tiden sitter jeg på skolepcen min som suger. Skjærmoppløsningen er veldig dårlig og såklart får jeg lagt inn bilder på den, men jeg får ikke redigert bilder så det blir spennende å se på blir liksom bare et kjedelig firkanta bilde med ting på, synes ikke det er noe spennende å se på, så da får dere heller vente til datan min har blitt litt friskere. Kanskje jeg får fiksa bilder av det imorgen, siden jeg skal til Børre og han har photoshop å litt sånn. Vi får nå se, bilder skal dere hvertfall få. Eller siden det kommer til å bli enda kjedligere å se på et blogginnlegg uten bilder, så skal dere få noen få bilder, bedre enn ingen ting også skal dere få flere senere.


Idag har det vært en ganske tung og trist dag. Jeg har nemmelig vært i begravelse til oldemora mi, jeg har faktisk hatt veldig masse med henne og gjøre. Veldig trist at henne har gått bort, jeg har ikke fått vært så mye med hu på ca 2 år, siden hu ble veldig syk. Hatt hukommelsestap, vanskeligheter for å kjenne igjen mennesker. Gikk heller ikke ann å ha en ordentlig sammtale med hu pga hukommelsen hennes som var veldig dårlig, hu spurte om og om igjen "hvem er du?". Så den stemningen som var idag har vært veldig tung, hadde egentlig bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle gråte i kirka idag, men det var helt umulig det bare rant. Når de begynte å spille favoritt sangen hennes, det var vel da jeg kjente at tårene pressa seg på og jeg kjente at det ikke var vits å stenge det inne så jeg lot det renne ut. Det var en veldig fin begravelse, var fint å ta en siste farvell eller hva jeg skal si. Selvom jeg vet at oldemor fortsatt er med meg. Oldemor har fått levd livet sitt og de siste årene som hu var syk er jeg veldig glad for at hu endelig fikk ro i sjela si det føles godt selvom jeg heller ville hatt hu her enda, men så egoistisk kan man ikke være. Så får heller takke for alle de fine årene jeg fikk sammen med henne. Det er jo sånn livet er, døden er jo like naturlig som å bli født. Hvil i fred kjære oldemor♥
Vero♥