november 2011

Gi meg en sjangse


Håper du kan gi meg en sjangse, jeg ga deg en.

never thought this could happen

Ting du kanskje ikke visste om meg


Ting dere kankje ikke visste om meg:

- Jeg har en føflekk på lilletåa.
- Får  frysninger når andre pusser tenner, eller jeg ser en tannbørste.
- Har bare vært i et forhold.
- Jeg er 1.67-68 cm høy.
- Jeg har hatt piercing i øyenbrynet.
- Er avhengi av å spise frokost.
- Går på skole i Oslo.
- Har aldri prøvd dop av no slag.
- Har aldri vært full.
- Hater sopp, det har ingenting i mat å gjøre, det hører til i skogen.
- Har vært på konsultasjon hos kirurg.
- Jeg har fjærnet mandlene mine.
- Har en tvangstanke om å ryddde før jeg legger meg.
- Hater sjømat, men har veldig lyst til å smake sushi og faktisk like det.
- Jeg fikk min første piercing når jeg var 9år gammel.
- Jeg sitter ofte og ser på bilder av andre pene folk, etterpå føler jeg meg som dritt.
-  Er avhengi av lyserosa/nude lepper.
- Jeg har likt Marilyn Manson siden jeg gikk i barnehagen.
- På det minste har jeg veid 38kg, nå i senere tid altså.
- Jeg kan få tårer i øynene om jeg brekker en negel.
- Fremtredende kragebein er noe av det fineste jeg vet.

Det var det jeg hadde tid til å få ned, jeg skal nemmelig fikse mamman min. For henne skal på julebord.
Var det noe dere visste?♥Vero

Øyenbryn


Får ofte spørsmål om hvordan jeg fikser øyenbrynene mine, det er faktisk ikke så avansert.
Jeg shaver bort den siste delen av øyenbrynet mitt, slik at jeg kan få den høyden på øyenbrynene som jeg vil.
Også tegner jeg bare den formen jeg vil ha med en øyenbrynspenn fra H&M. Til slutt så bruker jeg eyebrow fix som også er fra H&M. Den bruker jeg for at hårene skal ligge på plass.

♥Vero

Tattoo spørsmål

Var ganske sikker på at de samme spørsmålene kom til å gå igjen, derfor blir det et innlegg om dette.

Anonym- Känns det inte lite pinsamt att visa bild på tatueringen du härmade..?

-
Dette er noe jeg føler jeg må klare opp i. For det første så har jeg ikke hermet etter noen andre, verken motiv eller plassering. Såklart vet jeg at jeg ikke er den første med en drømmefanger tattovering. Men jeg gikk aldri inn for å herme etter noen. Dessuten så ville jeg aldri hatt prikk lik tattovering som noen andre. Vil jo at den skal være mest mulig personlig og passe til meg. Derfor fikk jeg Bjørn tattovøren til å tegne, vi satt å så på flere forskjellige bilder, kun et av bildene var av en tattovering, resten var av ekte drømmefangere. Han satt i litt over 1 time og tegnet drømmefangeren som jeg har tattovert. Om det er fordi du så bildet som lå ved siden av meg mens han tattoverte, er det kun brukt for fjernes skyld. Jeg ville ha veldig fyldig og definerte fjær og om du hadde sett nøyere etter, så ser du at de er langt ifra like.

Ina- Klør tattoveringen i etterkant? Åssen var følelsen å ta den, var det vondt? :D Sykt fin!!

- Nå har ikke jeg hatt tattoveringen min i mer enn 5 dager. Min har ikke begynt å klø enda, men det kan vel skje når jeg begynner å "flasse" av huden.
Jeg ble veldig positivt overrasket, hadde trodd det skulle være mye verre enn det var. Det kjennetes litt ut som om noe dirret på overflaten av huden og stakk litt sånn forsiktig. Det gjordet ikke spessielt vondt, var bare litt ubehagelig når det var nerme armhulen og på den ene perle tingen som henger nedover. Det som gjorde vondest med hele tattoveringen var når han la på det hvite, highlights. Tuen takk n__n

Silje- kanskje du kan skrive noe om hvordan det var, prisen, hvilket tattoveringsstudio du gikk til, etc? :)

- Jeg betalte 2000kr og tattoverte meg på Symbolic ink hos Bjørn, det ligger i Oslo :) han er utrolig flink, om du skal ta en tattovering anbafaler jeg deg og stikke innom der.

