desember 2010

Göteborg turen

Igår kveld kom jeg hjem fra Göteborg, hadde en sykt koslig tur. Shoppa masse, skal legge ut bilde av det jeg shoppa orker bare ikke nå. Er super sliten, legger hvertfall ut litt bilder fra turen. Bilder av julegavene mine kommer det også, men som sagt er helt utslitt for tiden og er ikke det jeg prioriterer først og fremst men det kommer.


Noen egobilder jeg tok av meg selv i bilen. Leeenge siden jeg har tatt bilder av meg selv, det er så ork.


Gleder meg forresten masse til Victoria secrets fashion show som går ikveld, jeg og Børre skal se!
Flere som skal se ? Misunner de nydelige kroppene, gud noen mennesker er så heldig!
♥Vero

 

Filmdag og savn på verdens beste!


Åhhh som jeg savner Børre! Skulle ønske han var her nå, satt i soffaen sammen med meg, så koslige filmer, og spiste godis. Så kunne jeg sitti her å pjuska på han, det er det beste jeg vet. Men neida sånn er det ikke. får ikke sett han før på kvelden på onsdag. Jeg gleder meg så utrolig masse, klarer nesten ikke vente hoho. Bare se såå fin han er da, døde istad når jeg så det nydelig ansiktet hans på cam og det utrolig søte smilet, hihi. På mandag reiser jeg faktisk til Göteborg, fikk det i julegave av mamma og pappa, shopping med hotell. Så kommer hjem på kvelden på tirsdag tror jeg det var. Uansett gleder meg masse til å svi av pengene jeg fikk i julegave igår. Åja jeg skal ta bilde av det jeg fikk i julegave, orker bare ikke idag, gjør det imorra. Idag har jeg bare sitti med pledd, pysj og de søte tøfflene jeg fikk av Børre, de er så deilige. Skal se mange fler filmer ikveld. Gleder meg til å se Sweeney todd. Liker i grunn ikke musikaler, men denne er faktisk bra synes jeg kanskje fordi Johnny depp spiller? også skal jeg se pingvinenes marsj, hørt at den er super trist og bra.
♥Vero

GOD JUL ALLE!God jul alle sammen, håper dere får en super dag og spiser masse god mat. Også såklart får alle ønsker oppfylt♥
♥Vero

Bilder fra Marit sin bursdag♥Vero

Juleshopping?Hver gang jeg skal på juleshopping ender det alltid opp med at jeg shopper til meg selv, sliter jo med å finne noe til andre. Men når jeg flyr rundt å leter etter ting til andre, ender det opp med at hele juleshoppingen går til meg selv, koslig det ehe.

Istad var min siste avskjed med min kjære Børre, han skal jo til Volda og jeg kommer ikke til å få sett han på nesten 1 uke. Lenge å vente, savner han allerede, jaja da blir det hvertfall ekstra koslig å være med han når han kommer hjem igjen. Igår var vi i bursdagen til Marit, hu hadde 18års bursdagfest. Det var utrolig koslig, hadde god mat og den kaka de hadde fy faen den var såå god dør. Marit om du leser dette så gi meg oppskrifta til den kaka please? om du ikke leser det kommer jeg til å spørre uansett, for den var diiigggg! Legger ut bilder fra festen senere ikveld/inatt, eller så blir det imorgen får se hva jeg får tid til.
♥Vero

