oktober 2012

Endelig fått jobb!!

Jeg er så utrolig glad, var på jobbintervju på mandag og dagen etter ble jeg ringt opp å spurt om jeg ville ha jobben. Såklart takket jeg ja, er så glad at jeg har ikke ord en gang.
Begynner allerede på fredag, skal ha opplæring fredag,lørdag og mandag. Supert, gleder meg veldig! Siden jeg ikke har noen bilder og oppdatere dere med, tenkte jeg og legge ut ting fra BikBok som jeg kunne tenkt meg:D

Gleder meg veldig til deler fra julekolleksjonen til BikBok kommer ut, kommer noen sykt fine bralet's som jeg har siklet på i evigheter.
Er forresten på BikBok jeg har fått jobb!
♥Vero

Vippene jeg bruker

Søte Sandra spurte om  jeg kunne lage et innlegg om løsvippene og limet jeg bruker. Klart jeg kan, hun har dessverre lagt ned bloggen sin :(
Jeg bruker for det meste vippene fra Ardell nr 105, de er egentlig ganske ekstreme fordi de er veldig lange og fyldige. Jeg bruker de aldri til vanlig, jeg bruker de kun når jeg skal på photoshoots, fest eller føler for å pynte meg litt ekstra. Vil man ha noen som er litt mer naturlige anbefaler jeg nr 116 fra Ardell. Etter jeg var i London kjøpte jeg jo vippene fra Katy Perry, så har brukt de en del og er super fornøyd. Man får kjøpt de blant annet på Nelly.com
Limet jeg bruker kjøpte jeg på Cubus, synes det fungerer ganske bra så jeg er hvertfall fornøyd med det.
♥Vero

Svar på spørsmålene

Jeg har fulgt bloggen din lenge, så lenge jeg faktisk kan huske, til og med da nettby fantes fulgte jeg deg :) Å jeg har alltid lurt på hvordan du har greid å få så langt hår uten å klippe mye av det? Elsker håret ditt! :3
- Hvordan jeg har greid og få så langt hår vet jeg ikke, har vært flink til og ta vare på det, kurer det ofte og prøver minst mulig og slite på det. F.eks så prøver jeg og bli blond, men det er en laaang prosses, har tatt meg nesten et år og komme til den lysfargen jeg har nå og enda lysere skal det bli. Åjo, jeg klipper faktisk en del av håret mitt når jeg klipper det. Er vel kanskje en av grunnene til at det har blitt langt, for istedefor at håret blir så slitt og bare knekker, klipper jeg det så det holder seg sunt! Tusen takk :D

vet du hvordan det går med bearingkeyclothing forresten? det går ikke ann og trykke på woman eller man..
- Vet faktisk ikke, jeg fikk hvertfall til og trykke på woman og man. Kanskje det bare var en feil når du var inne :)

Du er utrolig vakker! Er du modell? Litt ny leser av bloggen din, men vil du skal blogge mer:D Så lurer jeg på hvor gammel du er? Ser så voksen ut:D
- Nthaw, tusen takk for det! Jeg er ikke hva jeg vil kalle en ordentlig modell, jeg er ikke under et modellbyrå som gir meg jobber osv. Men jeg blir jo på en måte modell, for er jo modell for fotografene som tar bilder av meg. Tjener ikke penger på jobbene, så er mest for gøy og få fine bilder! Jeg er 18, tusen takk, tar det som et stort kompliment :D og skal prøve og bli flinkere til å blogge.

snuser du?
- Nei, det gjør jeg ikke!

har du piercing i tunga?
- Ja, det har jeg.

hva bruker du å drikke på fest?
- Stort sett Bacardi med melon/ananas og appelsin. Jeg er egentlig ikke spessielt glad i alkohol, så skal jeg drikke må det være søtt!


favoritt alkoholisert drikke?
- Søte drinker.

søsken?
- Nei, jeg er enebarn.

kan vi få se rommet ditt?
- Har allerede lagt ut bilde av det, her, det var når det var nyoppusset så jeg har mye mer detaljer, har tv og mye stæsj på den svarte benken.

hvilken shampoo og balsam bruker du?
- Bytter mellom Redken og Sebastian.

favorittbutikk?
- Vet faktisk ikke.

Hva tenker du om rå mat? Er dette noe du er kjent med? Om ikke, vil du finne ut mer om det, og kanskje prøve deg på en oppskrift?

