desember 2012

Godt nyttår ellerno sånt


Slenger med et bilde fra photoshooten jeg var på for noen uker siden.

Jeg skal opp kl 7 imorra tidlig, kan ikke akkurat si at jeg gleder meg.
Men sånn er det når man skal jobbe, kom gjerne innom meg på Bik Bok på Vinterbro for å holde meg med selskap eller shoppe.
Også har jeg et stort luksusproblem, aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg, hvordan jeg skal sminke meg eller hva slags sko jeg skal ha på meg imorgen. I de siste ukene har jeg følt meg som en ruke med dritt uansett hva jeg har tatt på meg eller hvordan jeg har sminket meg.

Jeg skal hvertfall sørge for at 2013 blir et jævla bra år, i slutten av januar har jeg jo endelig tattoveringstimen min som jeg har ventet på i litt over 4mnder. Også har jeg tenkt veldig mye på å ta restylane, Crashdiet og Lana Del Rey konserten skal jeg på også blir det kanskje Hove! Null skole og bare jobb, tror nok det året her kommer til å bli mye bedre enn 2012!!

Dere får hvertfall ha et godt nyttår og kose dere masse imorgen!!
♥Vero

Pretty little liarsHar prøvd å spare de 4 siste episodene til 8 januar da episode 14 kommer ut, slik at jeg kunne se alle etter hverandre. Jeg klarte virkelig ikke vente lenger, så nå har jeg sett ferdig det som har kommet ut av sesong 3. Nå sitter jeg her å angrer på at jeg så de ferdig, herregud så spennende det er og nå blir jeg helt gal av å måtte vente helt til 8 januar. Tipper jeg ikke er den eneste som dør av spenning. Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet fremover skjønner jeg!
♥Vero

Photoshoot og shoppingVar på photoshoot idag, her er et polaroid bilde fra shooten.
Også var jeg å shopping idag også, har faktisk smålig vondt i sjela siden jeg har svidd av så mye penger.Her er det jeg endte opp med idag, veldig usikker på om jeg skal beholde den toppen med hodeskaller. Også fikk jeg endelig kjøpt meg de Jeffrey Cambpell skoene jeg har siklet på i en evighet nå. De er så sinnsykt fine, dør. Men som jeg sa over, har brukt så mye penger så jeg fikk mer vondt i sjela når jeg dro kortet for 1.600 for skoene enn jeg følte lykken strømme igjennom kroppen. Men jeg får vel unne meg dette etter jeg har jobbet og slitt for pengene selv, ehe. Men nå er jeg nesten blakk og det føles helt jævlig, jeg som liksom skulle spare så og si alt.
♥Vero

Svidd av litt ca$h
Hei dere ♥
Nå var det en stund siden sist, jeg har hatt ganske mye å gjøre i det siste og i grunn hatt veldig lite inspirasjon til å blogge. Det har blitt en del jobbing på meg, noe som jeg synes er utrolig positivt, er så utrolig glad for at jeg jobber på BikBok og med verdens herligste jenter, stortrives. Så på fredag fikk jeg med meg noen godbiter fra jobben, den hvite toppen synes utrolig dårlig på bildet, men den er så søt!
Også var jeg og Emilie (tanta mi) i Sverige en tur på tirsdag i forrige uke. Fy flate for en tur, vi hadde det så morsomt så tror all den latteren tar igjen for treninga jeg aldri kommer igang med, ehe. Da kjøpte jeg meg den fine toppen med tigeren på og en ny Dr.denim bukse(beste buksene) kjøpte også noen fine truser.Også var jeg en tur i Oslo idag med kjære Helenemin, det var utrolig koselig. Fikk kjøpt meg noen småting.
Superfint undertøy, 3 fine øyenskygger fra Make up store, dessverre så rettferdiggjør de seg ikke på bildet. Øyenskyggene heter, fra høyre - Pink Frost, Muffin og Cupcake. Og en pudderkost fra Bodyshop, den er så myk og deilig, så var jeg så heldig å få ny ansiktsrens av mamma fra Decleor. Etter Osloturen dro jeg å mamma en tur på senteret for å kjøpe noen julegaver, så da var endelig noen gaver unnagjort. Har fortsatt igjen til vennene mine og Thomas. Men jeg er alltid så treig og ender opp med å kjøpe lillejulaften, haha.
♥Vero

hits