Spørsmål

Svar på spørsmålene

Jeg har fulgt bloggen din lenge, så lenge jeg faktisk kan huske, til og med da nettby fantes fulgte jeg deg :) Å jeg har alltid lurt på hvordan du har greid å få så langt hår uten å klippe mye av det? Elsker håret ditt! :3
- Hvordan jeg har greid og få så langt hår vet jeg ikke, har vært flink til og ta vare på det, kurer det ofte og prøver minst mulig og slite på det. F.eks så prøver jeg og bli blond, men det er en laaang prosses, har tatt meg nesten et år og komme til den lysfargen jeg har nå og enda lysere skal det bli. Åjo, jeg klipper faktisk en del av håret mitt når jeg klipper det. Er vel kanskje en av grunnene til at det har blitt langt, for istedefor at håret blir så slitt og bare knekker, klipper jeg det så det holder seg sunt! Tusen takk :D

vet du hvordan det går med bearingkeyclothing forresten? det går ikke ann og trykke på woman eller man..
- Vet faktisk ikke, jeg fikk hvertfall til og trykke på woman og man. Kanskje det bare var en feil når du var inne :)

Du er utrolig vakker! Er du modell? Litt ny leser av bloggen din, men vil du skal blogge mer:D Så lurer jeg på hvor gammel du er? Ser så voksen ut:D
- Nthaw, tusen takk for det! Jeg er ikke hva jeg vil kalle en ordentlig modell, jeg er ikke under et modellbyrå som gir meg jobber osv. Men jeg blir jo på en måte modell, for er jo modell for fotografene som tar bilder av meg. Tjener ikke penger på jobbene, så er mest for gøy og få fine bilder! Jeg er 18, tusen takk, tar det som et stort kompliment :D og skal prøve og bli flinkere til å blogge.

snuser du?
- Nei, det gjør jeg ikke!

har du piercing i tunga?
- Ja, det har jeg.

hva bruker du å drikke på fest?
- Stort sett Bacardi med melon/ananas og appelsin. Jeg er egentlig ikke spessielt glad i alkohol, så skal jeg drikke må det være søtt!


favoritt alkoholisert drikke?
- Søte drinker.

søsken?
- Nei, jeg er enebarn.

kan vi få se rommet ditt?
- Har allerede lagt ut bilde av det, her, det var når det var nyoppusset så jeg har mye mer detaljer, har tv og mye stæsj på den svarte benken.

hvilken shampoo og balsam bruker du?
- Bytter mellom Redken og Sebastian.

favorittbutikk?
- Vet faktisk ikke.

Hva tenker du om rå mat? Er dette noe du er kjent med? Om ikke, vil du finne ut mer om det, og kanskje prøve deg på en oppskrift?

Jeg har lest på noen kommentarer som handlet om at du har silikonpupper, så jeg lurte litt på om dette var sant, om det er det lurte jeg litt på hva grunnen var til at du valgte det? Hvordan syns du operasjonen gikk og hvordan var tiden etter operasjonen?
- Vet ikke hva du mener med rå mat, om du tenker rå grønnsaker eller rått kjøttt og fisk. Jeg er en person som faktisk aldri har vært spessielt glad i kjøtt, så kunne aldri testet og spist rått kjøtt. Tror ikke jeg ville prøvd og lage noe selv, med tanke på at det skal tilbredes på en spessiel måte, vil jeg nok helst kjøpe på et sted som er kjent for å ha gode råvarer. Sushi er noe jeg har veldig lyst til og smake, men aldri turt med tanke på at jeg brekker med meg en gang jeg får smaken av fisk i munnen. Men vil så absolutt utvide matvanene mine og venne meg til nye smaker!
Har bestemt meg for å ikke ta noe om det på bloggen, eneste jeg kan svarer på er at ja jeg har tatt det, men kommer ikke til og svare på noen flere spørsmål utover det på bloggen. Er det noe spessielt du/dere lurer på angående inngrepet svarer jeg på melding på facebook. Ellers om det bare er av ren nysgjerrighet vil jeg si at man finner masse informasjon på nettet og andre som har fortalt sine historien gjennom før og etter operasjonen.

Hvorfor slo du og Thomas opp først, og hvorfor og hvordan skjedde det at dere ble sammen igjen?
- Helt ærlig så vet jeg ikke, om jeg har forstått alt rett vil jeg tro mye var missforståeleser. Vi begynte bare og snakke igjen, bestemte oss for og møtes, det ene førte til det andre. Og tror vi begge innså at vi har det utrolig fint med hverandre og vil være sammen!♥Hvor mye tjener du i mnd?
- Tjener ingenting med tanke på at jeg ikke har jobb.

Har du jobb?
- Dessverre så har jeg ikke det. Men håper virkelig jeg får en jobb snart, jeg trenger penger. Skal faktisk på jobbintervju imorgen, så dere får krysse fingerene for meg å håpe at jeg får jobben.

Hva utdanner du deg til?
- Vet ikke, gikk media, men makeup artist er drømmen ^^

Hvordan fikser du øyenbrynene dine? (utrolig fine btw!)
- Jeg tegner over mine øyenbryn, lager den formen jeg vil ha (bruker øyenbrynspenn fra h&m, light brown) så tar jeg den kosten på korken og børster mer inn i øyenbrynene så fargen skal jevne seg ut, slik at det ser mer naturlig ut. Deretter bruker jeg en øyenbrynsskygge for og legge inn der hvor det er mindre farge. Er litt dårlig til og forklare, men håper du ble litt klokere. Tusen takk!!

Jeg husker at du har hatt mange piercinger, har du mange arr etter de?
- Har da ikke hatt så mange, hatt i øyenbrynet som jeg har tatt ut. Fikk såklart to små prikker som arr, ikke det værste arret jeg kunne fått. Også har jeg tatt ut piercingen i leppa og har nå såklart et hull der, men det blir jo bedre med tiden. Ellers har jeg fortsatt piercingen i tunga, septum, nostril/nesevingen og navelen.

Hva inspirerer deg?
- Lana Del Rey og bilder jeg finner på tumblr, we heart it osv.


liker du nakenhet?
-  Det gjør jeg, synes det er utrolig pent. Og for folk som ikke forstår det, så går det en grense mellom porno nakenhet og kunst som nakenhet. Er såklart kunst nakenheten jeg liker og synes er vakkert.

dit STØRSTE forbilde?
- Har faktisk ikke et forbilde.

hva gleder du deg til?
- Gleder meg hver gang til jeg skal være med Thomas, gleder meg til jeg skal ta tattoo i januar også gleder jeg meg til jul.

hvorfor tattoverte du en drømmefanger på hånden? (den er så pen)
- Den er ikke på hånden men innsiden av overarmen. Jeg tok den fordi jeg alltid har likt drømmefangere og har hatt mye mareritt som liten. Drømmefangere står for noe fint  og er fine å se på!
Takk :D

var det vondt?
- Min personlig mening, det var ikke spessielt vondt og ikke spessielt godt. Men var langt ifra like vondt som jeg trodde det skulle være. Dette er da min mening, alle har forskjellig smerteterkel og oppfatter smerte forskjellig.

bor du alene i en leilighet?
- Nei, bor hjemme sammen med mamma og pappa.

