november 2010

Red head luv

Tok med bilde av Karoline også jeg! hu er så utrolig nydelig og veldig fin med rødt hår! hu er en av de jeg synes kler rødt hår så utrolig bra, håper det går bra at jeg brukte bilde av deg på bloggen hihih<3 Måtte jo også ta med et bilde av meg da, hoho bare fordi jeg er utrolig fornøyd med det røde håret og rødfargen. Men ja, synes rødt hår er så utrolig pent! angrer ikke et sekund på at jeg farget håret mitt rødt, har aldri vært så fornøyd med håret mitt som jeg er nå, føler liksom at jeg alltid er fin på håret nå nesten uansett hvordan jeg fikser det.
Hva synes du om rødt hår?
♥Vero

Bildene fra Mallorca, endelig!!

Sånn da var endelig bildene fra Mallorca fiksa, det tok sin tid men bedre sent enn aldri! eller hva?
Det var såklart ikke alle bildene men noen av dem, orka ikke fikse og styre så masse. Hadde det hvertfall utrolig fint savner det, kunne gå med shorts ut å spise på resturant hver dag og bare kose med verdens beste kjæreste♥
Har du vært i Mallorca før ?
Hva synes du om Mallorca?
♥Vero

Matteprøve og shopping hihi

Nå har jeg sitti å øvd dritlenge til matteprøven vi skal ha imorgen, tror ikke akkuratt den kommer til å gå dritbra men skal hvertfall gjøre mitt beste. Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på at Børre skal komme hjem, har jo nesten ikke fått snakka en dritt med han idag siden han har vært på bandøving, skal heldigvis til han imorra wii. Tok bilde av tingene jeg kjøpte for ikke så lenge siden, tenke kanskje dere ville se ? ;)

♥Vero

5mnder og peppes

På fredag hadde jeg og Børre vært sammen i 5 mnder, så si grattis til oss♥
Vi skulle vel egentlig feire eller hva jeg skal si på fredag, men tok heller feiringen på lørdag med å dra på peppes, noe som var utrolig koslig. Sykt god pizza også spiste vi oreo dream til dessert, digg digg digg! Vi så The Beach filmen, den er jo filma fra Thailand veldig kult å se med tanke på at jeg har vært på den øya de var på. Jeg synes filmen var veldig bra faktisk, så om du  ikke har sett den anbefaler jeg deg å se den. Har hatt det veldig koslig i helgen, elsker å være med Børre, verdens beste hihi. Har også kjøpt en del nye saker som jeg tenkte jeg skulle ta bilder av å legge ut på bloggen imorgen.♥Vero

Make up


1. Foundation fra Lorèal, true match. Nr C1, bruker ikke den i hele ansiktet, det er en veldig flytende/tynn foundation. Bruker den bare på steder som kan være litt røde eller over kviser.
2. Foundation fra Max factor, age renew nr 40. Dette er en mye tykkere foundation som dekker enda bedre enn den andre, denne bruker jeg også over røde steder eller over kviser, den dekker kviser ganske bra. Bruker den også på leppene, blir veldig fint nudelips resultat av den faktisk.
3. ID minerals pudder, i fargen medium beige. Dette bruker jeg i hele ansiktet.
4. Mascara fra max factor, lash extension effect.
5. Rouge fra Makeup store, fargen must have bruker også en annen farge som heter Chic men den passer mye bedre til kveldsmakeup enn dagmakeup.
6. Mascara fra MAC, aner ikke hva den heter.
7. Øyenbrynspenn fra H&M i fargen dark brown.
8. Liquid eyeliner fra H&M.
9. Lipgloss fra H&M, bruker kun den lyserosa. Med foundation over, er veldig fin uten foundation over også.
10. Leppestift fra Gosh, husker ikke fargen men den er nude.

Øyenskyggene jeg bruker er fra coastal scents 88 palette.
Sånn dette er for det meste den basic sminken jeg bruker.
♥Vero

Fantasien min har dødd elns.


; gammelt bilde...
Fantasien min er helt død fortiden, sry. Men imorra skal jeg vise dere ossen sminke å sånn jeg bruker, siden det er veldig mange som har lurt på det.
♥Vero

hits