oktober 2011

Dreamcatcher


Jeg har hatt så lyst på tattovering i mange år. Men jeg er så pysete så har aldri hoppet i det. I det siste har jeg tenkt sykt mye på det, ideer og tanker har bare strømmet gjennom hodet mitt. Jeg har så utrolig lyst på en drømmefanger på insiden av overarmen. Drømmefangere er så fine, også går det jo faktisk ann å skjule den om den ikke alltid passer, siden jeg har den på insiden av overarmen. Men det store problemet er, jeg vet faktisk ikke om jeg tør å ta.. Tenker også smerten er vel kanskje verdt det? Også har jeg jo hørt at det gjør ekstra vondt og ta tattovering på insiden av overarmen siden det er så tynn hud, haha typisk at jeg vil ha akkuratt der det gjør vondest da.
Hva synes dere om ideen?
Har du tattovering, hva synes du, vondt,greit, verdt smerten?
♥Vero

Nytt design..

Jeg er utrolig lei av blogg designet mitt, tenkte jeg skulle fikle litt med det i kevld. Ikke at jeg er den beste med HTML koder, så skal bli spennende å se hvordan det blir. Om det er noen som er veldig flink med koder og vil hjelpe meg, er det bare å rope ut. Akkuratt nå føler jeg at bloggen min er kjedelig og veldig vanlig. Vil ha en som ikke ser ut som alle andre sin så kunne jeg godt tenke meg header igjen faktisk.

Noen som har noen kule koder å dele bort :D?
♥Vero

Turquoise
Elsker sånne ringer som dette, og denne turkisfargen er sykt fin på sommeren. Fargen passer veldig bra når man har brunfargen på plass, f.eks hvit negellakk eller turkis og med sånn fin ring. Eller smykker som dette generelt. Gud som jeg savner sommeren. Vil ha fine negler igjen, mine bare knekker når det er sånt vær som det er nå. Har ikke negler lenger, de brekker helt ned i kjøttet og gjør drit vondt. Hater kulde og vinter. 
Nå skal jeg ta en liten powernap og kose meg med lekser resten av kvelden. 
♥Vero

New in


Var en liten tur på senteret istad og kjøpte noen småting. For en liten stund tilbake når jeg var på fest, klarte jeg å sette meg på en røyk. Så siser seg selv at jeg brant et lite hull i rumpa, ja midt i rumpa. Derfor kjøpte jeg noen nye skinntights nå. Og vinteren sniker seg jo inpå merker jeg, så trengte en strikka cardigan noe som kan varme meg i vinter.♥Vero

Inspiration; outfits #3


♥Vero

Hår


Mange som ville se bedre bilder av håret mitt, så her får dere det. For det første så må jeg si at bildene lyver litt, for håret mitt er faktisk litt lysere i virkeligheten. Og såklart er det fortsatt en del rød skjær i håret mitt, for jeg tok jo bare striper. Men jeg er kjempe fornøyd, gleder meg veldig til jeg skal stripe det enda en gang før jul, da kommer det til å bli lyst. Sånn da håper jeg dere er fornøyde, nå har jeg en del lekser som venter så må nesten gjøre de!
Hva synes du om håret?
♥Vero

TrøtttttHer om dagen testet jeg ut den hårkuren fra Sebastian, håret mitt ble silkemykt og glansfult. 
Så hittil er jeg veldig fornøyd med den, får se i lengden da. Akkuratt nå har jeg ikke sånn super masse å blogge om, har vondt i hodet og er veldig trøtt. Venter bare på at åndenes makt skal begynne også skal jeg legge meg. 

♥Vero

Noen småting


Minishopping idag, var med bestemora mi og tanta mi. Vi hadde det kjempe koslig.
Så masse stygt de har i butikkene nå, fant ikke en dritt jeg hadde lyst på nesten. Skuffende altså. Har mange sånn bikbok kupponger med 50% på igjen, må få brukt de opp innen en uke, for da er de jo ikke gyldig lenger.
Jeg vet ikke om det blir noe blogging i helgen, har utrolig mye lekser som må gjøres. Men om jeg har tid skal jeg blogge. Dere får hvertfall ha en god helg alle sammen!:D
♥Vero

dead


Akkuratt nå skulle jeg gjort alt for en knapp som kunne spole tilbake i tiden. 
Jeg skulle gjort absolutt alt for det. Siden det ikke finnes, noen som vil bytte liv med meg???
Orker ikke være meg lenger, om det ikke blir noe blogging fremover er det fordi alt i livet mitt bare har rast sammen. ♥Vero

Fobi og angst


Har laget et lignende innlegg som dette før, det finner dere her. 
Jeg som alle andre personer her i verden har vel fobier for ting og tang. Ibalndt føler jeg kanskje at jeg har merkelige fobier som ingen andre har. 