Har hørt at du sliter med håravfall? Altså, at du røyter en del. I så fall, jeg sliter med akkuratt det samme! Og når man har langt hår er det så ekkelt, havner overalt! Vil jo beholde alt håret mitt :( Har du noen tips eller erfaringer?
- Håravfall er vel ikke rette ordet, er bare det at jeg røyter og siden jeg har ekstremt langt hår ser det ut som jeg mister mer hår enn folk med kort hår. Siden hårene krøller seg sammen og det ser ut som det er mye fler hårstrå, men så kan det brått bare være et hårstrå. Det har jeg dessverre ikke, men husk nå at det er normalt å miste 100-150 hårstrå HVER DAG!

Hvor har du piercing og hvorfor har du så mange? (eg elsker piercing, derfor eg lurer)
- Tunga, navelen, septum og nostril/nesevingen, nettopp tatt ut den i leppa. (også har jeg 2 hull i hvert øre) Mange og mange, kommer vel anpå hvem som ser på det. Selv synes jeg ikke at jeg har så mange piercinger. Grunnen til at jeg har de jeg har, er jo fordi jeg liker piercinger og liker plasseringene.

Har du sluttet på vgs?
- Nei, var bare veldig skolelei så tok meg et friår og skal jobbe istedet. Så håper jeg får jobb snart, men skal mest sansynelig begynne på skolen til høsten igjen.

Hvilket sminkemerke er favoritten din?
- Makeup store helt klart, men er også ganske fan av Mac!

hva er ditt syn på hasj, og narkotika generelt?
- Hasj går greit, men er ikke noe jeg vil prøve eller holde på med. Andre stoffer er jeg hvertfall ikke fan av, folk som driver med det er idioter i mine øynene.

♥Vero

Spørsmål svar del 3

Mener å huske at du hadde piercing i nesevingen før. Om du hadde det; var det vondt å ta det?
- Det stemmer det, tok den når jeg var 9år og har den fortsatt. Mistet dobben for en god stund siden og har ikke somlet meg til å kjøpe ny.
Min personlige mening, nei det gjorde ikke vondt. Men jeg kan dessverre ikke svare på hvordan du kommer til å føle det, alle har forskjellig smerteterskel. Du må nesten ta det selv og gjøre opp din egen mening:) Fint gammelt bilde, fra da jeg hadde ring på siden av nesa.


Hvordan går det med angsten din? :)
- Det går mye bedre. Har jobbet mye med meg selv, fått hjelp av healer og psykolog. Men sliter jo fortsatt med noen småting, som f.eks jeg hater å ta tog, får helt panikk. Svetter, girer meg opp og tror jeg ikke kommer til å komme det stedet jeg skal eller komme av toget i det hele tatt.

Hva skjedde med deg og han du drev av med etter børre, Mads tror jeg han het (?)
- Vi bare sluttet og møtes. Når jeg var singel måtte jeg jo treffe nye og bli kjent med nye folk. Mats er en super fyr og han finner garantert en jente som er villig til å gi han det han fortjener:)

Hvor får du penger til å kjøpe ting fra?
- Sparer og får av foreldrene mine. Tro det eller ei, men jeg er faktisk veldig flink til å spare, har alltid vært flink med penger, dette har jeg arvet av pappa.

Hvordan går det på skolen ?
- Det går vel helt grei, er ganske skolelei, så lite motivasjon dessverre.

Kan for eks. en gang i uken lage et innlegg om et skjønnhetsprodukt du vil anbefale og skrive litt om det ?
- Kan jo prøve på det!:D Men tror det vil bli litt mer sjeldent enn det, har liksom ikke så mange produkter å anbefale. Men når jeg har noe å anbefale skal jeg skrive om det!

Kan du lage flere videoer om hvordan du fikser deg?
- Har prøvd å lage sminkevideo flere ganger, det bare funker ikke. Men kan heller prøve å lage sminke tutorial i bilder, sånn step for step ;) Flere forskjellige hårvideoer kommer jeg til å lage.

Kan du legge ut bilder av ting du kjøper, og skriver hvor de er kjøpt ?
- Jeg bruker jo å legge ut bilder av det jeg kjøper, men ja kan begynne å skrive hvor jeg kjøper ting :)

hvorfor er tanten din sånn ca like gammel som deg? :)
- Hvorfor ikke ? Andre velger og få barn senere enn andre, tanta mi er 1år eldre enn meg og onkelen min 6år eldre enn meg.

Kan du forklare hvordan du gikk fra mørk til lyst hår? ^^
- Hmm, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men. Jeg hadde jo rødt hår, dro til Thailand, badet masse,så kom sommeren til Norge. Gjorde det samme da, sola bleket håret mitt en del og hårfarge fader jo når man dusjer/bader osv. Så til slutt var fargen min rødbrun, men hadde fortsatt mye røde pigmenter i seg. I august en gang bleket jeg luggen min, den var jo svart. Så gikk rundt med en gul lugg en god stund. Så stripet jeg håret mitt og da ble det jo lysere også stripet jeg det enda en gang i desember (det er sist jeg stripet håret) og da ble det ganske lyst, endte opp med den fargen jeg har nå. Skal forhåpentligvis stripe det snart igjen. For å slite minst mulig på håret, har dette blitt en lang prosses, prøver jo å bli blond så er lang ifra ferdig.

kunne du lagt ut det bildet du la ut på nettby når du var yngre (13 år tror jeg?), der du var uten sminke? husker at du var så utrolig søt på det bildet :)
kunne du lagt ut andre bilder fra tiden på nettby? :)
- Klart jeg kan :)
Var super flink til å fikse øyenbryna mine da, uff..