Mitt uhell når jeg lagde middag

På lørdags kveld eller skal jeg si natt, for kl var vel rundt 1 halv 2 på natta. Ble jeg utrolig sulten så jeg og børre skulle lage lasagne. Børre tok olje i panna og vi var klare til å legge kjøttdeigen i panna, så ble den nesten den eksplosjonen eller hva jeg skal si, oljen freste rundt overalt og som den ulykkesfuglen jeg er fikk jeg såklart masse på meg. Det bare svei seg igjennom buksa, det gjore så vondt at jeg trodde jeg skulle begynne å grine. Børre kom med en iskald klut til meg så satt med den en god stund, ble dritt lei av å dyppe den i kaldt vann hele tiden så jeg henta en karbonade i fryseren, så satt med den lenge. Til sammen satt jeg vel med kald klut og karbonade i 1 time tenker jeg. Det var helt blått, svei og gjore dritt vondt. Iløpet av kvelden bare blåste det seg opp å ble blemmete, når jeg våkna kl 6-7 på morran var det digert så ut som blemma skulle eksplodere! Vi dro til legevakta, var vel der i 9 tiden ellerno, kom inn med en gang nesten var jo ikke kø.  Det ble tolket som 2.grads forbrenning. Her skal dere få se et vakkert bilde. Er forresten høyt oppe på låret eller rett under trusekanten.


Hahaha, døde litt av det de skreiv, de skreiv at jeg brukte karbonade hahahha.


Over til no litt kosligere, etter vi hadde vært på legekontoret eller legevakta? satte vi kursen mot kongsberg.
Vi skulle jo stå på ski, å selvom jeg hadde brent meg stoppa det meg ikke i å stå på ski.
Det var sykt uvandt å stå på ski igjen, har jo ikke stått på 6 år. Vi starta i barnebakken og det gikk jo greit det. Når vi hadde tatt noen runder der var det over i noen litt større bakker, etterhvert ble jeg lurt av Børre inn i den ene svarte løypa, jeg var så sur!! fant ut etterpå at bakken het "eksperten" å er vel ikke akkuratt der jeg hører hjemme, men jeg overlevde. Som sikkert en del av dere har skjønt er jeg ganske uheldig så når jeg var på do klarte dodøra å gå i vranglås, så jeg stod å skreik der inne etter hjelp ehe, litt flaut men kom meg ut.

♥Vero

Til alle de nysjerrige leserne.

Til alle dere som er så nysjerrig, å lurte på hva som skjedde den dagen jeg sa det skulle skje noe spessielt som jeg gledet meg veldig til. Jeg sa bare kanskje at dere fikk vite det den dagen, jeg kan dessverre ikke si det enda. Men dere skal få vite det, når aner jeg ikke. Skal på no greier etter jul og da kan jeg nok fortelle. Vet at det er en liten stund å vente, flere av dere er vel dritt lei av det allerede. Men noen ganger er det bare sånn at man må vente. Skulle så gjerne fortalt dere det nå, men som sagt kan ikke enda. Jeg kommer til å legge ut bilder fra Konsberg turen som vi var på igår, iløpet av kvelden. Klarte å være super uheldig natt til søndag, skal blogge om det også.

♥Vero

Et tips som funker på juggelsmykker.

Har nestenAkkuratt kommet ut av dusjen. Nå har jeg tatt peeling til ansiktet og sitter med fuktighetsmaske. Føler meg så freesh, ehe. Mamma er på vei hjem med pizza, mm gleder meg er super sulten har jo ikke spist en dritt idag. Når jeg har spist må jeg nesten begynne å sminke meg, kle på meg og fikse håret mitt. Skal jo til Børre og vil ikke komme sånn super seint. Tror ikke jeg får blogga noe igjen før til søndag, siden Børre har ikke internett får håpe det kommer tilbake i løpet av helgen da. Tror kanskje jeg skal gidde å ta litt egobilder idag også, om jeg orker. Er ganske lenge siden jeg har tatt bilder av meg selv og siden jeg nesten har nyfarga hår så er det vel greit å få tatt litt bilder.
Ja, jeg tenkte faktisk at jeg skulle komme med et godt tips. Om du f.eks ofte opplever at juggel smykker mister diamantene som er på, eller at sølvfargen begynner å falme og gå over i kobberfarge. Da burde du prøve å ta et strøk med blank negelakk, da sitter dimantene mye bedre og kobberfargen kommer ikke like lett. Det var et av mine gode tips til juggelsmykker, kan jo hende at en del av dere viste dette fra før av, men men.
Nå må jeg nesten stikke å gjøre meg ferdig, svarer på kommentarene deres iløpet av helgen sansyleigvis på søndag.