-Dette har vært en av mine største fobier siden jeg var bitteliten. 
Jeg har så sykt angst og fobi mot aviser, egentlig papir,papp og ark generelt. Men aviser er noe av det værste. Jeg takler ikke folk som sitter på bussen ved siden av meg å leser aviser. Den største angsten med aviser er vel lukta, jeg bare greier ikke trykksverte lukta. Dette har da vært et problem jeg har hatt siden jeg var veeeeldig liten. Når jeg var hos farmoren min sa jeg "Mimmi, legg bort den posten" og etterhvert skjønte hun at hun ikke kunne ha aviser fremme eller lese i aviser når jeg var på besøk. En annen hendelse som har skjedd også var en gang når jeg var hos Børre, han hadde hatt merk ordet hatt natt og dag avisen hjemme. Men han viste jo at jeg ikke takler aviser, så han hadde tatt den bort dagen før jeg kom. Det første jeg sa når jeg kom inn i leiligheten hans var "Her lukter det avis, har du hatt avis hjemme Børre?" han svarte jo ja og lo. Når jeg kom lenger inn i leiligheten lukta jeg rundt og til slutt fant jeg faktisk ut der hvor avisen hadde ligget. Jeg bare "BØØRRREE, har du seriøst hatt avisen i soffaen, det stinker avis i hele soffaen" Jeg klarte nesten ikke sitte i soffaen pga lukta. Jeg må jo være gal eller ha en super nese, klarer virkelig å lukte hvor en avis har ligget dagen etter at den er borte? Alle tenker sikkert herregud er det mulig, blablabla. Men alle har jo rare fobier, vil jeg tro? Kanskje jeg tar feil? Uansett dette er da en av mine største.

-Dere leste jo også over her at det var papir generelt. Men avisen går vel kanskje mest på lukta og i tillegg at jeg ikke takler papir. Nå skal jeg hvertfall fortelle dere mine rare ting angående papir. Hver gang jeg ser et papir eller tar på et, får jeg bilder i hode av at papiret bare skjærer seg igjennom øyet, herregud er dette virkelig normalt, hehe. Må le litt, kanskje det kommer av alle skrekkfileme jeg har sett oppigjennom årene. Papp på f.eks forkostblanding bokser får jeg bare helt noia av å ta på, synes konstistensen eller hva jeg skal kalle det er så forferdelig ekkel. Har ofte problem med å åpne sånne ting, youghurt pappen også. Så får takke at jeg har mine foreldre som kan ta av pappen på ting for meg:) 
Har du noen rare fobier, eller angst for noe spessielt?
♥Vero

Snikbild på håret


Her ser dere litt av hvordan håret mitt ser ut, ganske lyst ikke sant :D? Jeg sitter i engelsk time akkuratt nå, men skal snart reise hjem fordi jeg skal til en spesialist. Så er ikke hjemme før ikveld, kanskje det blir noe blogging da om jeg får tid. 
Hva synes du om håret?
♥Vero

Hårprodukter


Dette er da de hårproduktene jeg bestilte fra bli vakker. Har hørt at Sebastian produktene er sykt bra, frisøren jeg går hos bruker de, håret mitt blir alltid glatt og glansfult. Produktene lukter utrolig godt også, har ikke fått testet de ut enda, men tenkte jeg skulle lage et innlegg om alle produktene når jeg har fått prøvd de ut. Bumble and bumble er en leave in balsam, som faktisk mange kjendiser bruker, flere Victoria secrets modeller som bruker den. Man kan også bruke den om håret er litt brusete bare ta litt i håret for å stoppe bruset. Også såklart min favoritt fra Redken, nemmelig Anti-snap. Nå skal jeg se på åndenesmakt også legge meg. 
♥Vero