Det var de bildene jeg fant, har ikke så mange på denne pcen. Men skal lage et innlegg en dag med masse gamle bilder;)

er du fortsatt sammen med Børre?
- Nei, det er jeg ikke. Ble slutt for 5mnder siden.

fikk du virkelig lov til å ta nesepiercing av foreldrene dine når du var bare 9 år gammel?
-Det gjorde jeg, ellers hadde jeg jo ikke fått det. Pappa var veldig imot det, derfor tok jeg det når han var i USA. ;) haha.. Han snakka ikke med mamma på en uke ellerno sånt.

hvilken linje på skolen går du?
- Jeg går media.

hvilke andre blogger leser du?:)
http://.nyheter24.se/modette/billytilly/
http://glitterbox.blogg.se/
http://fabrettomartina.blogg.se/
http://www.murderotic.com/
http://h-e-r-o-i-n.tumblr.com/
http://www.lindahallberg.se/
http://kenzas.se/
http://lipsticksecrets.blogg.se/
http://kandylandy.se/
http://idahanley.blogg.no/
http://faintingspells.blogg.no/
http://inf3ct.blogg.no/
http://aeternum.blogg.no/
+++ Mange fler...
Leser egentlig ingen blogger, jeg ser bare på bilder. Er ikke tolmodig nok til å lese meter lange tekster. Åja, jeg er nesten bare innom svenske blogger, de er så mye mer inspirende enn norske bloggere.

har du brukt redken extreme sjampo og balsam? Så du hadde brukt kuren derfra, så jeg lurer på hva du synes om produktene, og hva det koster og hvor du får tak i dem? :)
- Jeg elsker Redken produktene! Selv har jeg brukt all soft, smooth down, real control og extreme. Kommer helt anpå hvordan håret mitt er, så mikser og trikser mellom de. All soft og extreme er veldig bra og kombinere om du har veldig tørt/slitt hår. Redken får du tak i på de fleste frisørsalonger og en del nettbutikker. Redken produktene er veldig dyre i frisør salonger, der koster vel shampooen 260-70 mens balsamen 280-90. Men om du bestiller på f.eks blivakker er det mye billigere.

Hvorfor nevner du bare faren din, og ikke moren din på bloggen? :) ( har ikke lest den så lenge..)
- Egentlig så nevner jeg ingen av de i bloggen så ofte. Men du har nok vært innom bloggen min rundt da pappa kom hjem fra USA og da ble det jo til at jeg skreiv pappa en del fordi jeg gledet meg til å se han igjen og ikke minst se hva som befant seg i kofferten;)

Hvor høy er du?
- 1.68 sist jeg sjekket, kan jo for all del ha krympet eller vokst for alt jeg vet.

hvor mange sex partnere har du hatt?
- Jøss, føler ikke at dette er noe leserne mine har behov for å vite. Litt privatliv er fint!

hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?
- 15.

Hva er ditt yndlingsband?
- Æh, jeg klarer ikke helt å ha en favoritt. Finnes så mye bra. Så jeg vet egentlig ikke :(

Beste musikksjanger?
- Hah, klarer ikke bestemme meg. Liker så mye forskjellig, kommer veldig anpå humøret mitt også.

Har du hatt piercing i øyenbrynet? I tilfelle: var det veldig vondt (på en skala fra 1-10)? Og kan du legge ut et bilde av det?
- Det har jeg, tok den når jeg var 12 så grodde den ut når jeg var 13? Nei, jeg synes ikke det var vondt. Jeg har veldig høy smerteterskel, sier som jeg sa litt lenger opp. Jeg kan ikke svare for deg/dere om det er vondt. Alle mennesker har forskjellig smerteterskel, men må nesten igjennom det selv og gjøre opp sin egen mening. Fra skal 1-10 må det har vært en 3 kanskje, det var jo ikke behagelig men det gikk fort så, med en gang dobben var satt i var alt glemt.


Hvor vi du være om 10 år?
- Hater egentlig sånne spørsmål, jeg lever i nuet og tenker egentlig ikke så mye på fremtiden. Selvom jeg vet at man må det, men jeg klarer virkelig ikke se for meg selv gammel og begynne et seriøst liv.
Vil hvertfall ikke bo i Norge i resten av mitt liv, har veldig lyst til å bo i et annet land men mest av al reise rundt og oppleve verden. Håper hvertfall jeg er sammen med verdens beste prins, bor i en stor fin leilighet, har mange fine dyr og jobber som makeup artist ^^

Hva er det du vil bli "når du blir stor"?
- Lykkelig!

Hvordan har du det akkurat nå?
- Jeg har det egentlig helt fantastisk, jeg har verdens beste kjæreste, snart ferdig på skolen og bare ser frem til en lang fin sommerferie med mye kos og nye opplevelser!

Da var siste del på spørsmålsruden besvart, håper dere er fornøyd med alle svarene og at svarte utfyllende nok for dere.
Holder aldri det jeg lover merker jeg, men jeg ble lenger enn planlagt hos Thomas og da ble det jo ingen blogging. Den uka her har bare vært stress, masse tentamen og dritt, siste tentamen imorgen som er engelsk, ønsk meg lykke til!
♥Vero

Spørsmål svar del 2

er du lykkelig? hvorfor/hvorfor ikke?
- Helt ærlig, så nei jeg er ikke lykkelig. Hvorfor, det er ikke så lett å svare på? Men en gang i livet mitt skal jeg bli lykkelig.

hvor mye penger bruker du på klær, sko og andre ting i måneden?
-  Det varierer jo veldig fra måned til måned, har ikke en eksakt sum. Men sånn som i det siste har jeg brukt ganske mye penger, må prøve å bli flinkere til å spare.

har du planer om flere tatoveringer i fremtiden? hvor vil du ha de?
- Har mange planer om fler tattiser, det eneste som mangler er pengene og litt uferdige ideer. Plasseringene vet jeg, skal ha på magen ved hoftebeina, fingeren, noe mer på armene,nakken og ribbeina. 
hvilke hårprodukter bruker du?
- I alle år har jeg brukt Redken produktene, all soft, extreme og real control. Har bytta på litt, når håret mitt har vært veldig tørt/slitt har jeg kombinert extreme og all soft. Nå i det siste har jeg brukt produkter fra Sebastian, er super fornøyd så vil anbefale både Redken og Sebastian!


Hva skjedde mellom deg å Børre, hvorfor slo dere opp?:( omg, dere var SÅ søte ilag.<3
- Han var utro, det skjedde, mer detaljert enn det gidder jeg ikke gå innpå.

Har du noe kjæreste elns nå?
Bare så du vet det, du er dritfin.
- Ja det har jeg, jeg er så heldig som er sammen med Thomas! Awii, tusen takk for det<3


Hvor ofte shopper du?
- Varirer jo veldig, men kjøper kanskje noe hver uke? Enten så er det et smykke, klær eller sminke.

Er det viktig for deg å ha få påfyll av materielle goder ganske ofte(klær,sko,sminke osv)?
- Er i grunn det, jeg går jo lei av klæra mine med en gang og de får jo inn noe fint hele tiden. Sminke, hudprodukter og bra hårprodukter er vel det viktigste jeg må ha påfyll av.

Hva tror du er meningen med livet?
- Tror meningen med livet bare er at vi skal lære. At vi liksom har fått et oppgave i dette livet som vi skal fullføre. Kan ta et eksepel, man kan ta en bilulykke der noen kjører i 30km og havner i grøfta og dør, så kan noen i 80km kræsje med en trailer men alikevel overleve. Da tror jeg på en måte oppgaven den personen fikk i det livet her er løst, og derfor forlater jorda uansett om det er en ung person. Og om oppgaven ikke er løst er man ikke klar for å forlate jorda og derfor overlever. Er jo så mange som har overlevd på måter man ikke skulle tro gikk ann, mirakler altså. Så som dere da kanskje forstod, så tror jeg på et liv etter døden.

