desember 2011

Happy new year fuckers


Godt nyttår fuckers!
Dette året her skal virkelig bli bedre enn det 2011 var..
♥Vero

God jul!

God jul alle fine søte lesere, håper dere får en super fin dag. Og ikke minst, spiser masse god mat og får det dere ønsker dere. Jeg skal storkose meg og bare ha det perfekt.
Kommer til å legge inn et bilde når jeg kommer hjem ikveld/natt.
God jul!♥

Bildene kom litt sent, men har hatt litt andre ting å tenke på i det siste. Et dårlig mobil kamera bilde av hvordan jeg så ut på selveste julaften. Skulle egentlig ta et helt outfit bilde og sånn, men jeg glemte det helt bort, så dere får nøye dere med dette. Skal snart legge ut bilde av det jeg fikk til jul, jeg fikk utrolig masse fint og er super fornøyd!
♥Vero

Marit 19år

Legger ut noen bilder fra Marit sin bursdagsfest som var på lørdag. Jeg hadde det utrolig koslig, har ikke hatt det så bra på lenge, så takk til alle de koslige folkene som var der. Håret mitt er mye lysere i virkeligheten enn på bildene, det har vel noe med lyset osv å gjøre.

♥Vero

Partyparty

Her er bildet av det nye håret mitt, da kan dere så hvor lys jeg har blitt. Ja det er fortsatt litt rødskjær igjen i håret, men det blir borte etterhvert. Skal jo tross alt prøve å bli blond til sommerferien, tar det bare veldig gradevis. Vil slite minst mulig på håret mitt! (Om dere får kjempe lyst til å kommentere noe med at jeg står i bh, værsegod, jeg gir faen..Er liksom ikke så stor forskjell på bikini og bh, ikke er jeg helt lettkledd heller)

Idag skal jeg i bursdagsfest til en som heter Marit. Gleder meg utrolig mye, tror det kommer til å bli kjempe koslig. Jeg er jo aldri på fest, litt synd fordi jeg elsker å pynte meg. Så endelig har jeg anledning til å stæsje meg skikkelig, føles godt. Tenkte jeg skulle sminke meg og fikse håret sånn som jeg har på bildet over her, hva synes dere? Skal bare tuppere håret litt større.
♥Vero

Wants from H&MDe singlettene er strikket, så utrolig fint. Har bare et lite problem, har veldig lyst på en i en annen farge istede for bare hvit. Jeg er veldig flink til å velge basic, som hvit og svart. De har de i to andre farger, nemmelig orange og rosa, hvem skal jeg velge? Tenker at den orange blir jo superhot til sommeren, når man er gylden i huden masse sølvsmykker og svart shorts eller jeans for den del. Den rosa er jo veldig knall, tror ikke jeg passer så godt sånn kanll rosa farge, men er jo veldig glad i rosa. Og den vesten blir super kul om man pimper den med litt nagler, woho elsker og gjøre om ting.
♥Vero

Hva synes dere?


Tenkt lenge på å ta ut piercingen jeg har på siden av leppen og heller skaffe meg en sånn her?
Synes dere jeg skal det?
♥Vero

Får snart besøk av verdens fineste

Jeg får snart besøk av verdens fineste jente, nemmelig Sandra! Gleder meg som et lite barn, ser hele tiden for meg hvor kult og morsomt vi kommer til å ha det. Vil nesten bare spole frem i tid, orker nesten ikke å vente fordi jeg gleder meg så masse. For dere som ikke visste det så kommer henne fra Sverige, er superfin(PERFEKT)og den snilleste personen jeg noen gang har snakket med. Jeg og Sandra skal ta masse bilder, lage videoer og gjøre masse morsomt. Så gled dere til blogging rundt tiden henne er her, hun kommer rundt 5jan-8 tror jeg. Må si det igjen, JEG GLEDER MEG SÅ UTROLIG MASSE!!!!!!