Jeg har lest på noen kommentarer som handlet om at du har silikonpupper, så jeg lurte litt på om dette var sant, om det er det lurte jeg litt på hva grunnen var til at du valgte det? Hvordan syns du operasjonen gikk og hvordan var tiden etter operasjonen?
- Vet ikke hva du mener med rå mat, om du tenker rå grønnsaker eller rått kjøttt og fisk. Jeg er en person som faktisk aldri har vært spessielt glad i kjøtt, så kunne aldri testet og spist rått kjøtt. Tror ikke jeg ville prøvd og lage noe selv, med tanke på at det skal tilbredes på en spessiel måte, vil jeg nok helst kjøpe på et sted som er kjent for å ha gode råvarer. Sushi er noe jeg har veldig lyst til og smake, men aldri turt med tanke på at jeg brekker med meg en gang jeg får smaken av fisk i munnen. Men vil så absolutt utvide matvanene mine og venne meg til nye smaker!
Har bestemt meg for å ikke ta noe om det på bloggen, eneste jeg kan svarer på er at ja jeg har tatt det, men kommer ikke til og svare på noen flere spørsmål utover det på bloggen. Er det noe spessielt du/dere lurer på angående inngrepet svarer jeg på melding på facebook. Ellers om det bare er av ren nysgjerrighet vil jeg si at man finner masse informasjon på nettet og andre som har fortalt sine historien gjennom før og etter operasjonen.

Hvorfor slo du og Thomas opp først, og hvorfor og hvordan skjedde det at dere ble sammen igjen?
- Helt ærlig så vet jeg ikke, om jeg har forstått alt rett vil jeg tro mye var missforståeleser. Vi begynte bare og snakke igjen, bestemte oss for og møtes, det ene førte til det andre. Og tror vi begge innså at vi har det utrolig fint med hverandre og vil være sammen!♥Hvor mye tjener du i mnd?
- Tjener ingenting med tanke på at jeg ikke har jobb.

Har du jobb?
- Dessverre så har jeg ikke det. Men håper virkelig jeg får en jobb snart, jeg trenger penger. Skal faktisk på jobbintervju imorgen, så dere får krysse fingerene for meg å håpe at jeg får jobben.

Hva utdanner du deg til?
- Vet ikke, gikk media, men makeup artist er drømmen ^^

Hvordan fikser du øyenbrynene dine? (utrolig fine btw!)
- Jeg tegner over mine øyenbryn, lager den formen jeg vil ha (bruker øyenbrynspenn fra h&m, light brown) så tar jeg den kosten på korken og børster mer inn i øyenbrynene så fargen skal jevne seg ut, slik at det ser mer naturlig ut. Deretter bruker jeg en øyenbrynsskygge for og legge inn der hvor det er mindre farge. Er litt dårlig til og forklare, men håper du ble litt klokere. Tusen takk!!

Jeg husker at du har hatt mange piercinger, har du mange arr etter de?
- Har da ikke hatt så mange, hatt i øyenbrynet som jeg har tatt ut. Fikk såklart to små prikker som arr, ikke det værste arret jeg kunne fått. Også har jeg tatt ut piercingen i leppa og har nå såklart et hull der, men det blir jo bedre med tiden. Ellers har jeg fortsatt piercingen i tunga, septum, nostril/nesevingen og navelen.

Hva inspirerer deg?
- Lana Del Rey og bilder jeg finner på tumblr, we heart it osv.


liker du nakenhet?
-  Det gjør jeg, synes det er utrolig pent. Og for folk som ikke forstår det, så går det en grense mellom porno nakenhet og kunst som nakenhet. Er såklart kunst nakenheten jeg liker og synes er vakkert.

dit STØRSTE forbilde?
- Har faktisk ikke et forbilde.

hva gleder du deg til?
- Gleder meg hver gang til jeg skal være med Thomas, gleder meg til jeg skal ta tattoo i januar også gleder jeg meg til jul.

hvorfor tattoverte du en drømmefanger på hånden? (den er så pen)
- Den er ikke på hånden men innsiden av overarmen. Jeg tok den fordi jeg alltid har likt drømmefangere og har hatt mye mareritt som liten. Drømmefangere står for noe fint  og er fine å se på!
Takk :D

var det vondt?
- Min personlig mening, det var ikke spessielt vondt og ikke spessielt godt. Men var langt ifra like vondt som jeg trodde det skulle være. Dette er da min mening, alle har forskjellig smerteterkel og oppfatter smerte forskjellig.

bor du alene i en leilighet?
- Nei, bor hjemme sammen med mamma og pappa.

Har hørt at du sliter med håravfall? Altså, at du røyter en del. I så fall, jeg sliter med akkuratt det samme! Og når man har langt hår er det så ekkelt, havner overalt! Vil jo beholde alt håret mitt :( Har du noen tips eller erfaringer?
- Håravfall er vel ikke rette ordet, er bare det at jeg røyter og siden jeg har ekstremt langt hår ser det ut som jeg mister mer hår enn folk med kort hår. Siden hårene krøller seg sammen og det ser ut som det er mye fler hårstrå, men så kan det brått bare være et hårstrå. Det har jeg dessverre ikke, men husk nå at det er normalt å miste 100-150 hårstrå HVER DAG!