Hva tror du skjer når vi dør?
- Kroppen dør, mens sjelen lever videre. Tror vi blir gjenfødt senere, synes alt med døden og alt etter døden er forferdelig spennende. Har sett på mange dokumentarer med folk som husker ting fra tidligere liv. Litt skummelt på en måte men utrolig facinerende. Synes det virker rart om sjelen dør selvom kroppen gjør det, kroppen er bare et skall mens sjelen er energi. Jeg har hatt "ut av deg selv opplevelse" flere ganger, til dere andre som har hatt det også, skjønner kanskje hva jeg snakker om? Da kjennes det ut som sjelen flyr ut av kroppen og lever sitt eget liv, man føler seg så varm og lett. Utrolig rar/god følelse, vet nesten ikke helt hvordan jeg skal forklare det.

Hva vil du bli når du blir stor?
- Makeup artist er den store drømmen!

Hvilken religion/livssyn liker du best/praktiserer du?
- Jeg er vel i grunn ateist, orker ikke bry meg så mye om religion. I mine øyne er det jeg som er gud, ingen som hersker over meg eller er med hellig, haha.
Men buddhismen er den religionen jeg synes er best, er den religionen jeg er mest enig i, eller hva jeg skal si.

Har du en favoritt tv-serie?
- Egentlig ikke, ser utrolig lite på tv. Men åndenes makt er mitt favoritt program, egentlig alt som har med det paranormale interesserer meg. Så om det går noe sånt på tv, er det det jeg ser på.

Filosoferer du mye?
- Ja, jeg gjør jo egentlig det.

Er du og Kikky noe sammen for tiden?
- Nei det er vi ikke.

Hvordan ordner du håret ditt? (:
- Retter det, grer det, tupperer det og woop ferdig. Kan heller lage en video nå i nermeste fremtid, er liksom ikke å lett å forklare.

hva syntes du om tcmn.blogg.no ? :)
- Har ingen formening om henne.

Hvorfor mistet du og Kikky kontakten?
- Vet ikke egentlig, vi ble vel forskjellig og "vokste" fra hverandre. Men vi har faktisk snakket litt da og da i det siste.

Hva og hvor mye spiser du i løpet av en dag for å holde deg så tynn?
- Forskjellig fra dag til dag, jeg spiser ganske mye egentlig. Jeg er avhengi av frokost så det spiser jeg hver dag, lunsj, middag og noen ganger kveldsmat. Også spiser jeg flere mellom måltider, en frukt, yoghurt osv. I helgene kan det hende at jeg bare spiser et måltid om dagen + masse godteri, det er bare fordi jeg bruker å sove til 3-4 om dagen haha. Og for å holde meg tynn, gjør jeg alt man ikke skal gjøre. Spise godteri, sitte i soffaen og slaske foran datan og bare dytte i meg alt fra kaker og det jeg vil ha.

Hva er din yndlingsnettbutikk?
- Hmm, kommer egentlig anpå hva jeg skal ha. Men kanskje H&M siden de har alt.

Hvor gammel var du da du begynte å tegne på brynene dine?
- 13år, tror jeg det var :) Da hadde jeg jo shavet bort brynene mine helt og tegnet på alt, helt ærlig det var ikke så fint, men da var jeg ikke så flink til å tegne de heller. Så lot jeg de vokse ut og bare fylte inn de brynene jeg hadde og det gjorde jeg til jeg var sånn 16. Og nå har jeg shavet bort den siste delen av brynet så jeg kan regulere høyden slik jeg vil.

Hvor handler du helst klær?
- Blir bare de vanlige kjedebutikkene som H&M, Gina Tricot, Bik Bok og Carlings.

Hva er (som oftest) din daglige hår rutine?
- Gre ut alle flokene, rette det, ta i hårpulver, tuppere, gre ned og hårspray til slutt tadaaa!;)

Bruker du extensions eller er alt ekte hår?
-
Bruker extensions iblant, kun for å få mer liv i det altså ikke får å få lenger hår. Extensionsene er mye kortere enn mitt hår og bruker de ikke hver dag heller.
Bildet til venstre, alt mitt hår null extensions.Hva er favorittplagget i skapet ditt?
- Klarer ikke å bare velge ut et plagg :o

likte du ørsta og volda når du var her ? :D
- Det gjorde jeg, synes det var veldig fint. Synd jeg ikke fikk sett mer :(

trener du? isåfall hva?og hvor ofte?
jeg elsker virkelig utsene og kroppen din:)
- Nei, men jeg skal begynne å trene nå snart. Kan legge ut hva jeg gjør fornoe da og hvor ofte det blir Nthåw, tusen takk for det, blir smigret!!^-^

Sorry for at det ble veldig forsinket, men jeg har vært veldig syk så har rett og slett ikke orket.
Det kommer en del 3 også iløpet av uka.
♥Vero

Spørsmål svar del 1


Hvem hårfarger har du hatt?
- Har faktisk ikke hatt så utrolig mange. Når jeg sånn ca 11-12år hadde jeg min naturlig hårfarge med svart i tuppene altså dip dye. Hadde det før det ble poppis, har desserre ingen bilder av det. Men om jeg finner skal jeg legge ut.Har du lyst på noen flere piercinger?
- Det har jeg, har planer om å ta nå i nermeste fremtid. Har tenkt til å ta ut piercingen i leppa og ta vertical labret også skal jeg ha micro dermals ved kragebeinet.


Noen spesielle artister du liker?
- Kommer ikke på så mange artister er vel fler band, men det er kanskje det samme? Liker Lana Del Rey veldig godt!

Hvilken sminke bruker du?
- Spørsmålet skulle vært litt mer konkret. Mener du merke eller foundation, pudder osv. Uansett så er dette veldig forskjellig, hvertfall når det kommer til merker. Kommer veldig anpå hva det er jeg skal ha også, synes jo maybelline sin mascara funker superbra, men sånn alt i alt er mine favoritt sminkemerker MAC og makeup store! Min vanlige sminke rutine er litt foundation, solpudder, rouge, mascara, eyeliner og øyenbrynspenn, om jeg har litt tid til overs bruker jeg øyenskygge.


Hvor mange piercinger har du?
- Om jeg teller med de jeg har i ørene har jeg 9 piercinger.

Bruker du extensions?
- Noen ganger, men det er ikke for å få lenger hår. De helt blonde som er i lengden på innsiden av håret er extensions, de er faktisk kortere enn håret mitt også.