Marianne-Jeg har veldig lyst på tattovering, så du kunne godt ha skrive noe om hva du gjør etter å ha tatt tattovering :3 Om man bruker noe spesielt på den i etterkant, og slikt.Sykt kul/fin tattovering forresten :D

-  Jeg vasker med grønnsåpe fra apoteket morgen og kveld, også smører jeg med bepanthen ca 4 ganger om dagen. Smører når jeg merker den begynner å bli tørr. 

somebody- Hvorfor valgte du akkurat en drømmefanger ? :)

- Godt spørsmål. Jeg har alltid synes drømmefangere vært fine, de symboliserer noe veldig fint. Jeg har hatt utrolig mye mareritt og vonde drømmer opp i gjennom tidene, når jeg var liten lå jeg med 40 i feber konstant og hadde masse feberfantasier osv. Også er jeg en veldig spirituell person, derfor syntes jeg det passet meg veldig bra og derfor falt valget på en drømmefanger.

Trykk her for å komme til hjemmesiden dems.
Og er man under 18 år må man ha samtykke fra foreldrene.

♥Vero

 

Savner sommer


Et bilde fra i sommer.
Savner, varme, sol, fin brunfarge og ikke minst savner jeg å gå med shorts og fine topper.♥Vero

Stakar, min lille bebis


Dette kom jeg hjem til i helgen, mamma hadde kjøpt dette til meg. Ble så glad og er alltid like koslig med overraskelser. Den stripete crop topp'en er utrolig kul, synd det gode sommer været er over, for den passer perfekt til det. Og den svarte skjorta er gjennomsiktig, vet ikke om det synes så utrolig godt på bildet. Også den hvite/kremfarga toppen er åpen i ryggen, ganske sommerlig den også?
Jeg kommer til å lage et innlegg angående tattovering, viste det var mange av de samme spørsmålene som kom til å dukke opp. Derfor tar jeg det i et helt innlegg slik at alle får det med seg.Stakkars lille Chica bebisen min, hun har inbildt svangerskap. Så hu flyr bare rundt og gråter og piper. Får helt vondt inni meg, for jeg trodde jo først at hun hadde vondt. Så begynte hu og komme opp i senga mi med alle lekene sine, gravne i senga og skulle gjemme de. Hu flyr også helt frustrert rundt med den ene leka i munnen. Nå har jeg tatt ifra disse lekene, det skal vist gjøre det bedre. Får virkelig håpe det, for hu girer seg veldig opp, puster og peser:(
Noen andre som har opplevd slik med hunden sin?
♥Vero

Dreamcatcher tattoo


Her er da bilde av tattoveringen min, er så fornøyd som jeg kunne blitt. Det nerdeste bilde er jo bilde av sånn den ser ut nå, bildet er ikke av det beste. Bedre bilder kommer jo til å komme ettterhvert. Her er det litt teip og lim rester igjen og det ødelegger også litt av bilde, ser litt skitten ut. Jeg er hvertfall super fornøyd, sitter og ser på den hele tiden, ehe. Har dere noen spørsmål, kunne jeg jo kanskje lagd et innlegg om tattoo :D
Hva synes dere?
♥Vero

Blonder


Jeg bare elsker blonder, store deler av undertøyet mitt består av blonder. Også har jeg flere korsetter med blonder, det er så fint det kan gjøre en hel outfit. Så om du føler deg kjedelig kan du freshe opp med en liten blondetopp eller blondestrømper f.eks. Dette er jo noen av mine blondeting, en genser, singlet og en kort korsettaktig topp.
♥Vero

In flames og Trivium!

Kom nettopp hjem fra In flames og Trivium konsert! Guuud, det var så bra, er helt i ekstase enda.
Synes synd på dere som ville og gikk glipp, for det var så bra :o Nå skal jeg gå å legge meg, er så trøtt. Drit sliten i beina, klarer såvidt og stå på de... Er virkelig helt død i kroppen, nattta!!!

♥Vero

Wants from Gina Tricot

♥Vero

I phone


Jeg er nok en gang på leting etter ny mobil, min fungrer jo omtrent ikke. Og denne gangen har jeg utrolig lyst på Iphone, har såklart veldig lyst på den nye I phone 4s. Noe som kommer til å bli veldig uvandt er jo at det kun er touch skjerm, jeg er jo vandt til både touch og tastatur. Hver gang jeg prøver noen andres touch mobil går det så treigt, men det er vel vane sak og jeg kommer vel til å mestre det som de fleste andre har gjort. Også står jeg såklart mellom en lite dilemma, om det blir slik at jeg velger meg I phone, skal jeg velge svart eller hvit. Jeg har en tendens til og falle for hvite telefoner, men virker som de bringer ulykke for meg. Alle de hvite telefonene jeg har hatt har drukna, dessverre.
Har du testet ut i Phone4s hva synes du, anbefaler du den?
♥Vero

