november 2012

Ofte stilte spørsmål jeg får i virkelighetenTenkte faktisk og lage et innlegg om de spørsmålene jeg får mest av i virkeligheten. Det  ene kommer vel kanskje ikke som noe sjokk uansett.

- Er alt håret ditt ekte? tuller ikke når jeg sier at dette er et spørsmål jeg kan få opptil 3 ganger om dagen, om jeg er ute på shopping f.eks. Det er vel også et av de mest stilte spørsmålene på bloggen og facebook også. Så sier JA alt håret er mitt ekte hår, for dere som kanskje ikke hadde fått med dere det ;)

- Er det ikke vanskelig å snyte seg når du har septum? Haha, ja festlig spørsmål. Dette får jeg også veldig ofte fra fremmede mennesker jeg brått begynner å snakke med på bussen osv. Eller mennesker jeg nettopp har blitt kjent med. Husker jeg ble så satt ut første gangen noen spurte meg om det, for det var noe jeg aldri hadde tenkt på før. Men jeg har hvertfall ingen problemer med det, snyter meg utrolig sjeldent uansett.

Får du ofte noen morsomme/rare spørsmål i virkeligheten?
♥Vero

Runwaydreamz nr2Idag kjøpte jeg meg en ny Runwaydreamz shorts, er så fornøyd og glad!♥
Nå har jeg to stykker, for dere som har lest bloggen min en stund har nok allerede sett den, det er hvertfall den svarte voldemort modellen.
Synes definitivt dette er det fineste shortsene som finnes, de er så unike.
♥Vero

Nå er det nok!

Jeg skal komme meg ut av latskapsmodusen og virkelig begynne å trene. Så fra og med imorgen skal jeg ikke spise godis lenger i uka eller drikke brus. Var så flink og holdt meg unna godteri og brus i ukedagene  for noen år tilbake. Imorgen skal jeg komme meg opp i god tid jogge og trene styrke, greia er bare om jeg klarer å opprettholde treningslysten, skal prøve så godt jeg kan å trene hvertfall 3 ganger i uka. Dette blir virkelig en utfordring for meg, jeg som er så lat og har værre kondis enn en røyker. Trenger en treningspartner, en som kan sparke meg i rævva og dra meg opp fra soffan å trene med meg!!Kjøpte den toppen her igår, den er så kul! Armebåndet fikk jeg gratis:)
♥Vero

Må ha, ønskeliste!

Er så utrolig mye jeg har lyst på, ønskelista mi er lang! Godt det ikke er lenge til jul.
Her er noen av de tingene jeg VIRKELIG ønsker meg, Wildfox genserene er jo super dyre, men så verdt det. De er jo unike, ikke så mange som har sånne, så skal definetivt invistere i de to jeg har satt på ønskelisten min.
Hadde jo min første dag på jobb idag også, det gikk overraskende bra. Skal tilbake igjen imorgen, så da håper jeg alt det kasse styret setter seg i hode, var jo en del greier å sette seg inn i.
Er det noe du har på ønskelisten din, som du bare MÅ ha?
♥Vero

Effektiv dagIdag har jeg virkelig fått unnagjort mye, det føles så godt. Jeg var hos frisøren kl 1 og fikk klipt håret mitt, er 4mnder siden sist jeg klippet tuppene. Så nå var den endelig på tide. håret mitt føles så mye sunnere og friskere. Klippet 10cm av håret, så nå føler jeg nesten at jeg har kort hår, haha. Heldigvis så vokser det ut igjen!
Når jeg var ferdig hos frisøren fikk jeg fikset bankkort, ja bankkort gud så flaut, 18år og ikke fått bankort før nå. Hvertfall nå er det endelig gjort, kortet kommer i posten om noen dager. I samme slengen fikk jeg fikset skattekort. Fikk også ryddet i alle klærne mine på rommet, lå en haug med klær på gulvet, godt at jeg fikk bretta det sammen å lagt det på plass i skuffene.
Så får jeg besøk i kveld noe jeg gleder meg veldig til, Lisa kommer på besøk, har ikke vært ordentlig med henne på en evighet så dette blir kos.
Imorgen er også min første dag på jobb på BikBok, blir veldig spennende!!
♥Vero

hits