Hva plager deg mest i dagens samfunn?
- Egentlig ganske mye, men skal nevne en ting.
Vi lever i 2012 og folk har enda ikke lært seg å akseptere at alle er forskjellig. Jeg mener det er bilder overalt på nettet der bilder er satt sammen så man kan sammenligne en jente som er formfull og en jente som ikke er fult så formfull, altså veldig tynn. Teksten til bilde er slik " Former er fint, dette er stygt". Er det rart jenter nå til dags sliter med selvtillit, selvbilde og alt som heter kropp og utseendet? Min mening er hvertfall at alt er fint. Jeg kan se på en person med mye former og synes de er kjempe vakre, i neste sekund kan jeg se på en jente med ikke fult så mye former og synes det er like fint. Akkuratt det samme mener jeg til folk som kommenterer tynne folk å sier, "spis, du er så tynn", man sier aldri til en feit person at "Ey, du er så feit, slank deg". Og det er ikke alltid man kan noe for at man er tynn, man skal aldri kommentere kroppen til hverandre på en negativ måte, for vi vet aldri hvordan forhold den personen har til sin kropp. Noen tynne folk vil legge på seg men får det ikke til, og  få en kommentar slengt i trynet om at man er så tynn at det er stygt,  er ikke særlig hyggelig da. Så vi burde virkelig tenke to ganger før vi kommenterer noen sin kropp. Uansett om du er formfull, tynn, tykk eller helt passe er det alltid noen som vil kommentere kroppen din på en negativ måte. Men så lenge du er fornøyd selv og trives, burde du aldri gjøre noe med kroppen din. Det viktigste er at du er fornøyd og trives, uansett om BMI kalkulator sier at du er 5kg overvektig, hva har det å si så lenge du har det bra med deg selv og det ikke går utover helsen din. Alle er forskjellige, ingen er lik som deg så føl deg unik!

Zebra eller Leopard?
-  Helt klart, Leopard♥

Juicy Cotoure eller LV?
- Juicy Couture.

Hva er din naturlige hårfarge?
- Askeblond. Vet nydelig bilde av meg, trutmunnen var allerede på plass i en alder av 10år.


Hvordan får du så jæææla fin hud?
- Nå i det siste har jeg faktisk ikke hatt så fin hud. Men får litt over 2år siden var jeg veldig plaget med store underjordiske kviser og masse nupper. Så begynte jeg på P-piller som heter Diane, de skal hjelpe mot dårlig hud. Når det hadde gått noen mnder, fikk jeg helt perfekt hud. Så de fungerte veldig bra på meg, så i starten av desember når jeg hadde det helt jævlig (kjærlighetssorg) glemte jeg helt bort pillene, så i slutten av Januar ble huden min helt forferdelig. Jeg fikk plutselig bare store sår i ansiktet og begynte å få tilbake en del av kvisene mine. Men ellers så bruker jeg veldig bra hudprodukter fra Decleor, har laget et innlegg om dette før det kan du finne her, men husk alle hudtyper er forskjellig, så vil anbefale deg å stikke innom en hudpleier så kan du finne de perfekte produktene for din hud.

er det noe mellom deg og thomas? :D
- Skateboardet er mellom oss, haha.
Driver du og thomas på?
- Vi er sammen♥
Guud, jeg er så heldig, sjekk det nydelige ansiktet!!


hvordan er forholdet mellom deg og børre nå?
- Vi har ikke noe kontakt i det hele tatt, har ikke snakket med han siden det ble slutt.

Hvilken musikk sjanger hører du mest på for tiden?
- Det er veldig mye forskjellig, er ikke en sånn person som bare hører på en sjanger.

Drikker du alkohol?
- Det gjør jeg, men det er veldig sjeldent. Har aldri vært full, så jeg drikker med måte;)

Har du tenk til å bli helt blond eller beholde fargen du har nå?
- Jeg har tenkt til å bli helt blond, det tar bare litt tid. Vil slite minst mulig på håret mitt, så tar dette som en lang prosses. Skal stripe det en gang til nå snart, så skal jeg la sola gjøre resten av jobben.

Fremtidige piercing og tattoo planer?
Vakre du ^.^
- Piercingene har jeg allerede svart på. Ja jeg har mange tattoo planer på lager, det er bare pengene som mangler;) Awe, taakk cutie;*

kor gammel var du når du fikk din første piercing, og kor var de?
- Jeg var 9år når jeg fikk min første piercing og det var nostril/nesevingen.

har du kontakt me børre?
-Nei!

Hvilken linje går du på? trivest du?
- Jeg går media på Noroff i Oslo og jeg trives veldig bra, liten skole plassert sentralt midt i Oslo med få elever.

Hva liker du best å gjøre i fritiden din?
- Shoppe, være med venner, slaske på soffaen og spise godis. Har liksom ingen intresser som f.eks spille fotball.

Hvor mye veier du?
- 40kg, går litt opp og ned iblandt men er rundt der.

Hva gjør du for å bli så tynn?
- Jeg gjør ingenting, gjør alt man ikke skal gjøre. Tilbringer mesteparten av dagene ved å sove, sitte foran datan, spise godis og drikke cola. Stapper rett og slett i meg alt som er usunt. Men nå skal jeg gjøre noe med det, skal nemmelig begynne å trene, da skal jeg også legge om kosten.

Hvor kjøpte du den svarte skinnvesken din ? :)
- Gina Tricot.

Yey. Nå fikk jeg muligheten til å spørre: hva heter han som har tattovert tattoveringen din og hvor jobber han? Er det Lucky 7, så isåfall hvilken av dem? :)
- Bjørn Holter heter han som tattooverte meg og han jobber på Symbolic ink de holdt til inne ved dragenshule før, men de flyttet. De flyttet til et annet sted i sentrum, men aner ikke hvor. Om du sjekker ut nettsiden, så står det garantert der n_n

Håper dere er fornøyd med svarene, det blir såklart en del2 den kommer imorgen! Så følg med :D
♥Vero

Svar del 4

Hvordan vil du beskrive din egen personlighet?
- Hmm, snill, omteksom, sta og veldig bestemt, tror dette beskriver personligheten min ganske bra i grunn.
Hvor nært står du og Børre hverandre?
- Vi står hverandre veldig nært, er jo med han nesten hver eneste dag. Vi gjør nesten alt sammen og har det super koslig. Med en gang jeg drar fra han savner jeg han, hihi. Men det er jo sånn det skal være i et forhold.
Favoritt film?
- Elsker pirates of the caribbean filmene!