Takk pappa min


Pappa kom hjem fra USA istad, så da fikk jeg dette. Nye Converse og 100ml av min favoritt parfyme, Miss Dior Cherie, ble kjempe glad. Over til noe annet, jeg har så utrolig vondt i visdomstanna mi, det verker helt under tunga og en del av tunga verker. Klarer nesten ikke spise på den siden og kjennes ut som det har spredd seg nedover halsen. Kjennes liksom ut som jeg har drit vondt på den ene siden i halsen, veldig rart. Men forferdelig ekkelt og vondt. Om det forsetter sånn her, bestiller jeg tannlege time og hører om det beste faktisk er å trekke den.
♥Vero

Fødselsmerker


Dett er da mine fødselsmerker, har et stort et på armen og et i korsryggen.
En periode hatet jeg fødselsmerke jeg har på armen, synes det var stygt og irriterende. Og andre folk som så det, sa det ser ut som en "bæsjeflekk", det gjorde ikke så jeg ble mer glad i det for å si det sånn,haha. Nå i senere tid, bryr jeg meg faktisk ikke så utrolig masse. Eneste jeg tenker er at jeg skulle ønske jeg var like brun på hele kroppen som den lille flekken er. Fødselsmerker er jo også veldig personlig, så på en måte er det jo dette meg.

Det jeg har i korsryggen er super stygt på sommeren, for det blir litt sånn rosa/lilla/rødt. Eller kan vel heller si, når jeg får sol på det. Ser meg aldri i korsryggen så dette bryr meg ikke spessielt. Husker når jeg var bebis, så trodde mamma at jeg hadde ligget på noe hardt eller hadde vondt der. Men hun fant fort ut av at det var fødselsmerke.

Hva synes du om fødselsmerker?
Har du brydd deg om dine, positivt eller negativt?
♥Vero

Inspiration; makup #2


♥Vero

Namnam


Var på legekontoret istad og tok B12 sprøyta mi, det gjør så forferdelig vondt. Hater det, så er det jo en ny en neste uke. Derfor laget jeg meg denne "premien" når jeg kom hjem. Det er vel nesten milkshake, passer jo best på sommeren. For akkuratt nå sitter jeg inpakka i pledd og holder på å fryse ihjel. Da hjelper det ikke på å drikke en isdrikk, haha. Det jeg gjorde når jeg lagde den var bare og ta vanilje is, melk og litt banan. Veldig lett å lage det på denne måten. Brukte ikke noen mikser ellernoe, minst mulig oppvask!
♥Vero

Nytt design


Da var det nye designet på plass, jeg er superfornøyd. Takk til http://oddname.blogg.no/ som har tatt seg tid til og fikse header og andre småsaker på bloggen min. Headeren passet jo meg perfekt, nå som jeg snart skal ta og tattovere en drømmefanger. Nå skal jeg spise spaghetti og kose med med tv resten av kvelden.
♥Vero

Wonderbra


Kjøpte meg denne Bhen for noen dager siden, wonderbra full effect! Den skal vist gjøre puppene 2 strlser større, må si jeg ble smålig skuffet. Mine ser langt ifra 2strlser større ut. Kan jo hende at den gir bedre resultat på noen som har større pupper enn meg. Den er hvertfall veldig god og ha på seg, også pusher den jo puppene litt og gjør så de ser veldig runde ut. Noe positivt måtte den jo ha for den prisen 450kr.
♥Vero

Tattoo time

Igår var jeg og Børre innom tattoo studio, snakka litt om ideen min osv. Så da er det bare 2uker til jeg har tattoo. Grugleder meg helt sykt, men jeg overlever vel. Så mange som har tattovering, da burde jeg klare det også.
Det blir jo veldig spennende, siden dette er min første og det blir drømmefanger på innsiden av overarmen;)Drømmefangere er så fine!!!!!
♥Vero

Kuponger


Igår var jeg på bikbok for å bruke opp de siste 50% kupongene jeg hadde. Så da kom jeg hjem med dette, veldig fornøyd og med tanke på at alt ble halv pris føles det enda bedre. Hadde egentlig tenkt til å blogge litt mer idag. Men ser ikke ut til at jeg rekker det, har noe lekser jeg skal gjøre også er jeg veldig sliten om dagen så må legge meg tidlig.♥Vero

hits