Chica 2år

Fineste lille Chica bebis ble 2år idag, tiden går så fort. Glemte å kjøpe gave til hu igår, så skal kjøpe noen godsaker til hun imorgen. Husker så godt når jeg fikk Chica, hu var bitteliten, like liten som en kattunge, gode minner. Noe av det beste som har kommet inn i livet mitt er Chica!
♥Vero 

Nytt hår

Igår var jeg hos frisøren, stripa håret og tok minicolorasjon. Ble super fornøyd, det ble overraskende lyst til at håret mitt hadde mye røde pigmenter igjen.Skal stripe det igjen før jul, da er jeg nok ikke langt ifra blond. For nå er håret mitt litt karamellbrun-blondt.Det blonde i luggen min er også borte, sykt uvandt å kun ha en farge på håret, har ikke hatt det på mange år. Har også bestilt masse hårprodukter fra bli vakker, fikk alle produktene igår, gleder meg til å teste ut. Skal legge ut bilde av det jeg bestilte ikveld. Har dessverre ingen bilder av håret mitt, så dere får vente i spenning. Prøvde å ta bilder av det igår, men man så ikke så godt på bildet. Fordi det var mørkt og blitsen juksa litt på fargen.

For en liten stund siden var jeg hos legen og tok masse blodprøver, jeg har vært syk i mange år. Men ikke turt å gått til legen. Fikk svar på prøvene for noen dager siden. Jeg har veldig lavt B12 og jernmangel, noe av det som har ført til at jeg er super slapp, lite ork, psykiske problemer osvosv... Så idag skal jeg begynne på B12 sprøyter, gruer meg helt sykt for jeg har sprøyte skrekk. Har også begynt og ta jenrtilskudd morgen og kveld. Kan ikke vente til jeg endelig skal føle meg bedre, skal bli godt.

Gammelt bilde av meg, savner og være så tynn :((((((((
♥Vero

Redken anti-snap


Jeg bare elsker dette hårproduktet her. Jeg er helt avhengi! Det gjør håret glatt, gjør håret mindre brusete og må ikke glemme den helt vinduerlige gode lukta. Den lukter så godt, får nesten bare lyst til å spise håret mitt. Jeg har jo krøller naturlig, så håret mitt er jo veldig brusete, denne vil jeg virkelig tipse til dere som sliter med brusete hår!
Har du prøvd Redken anti-snap?
Hva synes du?
♥Vero

Black n silver


Fikset neglene mine istad, ble fornøyd, elsker jo å prøve ut nye ting! I det siste har jeg ikke hatt tid til å fikse neglene mine, har vært altfor opptatt med skole og jeg har vært veldig syk så har ikke hatt ork. Vil dere at jeg skal lage et innlegg der jeg viser i bilder hvordan jeg fikser neglene. Sånn som jeg gjorde her. Om dere synes det ser slurvete ut er det fordi det er høyre hånda, er ikke alltid like lett å fikse ngelene med venstre hånda når man er høyrehendt.
Tenkte og lage et innlegg imorgen der jeg tipser opp et super bra hårprodukt! Er helt avhengi av det produktet.
Hva synes du om neglene?
♥Vero

Gi meg dette!


Fine ting! Nå skal jeg gå å legge meg, er helt jævla utslitt. Så får bare håpe jeg får sove inatt. Har ikke fått sove på nesten 2dager, hardt liv. 
♥Vero 

I wish I was good enough♥Vero

Å herregud


Herregud, hva har skjedd med Christina Aguilera??? Hu som var så fin i kroppen, har alltid sett opp til henne. Dette var virkelig et sjokk. Trodde aldri at hun skulle la seg forfalle slik som dette. Creds for at hu faktisk tør å stå på scena å opptre til tross for kiloene!
Hva synes du?
♥Vero