Hun er definisjon på perfeksjon!
Noe dere ser frem til?:D
♥Vero

Inspiration; makup #3


Elsker og bli inspirert av slike sminkelooker, sminke er jo en av mine store lidenskaper. Synes det er utrolig morsomt og teste ut nye og dramatiske look`s. Håper dere blir like inspirert som meg!
♥Vero

Sugarfree shoes


Igår fikk jeg skoene jeg bestilte for en liten stund siden,er super fornøyd, de er så utrolig fine dør litt.
Så igår fikk jeg masse nytt, jeg og mamma var jo på en liten shoppingrunde. Kanskje jeg legger ut bilde av det jeg kjøpte igår, i kveld  om jeg rekker. Jeg skal til bestemoren min nå straks, så får se hvor sent jeg kommer hjem. Også tengte jeg og ta et outfit bilde med noe av det jeg kjøpte, for å vise dere hvor fint det er på, hihi. Men trolig så kommer ikke det før imorgen. Idag har jeg vært hos frisøren, stripet og klippet håret mitt(kun klippet tupper, å skjært det opp på toppen). Jeg ble så fornøyd, håret mitt er jo blondt nå, hvertfall veldig lyst. Jeg skal jo prøve å være helt blond til sommeren, det ser ut som jeg kommer til å nå det målet.
♥Vero

Metallic


Ouu, denne genseren er så fin, skal kjøpe den på fredag. Den rettferdiggjør seg ikke helt på bildet, for i virkeligheten er den mye mer metallic/silver ish, super fin. Den passer super fint til skinn, f,eks skinnbukser, skinnshorts og skinnjakke. Den er fra BikBok 500kr.

Idag hadde jeg mattetentamen, det gikk jo kjempe bra *ironi*. Nei gud, det gikk rett og slett rett i dass, om jeg skal være helt ærlig. Og imorgen har jeg engelsk tentamen og norsk på fredag. For en uke, bare å ønske meg lykke til, for det trenger jeg virkelig!
♥Vero

Takk for støttende kommentarer!

Heihei alle kjære blogg lesere!

Har fått flere spørsmål om det går bra med meg, og om jeg ikke skal blogge ordentlig snart igjen osv.
Nei det går ikke sånn utrolig bra med meg, men dette er en prosses jeg må komme meg i gjennom. De fleste har vel vært i gjennom det allerede og vet hvordan det er. Dette er virkelig noe av det værste jeg har vært i gjennom. Men jeg skal klare meg, det vet jeg. Alle andre har gjort det så hvorfor ikke jeg? Når man sitter midt oppi det, kjennes det bare som verden står stille, man føler seg som om man ikke er verdt noen ting. Hvertfall slik jeg føler det. Ikke minst er det forferdelig tungt og miste en person jeg har vært så knyttet til i en så lang tid. Jeg har aldri klart å opne meg så mye for noen, tror ikke det er en eneste person som vet så mye om meg, som det Børre gjør. Jeg er hvertfall veldig taknemmlig for at jeg fikk være så heldig å møte han. Jeg kommer til å misunne den jenta som får han. Får bare prøve så godt jeg kan å se fremover og positivt på det som har vært.

Har fått veldig mange støttende og koslig kommentarer, tusen takk for det, det varmer. Godt og se at det er noen der for meg i en slik situasjon.
Jeg vet ikke helt når jeg kommer til å komme ordentlig igang med bloggingen, dette er veldig vanskelig for meg. Jeg skal prøve å komme med noen innlegg. Men håper dere forstår at jeg ikke har så mye motivasjon til verken blogging eller mitt virkelige liv generelt.

Det er 1. Desember idag, noe som vil si at det ikke er så forferdelig lenge til jul. Jeg ser frem til jul, julen er alltid så koslig. Elsker at familien samles, spiser god mat og får gaver. Egentlig noe av det beste med julen er alle de koslige filmene de viser på tv, jeg er den værste tv slaven rundt jule tider.

♥Vero

hits