♥Vero

Outfit og litt planer fremover.


Sånn, siden folk ville ha outfit bilder så skal dere få det. Her er det jeg hadde på meg idag, lurer dere på hvor ting er fra får dere spørre så svarer. Også var det noen som ville se bilde av den nye jakka jeg har kjøpt! den er utrolig deilig å ha på seg, koster kun 199 på Vero Moda. Trykk på bildene, så blir de større.

Har  ikke en dritt å skrive om idag, borsett fra at jeg har vært en tur hos Børre. Vi vandra rundt i byn for å se etter skiutstyr, vi skal jo til Kongsberg å stå på ski på søndag, det gleder jeg meg utrolig masse til. Skal ta med kameraet da så jeg får tatt bilder og lagt ut på bloggen. Jeg mangler fortsatt vinterbukse eller hva man skal kalle det, finner ikke noe jeg liker noe sted jo. Så imorgen må jeg finne noe, helst ikke noe som koster flesk men ser greit ut og er billig. Men kan jo skrive ned noen planer jeg har fremover.
-Kongsberg på søndag.
-Norefjell en gang i jula.
- Bli med Børre en tur til Volda, håper jeg!
Det er det jeg vet hittil hvertfall, mer tilkommer nok.
♥Vero

Litt shopping.


Litt shopping, ikke så veldig spennende men men.
Det lyset og de hjertene lukter utrolig godt, man skal helde på den olje greia på de hjertene og ja da lukter de godt.
Er en del som har lurt på hva som skjedde idag, jeg velger å holde det litt hemmelig. Dere skal få vite det etterhvert, bare ikke riktig enda. Dere har da ikke vondt av å være litt nysjerrig hehe. Nå skal jeg gjøre en haug med lekser som jeg skulle vært ferdig med for en god stund siden.
♥Vero

Trøtt, natta!

Nå som jeg har blitt flinkere til å blogge, som flere av dere har maset om. Lurer jeg bare på hvorfor ingen gidder å kommentere? tror dere virkelig at jeg gidder å informere om nye ting når det ikke virker som dere interesserer dere. Liker gjerne å få tilbake meldinger, kanskje litt tips om hva jeg kan blogge om. Eller hva dere vil at jeg skal skrive om da. Kanskje det da blir mer spennende?

Over til noe annet, jeg har sitti å lest til prøve en liten stund nå jeg er helt utslitt ikke pga prøven altså. Men hele dagen i dag har jeg bare vært trøtt, slapp og mest av alt lyst til å krype til sengs. Så dette blir siste innlegget idag før jeg legger meg. Børre var med meg til tannlegen idag også kjøpte vi oss en supergod baconpølse på 7eleven. Når vi kom hjem til han satte vi på en film, American pie the book of love den nyeste. Magene våres begynte å bli sultene igjen, så vi lagde tomatsuppe og baguett med smør, mmm det er så godt. Siden jeg er helt utslitt nå er det veldig deilig å tenke på at jeg får sove lenger imorgen, vi begynner kl 9. Så jeg skal stå opp 7, digg å sove lenge.  Men nå tar jeg kvelden, så natta søtfolk!
♥Vero

lalalal

Nå sitter jeg i naturfagstime, ikke akkuratt super spennende for å si det sånn. Er heldigvis ikke lenge til jeg skal dra, skal til tannlegen. Også skal jeg møte Børre, vi skal kanskje på kino å se Harry Potter? vi får se, er super sliten idag så er ikke sikkert jeg orker. Åjo, jeg og Børre ha forresten vært sammen i et halvt år nå eller fra og med igår, tiden går så fort!
Så tenkte jeg å gi en annen liten oppdatering, farga håret mitt på nytt på fredag det ble super fresht og fint. Så skjedde det noe helt uvirkelig på lørdag, kan ikke fortelle det nå, men dere skal få vite det snart. Skal begynne på onsdag, eller da skal planleggingen osv begynne så kanskje dere får vite det på onsdag. Hadde hvertfall aldri trodd noe sånt skulle skje, har alltid drømt om det å nå endelig, utrolig!!! glaaaaaad!!!!