Hvor har du piercing og hvorfor har du så mange? (eg elsker piercing, derfor eg lurer)
- Tunga, navelen, septum og nostril/nesevingen, nettopp tatt ut den i leppa. (også har jeg 2 hull i hvert øre) Mange og mange, kommer vel anpå hvem som ser på det. Selv synes jeg ikke at jeg har så mange piercinger. Grunnen til at jeg har de jeg har, er jo fordi jeg liker piercinger og liker plasseringene.

Har du sluttet på vgs?
- Nei, var bare veldig skolelei så tok meg et friår og skal jobbe istedet. Så håper jeg får jobb snart, men skal mest sansynelig begynne på skolen til høsten igjen.

Hvilket sminkemerke er favoritten din?
- Makeup store helt klart, men er også ganske fan av Mac!

hva er ditt syn på hasj, og narkotika generelt?
- Hasj går greit, men er ikke noe jeg vil prøve eller holde på med. Andre stoffer er jeg hvertfall ikke fan av, folk som driver med det er idioter i mine øynene.

♥Vero

Spør meg?Kjeder meg og tenkte om noen av dere har noen spørsmål så sett igang og spør. Det blir ikke en stor spørsmålsrunde, tenkte bare om det var noe dere lurte på som jeg ikke har svart på eller noe dere er interessert i å vite. Kanskje spørsmål som jeg kan svare litt utfylde på, ikke spørsmål som "hvorfor begynte du og blogge?"
Dere kan lese tidligere spørsmålsrunder her.
Skal også svare på kommentarene deres, har vært så sløv på det i det siste, unnskyld!
♥Vero

Jeffrey Campbell wantSå disse Jeffrey Campbell skoene idag når jeg var på senteret, døde litt. De er insane fine og enda finere irl. Vil virkelig ha disse skoene, er i grunn sykt mye jeg har lyst på fortiden. Skal legge ut alt jeg ønsker meg i et innlegg imorgen. Jeg trenger og bli rik!!
Hva synes du om disse skoene?
♥Vero

London, Shopping og Reckless Love konsertJeg er jo treig som vanlig jeg, her kommer hvertfall bildene fra London.
Har ikke akkurat så mye og skrive, hadde hvertfall en super koselig tur og vil helt klart tilbake senere en gang:DLitt egoilder og sånn, ble utrolig lite bilder, så sorry for det folkens.Også dro vi spontant på Reckless Love konsert i Camden, de var utrolig bra live. Det beste med det hele var at vi kom inn gratis og kom backstage i tillegg. Det var en morsom opplevelse!Her er da shoppingen, det er vel det de fleste av dere ville se ;) Kjøpte ikke så mye synes jeg, pluss at jeg kjøpe en bukse som ikke ble med på bildet, fordi jeg har glemt den igjen hos Thomas. Men dere får sikkert se den en annen dag om dere er interesserte. Kjøpte også parfyme på flyplassen, Miss Dior Chèrie, min favoritt parfyme som jeg har brukt siden jeg var 11 år gammel <3

Photoshoot med KevinFotograf: Kevin Borgli
Igår tok jeg bilder med Kevin til skoleoppgaven hans. Ja, vet at det har blitt mye bilder med photoshoots i det siste, men håper jo selfølgelig at dere liker det. Jeg synes hvertfall jeg har utviklet meg masse siden første shoot jeg hadde.
♥Vero

Makeup looksI det siste har jeg testa ut mange nye sminkelooks. Jeg har begynt og ta bilde av de sminkelookene jeg blir mest fornøyd med. Er utrolig morsomt og teste ut nye ting med sminke, jeg drømmer jo om å bli makeup artist en gang i fremtiden. Kommer sikkert til og legge ut fler etterhvert, så følg meg på Instagram (Nikiavero) for å se fler sminkelooks i fremtiden.
Kanskje jeg etterhvert kan begynne og lage ønskede sminkelooks, dere kan komme med forslag om hvilke farger osv jeg skal bruke, hva synes dere om det;)?
♥Vero

Jofama by Kenza 10Her er da skinnjakken jeg kjøpte meg for noen uker siden, det er ekte skinn med fake pels for de som lurte på det. Merket er Jofama by Kenza og nr på jakken er 10 og det er årets modell. For dere som har lest bloggen min en stund har sikkert fått med seg at jeg har fjordårets modell nr 9, som jeg kjøpte i februar-mars en gang. Den er uten pels og har litt samme stil, sånn biker stil. Elsker begge jakkene, den med pels er litt mer classy. Nr 9 bruker jeg jo så og si hver eneste dag. Desidert de fineste skinnjakkene som finnes ute på markedet etter min mening, skinnet er også utrolig mykt! Så er du på utkikk etter ny skinnjakke anbefaler jeg virkelig en av disse.
Hva synes dere om jakken?

Jeg kom hjem fra England-London på fredag. Jeg kommer til og legge ut litt bilder som jeg tok der nede og av shoppingen. (tok veldig lite bilder og shoppet sjokkerende lite)
♥Vero

hits