Inspirasjon; nails#2


♥Vero

Zara


Åh, denne korte parkasen er så fin! Har veldig lyst på den, men har jo akkuratt kjøpt meg en lang parkas så det blir nok ikke noe av. Men det er da alltids lov å ønske? Denne er fra Zara og koster 999. Så om noen føler de har penger til overs og gjerne vil gleden meg, vet dere hva jeg vil ha, ehe;D Prøver fortsatt lykken ved å tippe lotto, bare vent, jeg skal nemmelig bli rik! Andre som har planer om å vinne i lotto og bli rike?
♥Vero

Nytt hår
Har sitti å sett på masse gamle bilder av meg selv, savner virkelig den knallrøde hårfargen min. Håret mitt  så fint og sunt ut. Nå som fargen har blitt super blass, ser håtet mitt ganske livløst ut. Men skal snart til frisøren og stripe det og bli lys i håret, bli litt sånn beachblond. Om jeg ikke trives i det blir jeg rød igjen, har aldri vært så fornøyd med håret mitt før som jeg var da det var rødt og svart! Skal også klippe luggen min kort, følte meg så fin med kort lugg. Skal bli godt med en forandring igjen. Jeg lover jeg kommer til å gå tilbake til rødt en gang i fremtiden.
Hva tror dere om beachblondt hår?
♥Vero

Pin up


Dette er da bildene jeg tok til skoleprosjektet mitt, en pin up inspirert look. Bildene er tatt i garajsen til pappa som er en gammel låve, skulle egentlig låne garasjen til en kompis av pappa men det ble ikke noe av. Uansett jeg ble fornøyd. Bildene er tatt og redigert av meg, modellen er fine Therese, den fine bilen er mamma sin(camaro om noen lurte).

Hva synes du om bildene?
♥Vero

Fotooppgave

Det blir en travel dag imorgen, skal møte en jente i klassen i byen og sminke veninna hennes til et fotoprosjekt. Senere på dagen skal jeg møte Therese, ta bilder av henne til fotoprosjektet. Håpe ting blir som planlagt, for jeg må låne en garasje eller et bilverksted. Pappa har forhåpentligvis en kompis som kan stille opp med en garasje full av verktøy og amerikanske biler. Så dette betyr snart leggetid og tidlig opp imorgen. Hadde egentlig veldig lyst til å være med Børre imorgen, spille ps2 og ps3, men slik blir det ikke. Får heller ta det en annen dag om Børre kan, har blitt den spille nerden jeg.

♥Vero

Inspiration; makup #1


Sminke jeg blir inspirert av!
♥Vero

Se hva jeg fikk av Børre

Herregud, se hva jeg fikk av Børre idag. Jeg viste ikke om jeg skulle hyle av glede eller grine, det ble til at jeg følte meg slem, fikk dårlig samvittighet og begynte å grine. Har ønska meg Dr.martens lenge, men aldri somla meg til å kjøpe det og har egentlig synes det har vært svinedyrt. Nå er hvertfall problemet løst, vinterskoene er på plass og jeg slipper å fly rundt som en galing og lete etter vintersko, nok en vinter. Børre er så snill, altfor snill, verdens beste kjæreste♥♥♥Jeg elsker han, virkelig! Men nå må jeg kjappe meg, skal ta bussen og så reise inn til byen, jeg og Børre skal kose oss på Dolly`s, bli feite og gode, mmm. Btw, her ser dere hvor stramme og fine buksene er, de sitter som et skudd.

Ha en fortsatt fin helg, kjære lesere!
♥Vero

Egon med verdens beste kjæreste


Igår var jeg og Børre en tur på storo senteret, for og shoppe. Jeg hadde ikke spist hele dagen, siden jeg stressa med prøven og glemte av og spise, ikke bra. Uansett vi hadde det super koslig, jeg fikk kjøpt de buksene jeg ville ha. Skulle egentlig kjøpe 2 bukser, en svart og en mørkeblå. Men den mørkeblå buksa satt ikke så fint, så da ble det bare den svarte, er hvertfall super fornøyd med den. Kjennes ikke ut som jeg går med bukse en gang fordi den er så myk og stram. Kjøpte meg også en super fin ear cuff, med kors! Børre fikk kjøpt seg den gode ullgenseren,som var grå og halvlang, han kledde den utrolig bra. Etterpå skal vi ut og spise på dolly`s, og jeg skal spandere, siden Børre spanderte på Egon igår.De fine buksene og ear cuff'en!
♥Vero

hits