♥Vero

Julegavetips


Møtte Tai på bussen istad og han kom med et forslag eller sa at jeg burde lage et innlegg om julegavetips. Så da gjør jeg det. Er ikke verdensmester selv på gode julegave tips, men her er noen enkle tips.

1# 1 Million parfymen fra Paco Rabanne. Den lukter så utrolig godt, passer fint å gi til kjæresten eller en god venn.
2# GHD rettetang. Den er ganske dyr, men veldig bra! Fin gave for de fleste som er avhengi av å rette/krølle hår.
3#  En søt toalett mappe med litt sminke oppi, eller kanskje no negleutstyr som f.eks løsnegler, negelakker. Kan jo også kjøpe  no kroppspleie, som såper, skrubbekremer, bodyloation og ansiktsmasker. Masse rart man kan trikse og mikse med toalettpapper. Kanskje man har planer om å gi penger til noen? blir ganske kjedelig med en konvolutt, for da skjønner jo de fleste at det er penger  ikke at det er trist å få penger. Men kanskje gjøre noe ut av det. Da går det jo fint å kjøpe en søt toalettmappe, putte pengene oppi med kanskje en lipgloss eller no annet smått:)
♥Vero

Piercing


Var en som spurte om jeg kunne fortelle litt om piercingen i tunga, klart  jeg kan!
Som dere ser er stanga altfor lang, bare jeg som har vært super lat. Ikke orket å dra for å bytte til kortere stang. Det man må være litt forsiktig med når man har så lang stang er å bite på den, noe jeg heldigvis ikke har gjort enda. Har hørt at det gjør dritvondt og føles ut som tanna knekker. Men skal snart bytte og da vil jeg ha en kule med dimant på hihi. Under grotiden min hadde jeg faktsik aldri vondt i den, var litt øm bare. Hadde ikke problemer med å snakke, spise, tygge tyggis eller andre ting. Har heller ikke hatt noen problemer i ettertid (enda), kan jo komme men håper da ikke det. Den 4 dagen etter at jeg hadde tatt den var den dagen som var værst, jeg våkna opp av at den blødde, tunga mi var gul/lilla/blå aktig og gjore drit vondt! tipper jeg hadde klart å gjøre noe med den i søvne, dagen etter var alt fint igjen, heldigvis. Var så nervøs for at jeg hadde fått infeksjon eller ikke tålte den sånn at jeg måtte ha tatt den ut. Renset med munnskylde vann fra piercingstudio morgen og kveld. Etter jeg hadde spist eller hatt noe i munnen f.eks blyant, spenner osv så skyllet jeg en runde med vann. Sånn det var vel alt å si, er det noe jeg ikke fikk med som dere lurer på ,kan dere skrive en kommentar eller inboks meld så svarer jeg ^-^
♥Vero

HVOOOORRRR???

Æhh, akkuratt nå er jeg helt fra meg! finner ikke laderen til kameraet mitt noe sted, finner jeg ikke den blir det dårlig med bilder fremover. Skjønner ikke hvor den er, har leita huset rundt og har den egentlig aldri med meg den heller såå. Får håpe den ligger hos Børre da. For her er den hvertfall ikke:(((( *snufs*
Dette ble et veldig trist innlegg, så går å legger meg!!!! ehe
♥Vero

Ønskeliste


Ja'aa som dere sikkert ser så ønsker jeg meg en del ting. Har ikke med alt på bildet som jeg ønsker meg og er ikke akkuratt det det er bildet av som jeg ønsker meg men noe lignende. Altså smykker, klær, undertøy, sko osv. Men den lady million parfymen ønsker jeg meg syykt, den lukter så godt døøøør litt. Vet at jeg allerede får den i julegave, så er gladgladglad!!!
Har du luktet på lady million?
Hva synes du om den?
♥Vero

Chihuahua<3


Min lille Chichababy har fått seg vinterjakke<3 hihi, så utrolig søt.
Så nå skal hu holde seg varm, hu vagger litt i den men blir nok vandt til den.
♥Vero

Peeling og fuktighetsmaske, mmm.