Hvordan forhold har du til foreldrene dine?
- Jeg har godt forhold til foreldrene mine jeg, mamma og jeg er ganske close er nesten som søstre, derfor kan det bli litt krangling iblandt. Men tipper de fleste krangler og er oppgitte over foreldrene sine iblandt.
Hva har du tenkt å gå neste år? :)
- Media og kommunikasjon.
hvilken hårkurer bruker du ? :D
- Bruker hårkur fra redken, fra extreme serien. Også hender det iblandt at jeg bruker en hårkur fra loreal.
kan du være så snill å legge ut bilde av hvordan du tapet ørene til chihuahua'n din? må tape ørene til min, men jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det! :)
- Du bruker maskreingsteip,så tar du teipbiten der øret begynner å vippe nedover så bare teiper du rundt, ikke teip stramt bare teip så øre står opp, så har du på teipen i ca en uke ikke no lenger enn det. Orker ikke bruke Chica som prøvekanin og fikse bilder. Men du kan få se et gammelt bilde. Du burde klare å se på bilde hvordan jeg har gjort det, det er ikke så avansert :) Lykke til!

e hotel cæsar favoritt serien?! :o

d e jo drit dårlig!

jaja, alle har jo sine meninger. :-D
- Haha, ja jeg digger hotel cæsar, har fulgt med på det i alle år. Men det er så dårlig at det er avhengihetsskapende.
Hva skjedde med deg og Kikky..? :/
- Det har ikke skjedd noe spessielt, vi har bare fått forskjellige interesser og gått hver til vårt. Å ingen av oss sitter spessielt mye på datan lenger slik som vi gjorde før.
Jeg har ett spm til: De capsene alle har. du har en som det står "high five på" kjøper dere di sånn ellr lager noen dem sånn. hvem lager dem?
- Det er band capsen til Shot at dawn, du kan bestille de på nettet eller kjøpe de på bodymap i Oslo. De har begynt å selge de der nå ;)

Da var alle spørsmålene besvart! håper dere er fornøyd og at svarene var gode nok.
♥Vero

 

Svar del 3

Hvordan i all verden holder du håret ditt så sunt og naturlig langt?
- Jeg er veldig forsiktig med håret mitt, kurer det masse. Også har jeg aldri farget håret mitt masse osv, retter håret mitt ganske sjeldent og når jeg retter det bruker jeg varmebeskyttende spray.
Hva spiser du gjennom en dag ?
- Altså det varierer jo fra dag til dag. Spiser som regel frokost, middag og kveldsmat. Når jeg er på skolen bruker jeg å spise lunsj også. Mens andre ganger småspiser jeg masse gjennom dagen og andre dager spiser jeg ingen ting.
Trener du ?
- Nei det gjør jeg ikke. Men har tenkt en del på å begynne å trene, trenger å stramme opp litt også er det jo sunt å trene. Jeg er bare veldig lat og trenger motivasjon;)
Hvordan fikser du håret ditt ?
- Var det en spessiell frisyre du mener? for jeg fikser håret mitt ganske forskjellig fra dag til dag. Har hvertfall tenkt til å lage hårvideo, så skal vise hvordan jeg lager stort hår med masse volum.
er du flink til og synge ? :-)
- Hahah, selv så synes jeg ikke det. Men Børre har faktisk sagt at jeg ikke er så værst, selvom jeg tror han bare sier det for å være snill;)
Jeg må bare si jeg er drit sjalu på kroppen din, er du fornøyd med den selv?
- Nthåw, takk eller hva jeg skal si! Nei, jeg er i grunn ikke så veldig fornøyd med kroppen min.
Har du noen spessielle interesser bortsett fra å være med venner ogsånn?
- Shoppe, elsker å shoppe. Men har ingen sånne interesser som f.eks ri eller spille fotball.
Hvordan liker du best å sminke deg?
- Elsker å eksprimentere med sminke. Har liksom ingen favoritt sminkning, noen dager vil jeg ha eksrem sminke mens andre dager helt naturlig. Kan ta bilder av noen av sminkningene mine å vise dere!
Har du noen tips til hvordan å gå ned i vekt?
- Har aldri slanka meg, så nei. Men har hørt fra andre at trening og sunt kosthold skal hjelpe.
Er du overtroisk?
- Ja jeg er veldig overtroisk, facineres veldig av det som ikke kan forklares, finnes så masse mellom himmel og jord. Og jeg synes det er super spennende.
Hva syns du om at endel tror du er overlegen?
- Synes bare det er morsomt, det sier bare at dem ikke kjenner meg ;)
Er du fornøyd med utseendet ditt?
- Nei, men er jo ikke noe jeg kan gjøre med det.
Om du kunne sett ut som hvem som helst, hvem ville du sett ut som?
- Oi vanskelig, finnes så mange pene mennesker. Men hadde ikke hatt noe imot å sett ut som Megan Fox.