Nesten nettopp kommet ut av dusjen, tok peeling og fuktihetsmaske fra Decleor. Har også titta på leiligheter og hus en god stund nå på finn. Så utrolig masse fine hus, men helt ummenskelig dyrt, spennende å se på fordet da.
Så nå sitter jeg å spiser et knekkebrød med ost, føler meg så sunn.
♥Vero

Vintersko problem.

Noe jeg virkelig trenger og egentlig ønsker meg til jul er, vintersko. Problemet er bare at jeg er sykt kresen på sko. Finner aldri sko som er helt min smak, er alltid noe som skal ødelegge vis jeg finner en sko som ser grei ut. Da er det enten for rund tupp, for spiss, for høye, for lave osv, blir aldri fornøyd. Så begynner nesten å lure på om jeg må gå med joggesko enda en vinter og nesten fryse av meg beina. Skjønner meg heller ikke på alle de som går med Ugg's, de er utrolig stygge, ikke vanntette, IKKE VINTERSKO og dette fører da til at skoene blir fort ødelagt. Ugg's er opprinnelig laget for surferne i Australia. De er ikke ment for å labbes rundt med i snøen. Surferne tok på seg skoene etter de er ferdig med å surfe, fordi de blir veldig kalde på føttene. Dette er noe jeg tipper de fleste Ugg's brukere ikke viste? så derfor blir du klissvåt på føttene når du går med de i snøen fordi de ikke tåler vann. Uansett, om noen har bra tips til noen steder som selger fine vintersko så skriv en kommentar. Har hvertfall et bilde av noen sko jeg synes er veldig fine. Det er vel i grunn ikke vintersko, mer høst og vår sko kanskje? men noe lignende til vintersko hadde ikke gjort noe, kanskje ikke så høye og tynn pinne å gå på, blir vel litt vanskelig å gå med i masse snø.

Jo forresten jeg har hatt Tumblr blogg en god stund bare ikke tatt den i bruk. Nå skal jeg begynne å bruke den, legge ut inspirasjonsbilder osv, gjør jo det her også men kommer nok til å bli mer av det på tumblr tror jeg. Er ikke helt fornøyd med designet mitt der, gjore bare noe fort med det idag kommer sikkert til å gjøre det om etterhvert.
Klikk her! For å komme til Tumblr bloggen.

Sliter du med å finne vintersko?
♥Vero

Hudprodukter

1. Decleor Aroma Cleanse. Det er rensekremen min, eller den jeg bruker å ta bort sminken min med. Den funker veldig bra til min hud hvertfall.
2. Decleor Lotion Matifiante. Tar litt sånn på en bommulpad, gnir den i hele ansiktet. Denne balanserer huden, gjør så man ikke får så mye talgproduksjon, kviser osv.
3. Decleor Aroma Purete. Fuktighetskremen jeg bruker, den er ikke så veldig effektiv på vinteren. Trenger mye mer fuktighet da, men på våren/sommeren og høsten funker den veldig bra til min hud. Nå på vinteren bruker jeg en fuktighetskrem med masse fuktighet fra MD formulations.
4. Basiron. Tørker ut kviser, når jeg får kviser tar jeg å smører på et tynt lag av denne og kvisene tørker fortere ut.

Dette er da alle disse hudproduktene jeg bruker, alle har forskjellig hudtyper så er nå ikke sikkert at disse tingene vil fungere for din hud. Anbefaler å dra til en hudpleier, de vil raskt finne ut hvilke produkter som passer for din hud. Alle burde invistere i bra hudprokdukter, tar du godt vare på huden din nå vil du automatisk få fin hud når du er gammel. Bruker du sminkefjærnings servietter fra first price f.eks er det ikke rart du sliter med tørr, irritert eller urenhud. Har du veldig urenhud er det veldig  lurt å invistere i bra hudprodukter! Det var mine hudprodukter tips;)
♥Vero

Rødt hår "drama"


Mine ansiktsutrykk er noen ganger helt ubeskrivelig, hihi.

Tenkte jeg bare skulle gjøre det klart i en del av kommentarene jeg fikk i forje innlegg. Jeg mente overhode ikke at
det var jeg som startet rødt hår trenden. Som jeg skreiv i teksten sa jeg VET at ikke jeg var den som fant opp å ha rødt hår er klar over at det er mange andre som har hatt det før meg. Det jeg egentlig mente å si er at flere av mine venner som jeg henger med til vanlig har farget håret sitt rødt. Synes liksom det er litt kjipt å være veldig lik de personenene jeg er med mest, tror de fleste synes det er ganske kjipt å være veldig lik sine gode venner eller hva? Gjore meg kanskje utydelig i forje innlegg, men orker ikke masse missforståelser om at dere tror at jeg mener at ALLE andre farger håret rødt pga meg, for det gjør jeg overhode ikke. Noen som også nevnte at "du herma jo etter Sandra", lol altså jeg har ønska meg rødt hår lenge før jeg så Sandra. Men jeg har alltid vært utrolig redd for forandiringer på mitt hår som sier litt når jeg hadde det brune håret mitt med blondt under i over 2 år? Men ja det var Sandra som ga meg  inspirasjonen til å farge håret rødt, tenkte endelig det ser drit bra ut. Ble skikkelig sjuk på å farge håret rødt snakka ikke om noe annet, spør Børre haha. I tillegg ville jeg virkelig ha en forandring, men har alltid vært veldig redd for forandinger. Med tanke på at håret mitt er så lang har jeg alltid vært redd for å gjøre noe galt med det slik at jeg måtte klippe meg kort. Åja, driter ganske kraftig i at alle farger håret rødt nå. Jeg trives utrolig bra i rødt, kommer nok ikke til å ha det for evig og alltid, en forandring i fremtiden er nok ikke umulig nei. Må bare si takk til alle de postitive kommentarene jeg fikk da, veldig koslig blir så glad av dere♥ Håper jeg gjore meg klarere i dette innlegget og at missforståelsene er glemt.
♥Vero

StressStressStress

Akkuratt nå sitter jeg å leser til en engelsk prøve vi skal ha neste uke, skal vist være en stor en så må forbrede meg godt. Etter jeg har lest litt til den må jeg gjøre ferdig masse skissetegninger, gaah er så stressa har sykt dårlig tid. Skal være ferdig med en bokseoppgave vi har hatt til fredag. Så jeg må bli ferdig med alle tegningene til dekoren osv. Så imorgen må jeg virkelig være effektiv så jeg blir ferdig med bokseoppgaven min må også skrive ferdig dokumentasjon greia til boksen, redd meg noen, please?? Over til noe annet. Det har blitt desember, selvom det virker som tiden har stoppa noen ganger. Må jeg bare si, alt i alt går tiden sykt fort! Noe av det værste med hele denne årstiden er den jævla kulda, vet ikke om jeg klarer å holde ut en vinter til. Det er drit kaldt, fryser hele tiden. Med en gang jeg har blitt frisk blir jeg syk igjen fordi jeg fryser for masse og immunforsvaret mitt svekker, veldig kult.

En ting som irriterer meg skikkelig er at sykt mange har farga håret rødt, hva skjer med det? når jeg hadde brunt hår med blondt under fikk tusen andre det å nå rødt??? Vet at det ikke er jeg som har funnet opp å ha rødt hår, men skjønner ikke hva som skjer med at det er så mange som får det jeg har. Er det bare at jeg legger mer mereke til det siden jeg har det selv eller whaat. Uansett gidder snart ikke være rødhåra mer selvom det er den fargen på håret jeg har vært mest fornøyd med. Synes det er så jævlig kjipt å være lik mange andre eller ha mye likt som andre. Så tenkte jeg skulle finne på en ny ide til håret mitt. Er åpen for forlsag så sett igang folkens :D
Vero

hits