Favoritt plass og kjøpe klær?
- Kommer egentlig anpå hva jeg skal ha, men er veldig glad i Bik Bok, Gina Tricot og H&M. Så klarer ikke bestemme meg, kanskje H&M siden de har aaalt!
Kjøper du klær på noen 'alternative' butikker lengre eller bare kjede butikker?
-  Er vel bare kjedebutikker det går i.
Hvor mye penger bruker du på klær/ sminke i mnd ca?
- Det er umulig å svare på, for noen mnder shopper jeg masse mens andre mnder ikke en dritt;p
Hvem er ditt forbilde?
- Har ikke noe forbilde tror jeg, henter litt inspirasjon overalt av alle.
Hva liker du best med deg selv, kan du si tre negative og positive?
- Mener du utseendet eller personlighetenen? Det jeg liker best ved meg selv utseendemessig er vel kanskje håret mitt. Det beste ved personligheten min, er vel at jeg er ganske omtenksom.
Hvor lenger har du og din kjæreste vært i lag nå?
- Vi har vært sammen i 9mnder<3
krangler dere mye?
- Nei faktisk ikke, krangler aldri.
Kan du starte å legge ut otfit bilder ofte?
- Ja skal prøve å bli flinkere til det!
Hvordan er det mulig at du er 94, da du ser ut som en 20 åring, hørt det ofte, fordi det gjør du!!
- Kan ikke skjønne hvorfor det er flere som sier det O.o jeg ser jo ikke så gammel ut, men jeg tar det som et kompliment. Å hvordan det er mulig det aner jeg virkelig ikke, for selv så synes jeg at jeg ser ganske ung ut.
Bruker du noe hårkurer eller noe på håret ditt?
- Bruker hårkur fra redken, fra extreme serien.
Hvordan ville du beskrevet deg selv?
- Vil beskrive meg selv som en veldig snill person. Omtenksom, veldig bestemt og sær på en god måte vil jeg si. Tror kanskje dette var en grei beskrivelse ;p
kossen musikk hører du på?
- Hører på alt mulig, liker veldig mye forskjellig.
Har du exstentions?
- Jeg har extensions ja, men bruker ikke. Eller bruker ikke extensions for å få lenger eller tykkere hår. Bruker bare extensions for å få litt liv i det. Så det svarte som er i lengden på håret mitt er extensions.
Når ble jomfrudommen din tatt? og av hvem?
- Det synes jeg er et ganske privatspørsmål, så velger å ikke svare på det. Dere har ingen hensikt av å vite det.
Har du hatt lesbesex?
- Nei det har jeg ikke.
hvilken sko størrelse bruker du ? :-D
- Bruker 36 og 37, kommer litt anpå ossen sko jeg skal ha og hvilken skobutikk de er fra.
Ikke rart du får mange spørsmål om du er anakoretisk, når du legger ut slike innlegg om "den perfekte kroppen". Synst det var dårlig "forbilde" for alle som leser bloggen din, så du får minus fra meg der. Trodde ikke du var så overfladisk som faktisk kalte innlegget for "Skinn and bones". Hahaha, latterlig og patetisk. Etter et slikt innlegg må jeg bare spørre da, har du anoreksi? Slik du med mat, sia synet på den perfekte kroppen din er så skadet?
- Jeg får faktisk ikke mange spørsmål om jeg er anorektiker. Altså, jeg må da få blogge om akkuratt det jeg vil, dette er min blogg, der jeg legger ut min inspirasjon og mine meninger. Liker ikke du det får du slutte å lese bloggen min og finne blogger som er mer deg. Er jeg overfladisk fordi innlegget heter skin and bones, det er faktisk tatt fra en sang jeg liker. Å jeg elsker fremtredene bein, hvorfor skal jeg legge skjul på hva jeg synes er vakkert? Å hvorfor er det alltid greit å rakke ned på folk som er tynne? Det er frekt å si til andre seriøst slank deg du er overrvektig, man bruker ikke si sånt til folk. Men hvorfor kan man si til tynne folk spis, du er for tynn. Herregud du er så tynn har du spiseforstyrrelser eller? det sårer faktisk like mye. Så du burde kanskje tenke på hva du sier også. Min kropp er ikke skadet i det hele tatt, jeg spiser alt jeg skal, slanker meg ikke jeg har bare veldig høy forbrenning og det er noe jeg vil si at jeg er heldig som er født med. Å en annen ting hvorfor skal ikke jeg få blogge om min definasjon på hva jeg synes er perfeksjon når andre blogger om dems drømmekropp og ting de synes er vakre. Er mange som blogger om kropper som har former osv, er ikke alle som er i stand til å få former så skal man begynne å si til de at de gir andre dårlig selvtillit osv fordi de blogger om det de synes er vakkert?? nei man kan ikke det, for uansett hvilken kropp man blogger om eller nevner som man selv anser som fin vil nok noen føle seg ille. Så jeg får nesten si til folk som rett og slett får problemer vis de hører om andre kropper, da får de slutte å se på tv, slutte å være på internett og slutte å lese blader! Ånei jeg har ikke anoreksia eller andre former for spiseforstyrrelser.

Nå orker jeg ikke svare på flere spørsmål, så resten av spørsmålene kommer imorgen. Det blir den siste delen, så om du følte at spørsmålene dine ikke var besvart er de garantert besvart imorgen.
♥Vero

Svar del 2

hvor gammel var du når du fikk din første piercing? og hvor hadde du den?
- Jeg var 9år, tok på nesevingen altså på siden av nesa.
Hva liker du best ved Børre?
- Gaah, vanskelig å velge, liker liksom alt han har bra personlighet og utseendet.
Hvorfor er du så føking awzm perfekt?????????
-Nthåw, takk eller hva jeg skal si:o Det har jeg ikke noe svar på, jeg ble bare skapt sånn.
hva var første inntrykket ditt på meg?
- Søt og koslig!:)
hvilke farger har du farga håret ditt i?
- Aner ikke hva den heter, det er gjort hos frisør.
svare på video?
- Nei dessverre, orker ikke lage video med masse spørsmål tar så utrolig lang tid og redigere. Men jeg kommer hvertfall til og lage en hårvideo om ikke så altfor lenge :)
hvor gammel var du da du tok din første piercing?
- 9år.
hadde du hatt noe imot å blitt bedre kjent med meg og kanskje funnet på noe sammen en dag?
- Det hadde bare vært super koslig, digger og bli kjent med nye folk, så bare å ta kontakt :D
Er du og Kikky enda bestevenner? hvor ofte snakker dere egentlig?
- Vi snakker aldri sammen mer.
Hvem er dine beste venner?
- Isabell og Therese, liker egentlig ikke å favoritisere vennene mine, har så utrolig mange gode venner!
Hvilken Linje går du?
- Gikk design & håndtverk.
Trener du, eller er du bare normalt tynn?
- Trener ikke nei, har bare veldig høy forbrenning.
Hvor lang tid tokk det å spare håret ditt så langt som det er nå?
- Aner faktisk ikke, for jeg gikk aldri inn for å spare til langt hår. Så har hatt langt hår så lenge jeg kan huske.
Har du noen søsken?
- Nei, er enebarn.

SERRR JEG KLIKKER!!! det er 3 gangen jeg har svart hel ferdig så klikker det..... Å dette var det eneste som var igjen av alt jeg hadde svart på nå gir jeg opp.. Dere får nøye dere med de få svarene her for gidder ikke at det skal klikke enda en gang. Nå har jeg skrivd drit lenge så går alt til helvete.. Får heller prøve på nytt en annen dag, for idag er rett og slett ikke min dag merker jeg. Beste bildet som beskriver sutuasjonen akkuratt nå.. Nå legger jeg fra meg datan en stund før jeg smadrer  hele dritten...
♥Vero

 

Svar del 1

Bruker du hudkremer? Isåfall hvilke, og hjelper de?
- Har laget et innlegg om hudprodukter og sånn som jeg bruker. Innlegget finner du her.
Hvilke hårfarger har du hatt 'gjennom tidene'?
- Jeg har i grunn ikke gjort så mye med håret mitt. Har jo hatt, svart, brunt, mørkebrunt, brunt med blondt, mørkebrunt med litt rosa og nå rødt med svart.
Hvilken hårfarge var du mest fornøyd med?
- Jeg trivdes veldig godt med min naturlig brunfarge med blondt i, men ble veldig lei og trengte en forandring å farget det rødt noe jeg ble super fornøyd med. Er mest fornøyd med min naturlig med blondt i og det røde med svart i!


Hvordan fikser du håret ditt om morgenen, og hvilke hårprodukter klæsjer du i det? :)
- Det varierer jo ganske mye fra dag til dag, tupperer håret mitt uansett hvilken frisyre jeg skal ha, det er et must! Er det mer slaske dager slenger jeg bare på meg en lue. I det siste har jeg brukt mye bandana. De produktene jeg bruker daglig er dust it fra osis og hårspray fra bed head;D
Har du noen gode og fancy hårfrisyre tips, enkle og lette? n_n
- Om man har dårlig tid men likevel vil se litt fin ut, hell litt dust it her og der, også tupper det litt så har man hvertfall volum. Ellers finnes det jo alltid lue så kan man bare lage en flette på siden, det synes hvertfall jeg er fint også tar det super kort tid. Kan lage noen frisyrer som jeg synes er fint, legge ut bilde eller vise hvordan jeg gjør det som er lett og tar kort tid.
Åssen fikser du øyenbrynene dine, og evt. produkter?
- Jeg bruker bare øyenbrynspenn fra h&m faktisk, så bare tegner jeg de slik jeg vil ha de. Har ganske tynne øyenbryn også er de lyse i tillegg, napper de en sjelden gang og noen ganger finner jeg plutselig på å barbere bort halve øyenbrynet mitt, haha.
Hvorfor blogger du?
- Fordi jeg liker å dele ting med andre, inspirasjonsbilder å vise hvordan jeg fikser neglene mine osv. Så ja synes i grunn det bare er gøy og liker å få tilbakemeldinger på ting :)
Favoritt musikk for øyeblikket?
- Oh, vanskelig! Jeg vet faktisk ikke, hører nesten på alt mulig jeg.
Hvilken skole/linje går du på? :]
- Jeg gikk på Vestby, design & håndtverk. Men har slutta nå siden jeg fant ut at det ikke var noe for meg, så et år bortkasta, skal prøve meg på noe nytt til høsten da.
Hva synes du er viktigst i et forhold?
- Kunne stole på hverandre,helt klart! også er det viktig og være open om ting.
Har du noen ting du _må_ gjøre før det er for sent?
- Hmm, nei det tror jeg faktisk ikke.
Hva synes du om bloggen min, om du har vært borti den? c:
- Jeg synes bloggen din er veldig ryddig og har kult design,liker den. Er innom den iblandt :D
Du har alltid så flott volum i håret! er det kun tuppering og hår pudder? eller har du bare veldig tykt hår?
- Tusen takk :3 Ja det er jo det, har veldig tykkt hår ja, så har jeg skjært det opp masse på toppen for å få mer volum og for at det skal være lettere å tuppere.
Hva vil du bli når du blir stor?
- Makeup artist er min store drøm!
Hva liker du å spise?
- Det varierer, er ganske kresen. Liker da pizza, taco og kebab. Tror nesten kebab er favoritten.
Kan du legge ut en hårvideo en gang?
- Jeg skal prøve å få det til, har ikke sånn super bra filmkamera men hårvideo tror jeg faktisk det er store sjangser for at kommer om ikke så veldig lenge :D
Hvor høy er du?
- 1.66 sist jeg målte meg som er en stund siden.
Spiser du lite?
- Det varierer, noen dager kan jeg glemme helt å spise mens andre dager spiser jeg super masse. Også er jeg veldig glad i godis, har hendt mange ganger at jeg har spist meg mett på godis og ikke orket noe mat.
Favorittsang?
- Jeg klarer ikke velge, vet om så mange bra sanger!
Favorittartist
- Har ingen for øyeblikket, finnes så mye bra.
Kan du legge ut bilde, oversiktsbilde, av rommet ditt?
- Klart jeg kan:D
piercingen du har i/under leppa... er den sann at du kan ta den ut og inn hele tiden, sånn som øredobber lizm??
- Ikke helt, tar jeg den ut og går uten den i 2 dager kan det godt være at den har trekt seg ganske masse sammen slik at jeg må stikke den opp igjen. Tar den heller aldri ut så sant jeg ikke skal bytte smykket.
Har du alltid hatt langt hår?
- Så lenge jeg kan huske, i 6 klasse klippet jeg håret mitt til skuldrene men det vokste ut på et år. Så håret mitt vokser veldig fort.
Blir ikke håret ditt slitt noen ganger ?
- Såklart, men er ganske forsiktig med håret mitt. Kurer det masse, bruker varmebeskyttende, retter håret mitt ganske sjeldent, føner det ALDRI og klipper tuppene hver 6.uke.Håret mitt er ikke sånn super slitt nei, men litt nederst i tuppene er det litt flisete.
Hvordan får du så ren hud ?
- Jeg bruker veldig bra hudprodukter, bruker mineral sminke og ja tar generelt godt vare på huden min. Men etter jeg begynte på p piller fikk jeg mye jevnere hud, istede for å få mange kviser på en gang får jeg kun èn og de er bittemså.
Hvor høy er du og hvor mye veier du ?
1.66 og veier 38-40 kommer litt anpå hvor mye jeg har spist og tid på døgnet, men ligger rundt der.
Hvordan sminkemerker liker du best?
- Det kommer anpå hva jeg skal ha, liker best øyenskygger fra mac og makeup store. Pudder fra ID. Går mest sminke i mac og makeup store :)
Hvor lang tid bruker du på å ordne deg til skolen?
- Sammenlagt, sminke, fikse håret, spise og kle på meg brukte jeg 2 timer.
Hvor ofte møtes du og Børre? Synes du det er mye, passe eller for lite?
- Stort sett hver eneste dag, på onsdager har han bandøving så er ikke alltid jeg får møtt han på onsdager. Og heller ikke på mandager for da går han skole. Jeg synes vi møtes passe, kan aldri bli for masse.
Hvordan går det med den lille hunden din som er så søt?
- Det går veldig bra:D
Hva hadde du gjort om du hadde blitt gravid nå? Hvordan hadde du/dere taklet det?
Hadde det ikke vært forsent hadde jeg tatt abort. Jeg er rett og slett altfor ung, den ungen hadde  ikke fått det noe bra. Om jeg skal ha barn vil jeg heller vente til jeg har jobb og utdannelse klart, slik at barnet får det bra og føler seg velkommen. Men hadde det vært slik at det var forsent å ta abort, så måtte jeg jo fått den og fårhåpentligvis fått masse hjelp, jeg tror jeg hadde taklet det svært dårlig. Men man vet jo aldri før man selv er oppi en sånn situasjon så er vanskelig å si.
hva er dine favoritt tv serier?
- Hotel cæsar.
Er du flink på skolen?
- Ikke spessielt, kommer litt anpå hvilket fag vi snakker om også.

Nå orker jeg ikke svare på mer spørsmål i denne omgangen, men kommer en del 2 om ikke så lenge kanskje ikveld. Nå skal jeg ta en tur i dusjen og fikse meg. Håper svarene ble greit nok besvart:)
♥Vero

Spørsmåls runde igjen

AVSLUTTET
Siden det stadig ruller inn spørsmål å slikt, tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang enda en spørsmålsrunde. Er sikkert en del nye lesere som lurer på ting og sikkert de som spør også. Merker at veldig mange spørsmål går igjen så tenkte derfor å ta alt samlet så flere får det med seg, sånn at jeg slipper og svare 10 ganger til hver enkelt :)
Så sett igang spør om det du lurer på, alt fra hår til hvordan dusjsåpe jeg bruker ehe.

♥Vero

hits